Звездни компромати - 333

• 118 692
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Даже Галена му я е избрала /в едно интервю я чух да го казва Naughty/
То като написах в гугъл "Фики и Галена" друго излезе, ама хайде, да не бъдем дребнави Whistling

# 106
Ау каква цигания е на Фикито годежа! Като клипчетата на ония цигански принцеси от пловдивско по баловете...
Ами все пак и той е циганин.  Smile Няма как да очакваме изискан прием и рокли с гол гръб...

Дженифър е много готина!

# 107
  • Rock & Roll feeling ...

Ау каква цигания е на Фикито годежа! Като клипчетата на ония цигански принцеси от пловдивско по баловете...
Типчен за турците .

Тоя годеж така не ми се връзва с похотливостта на малкия Стораро... Или просто се жени за девствено момиче от неговия етнос,която да му роди поколение, а секса и забежките с различни не отпадат Thinking

Гери-Никол и аз мисля,че би била сладко момиче без грим. Само помпането на джуките ( което вече личи и деформира)  може да промени везните в друга посока.

Charmony, Фики е турчин, не циганин .

# 108
  • София
Че той Фикито не се ли сгоди миналата година? Или това сега е официалният годеж.
Чувала съм, че Тони Стораро и семейство са цигани-мюсюлмани (имах колега в университета, който твърдеше, че им е някакъв род). А от интервютата на Стораро-баща съм оставала с впечатление, че те си държат снахата да е като тях, не някоя бръмчалка.

# 109
Вот так, аз съм чувала, че са турски цигани, каквито има много в шуменския край. Та те доста си се турчеят, вкъщи само турска телевизия гледат и турски говорят, но са си цигани. Имам познати турски цигани от този край, та от тях знам. Simple Smile 

# 110

Изглежда на възраст вече, дъртото коте ще го довърши от сех:satisfied:

# 111
Кичури ли, какво си е направил, прилича на танцуващия дъртак вече. Да ги маха!

# 112
Чичко-Дядко наистина се е разделил с онази мадама. Новата е някаква латина - https://www.instagram.com/gutierrezary/ , 93 набор.  Crazy

Четох някаква статия, че на сватбата на Меси, 260 гости са събрали едва 10 000 евро дарения за някаква организация, което е 38 евро на човек.  Laughing

# 113
Аууу, новата на чичко-дядко е с много хубаво тяло.
Завидях  Mr. Green
Ама много мъничка бе, що така с този чичко-дядко върти любов Wink

# 114
Чичко-дядко е много фешън с пижамата на точки Joy

# 115
Весела Тотева е много хубава и нежна, защо си причини и тя устни :/ Зор да се загрозяват нарочно...

Една сполучлива Селин 😉
https://instagram.com/p/BXWJFP4lqd_/

# 116
Това с чантата е чудна и оригинална идея, само да не почнат сега с делата от "истинските" Celine чанти.

# 117
  • София
ами, Мерки, тя така си се казва жената. името ѝ така си се пише на френски Stuck Out Tongue Winking Eye
Диор са си оплели кошничката, според мен. пък Celine могат само да получат дивидент от това, та...cross ad.

# 118
  • Пловдив
Четох някаква статия, че на сватбата на Меси, 260 гости са събрали едва 10 000 евро дарения за някаква организация, което е 38 евро на човек.  Laughing

И аз го четох, но заглавието е подвеждащо. След това се казва, че имало още една кауза, за децата, болни от рак, за която не се знае колко е събрано.

https://www.sportal.bg/news.php?news=677494

# 119
Според мен Божинов изглежда остарял от филтъра, който е използван за снимката.

Общи условия

Активация на акаунт