Звездни компромати - 333

• 118 719
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Според мен Божинов изглежда остарял от филтъра, който е използван за снимката.
От утре си назначена за ПР на Императорът! Heart Eyes bouquet
Честито!

# 122
Дж. Алба е прелестна! Скандално красива жена!!!

# 123
Аууу, новата на чичко-дядко е с много хубаво тяло.
Е, все пак е Мис Колумбия... Laughing А през 2015 за малко да стане Мис Вселена, ама и свалиха короната от главата на самата сцена и я дадоха на Пиа Вюрцбах.

# 124
Е, все пак е Мис Колумбия... Laughing А през 2015 за малко да стане Мис Вселена, ама и свалиха короната от главата на самата сцена и я дадоха на Пиа Вюрцбах.
Тя ли била?! Въобще не съм я познала.  ooooh!
Тя не че е и особено запомняща се де. Безлична е, издялана като всички подобни родни и чужди бръмчалки.

На Кейти Холмс спътника в какви панталони се е барнал.  Laughing Сигурно е ужасно да си вървиш и някой да тича покрай теб и да те снима...

# 125
Тя ли била?! Въобще не съм я познала.  ooooh!
Тя не че е и особено запомняща се де. Безлична е, издялана като всички подобни родни и чужди бръмчалки.
Тя, тя. Че е дялкана, дялкана е, но тялото ѝ е чудно. Докарали са я досущ като една по-млада София Вергара. Но не прилича на нашите бръмчалки, много по-хубава е. Тук изглеждат долнопробно след пластичните корекции.

# 126
Селена Гомез за Instyle Magazin
Скрит текст:
Криси Тейген
Кати Грифин
Мама Крис изби рибата - толкова е платила за това тЕло, трябва да го покаже.
Тара Рийд
Кейтлин Дженър
Емили Ратата и облечена
Крис Зилка и Парис Хилтън

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 17:50 от X-RayLily

# 127
Страхотна сладурана е Селена. Heart Eyes

# 128
X-RayLily, четеш ми мислите за новата на Джанлука Вачи - тъкмо се чудих коя е, че явно пак не съм в час и ти - хоп, показа я.  bouquet

Тара Рийд ме плаши. Емили Ратайковски е абсолютно банална, все едни и същи снимки и пози.
Роналдо и приятелка на яхта в Ибиса, палавник , има си коремче , 1 и 2

Последна редакция: пт, 04 авг 2017, 17:53 от Mирa

# 129
  • София
А това дали е вярно?
Много харесвам Киану и ще ми е мъчно, ако Анджито го съсипе и него. Само преследва мъжете, които харесвам и ги съсипва 😞

# 130
Киану си е мой Sad

# 131
Мисля че не е вярно. Има някаква реклама на този остров, където се посочва че звезди като АД и КР посещават Паксос.

# 132
Мисля че не е вярно. Има някаква реклама на този остров, където се посочва че звезди като АД и КР посещават Паксос.

# 133
  • София
Доста гръцки сайтове са публикували информацията. На тях и аз им нямам много вяра, та може и рекламен трик да е....
Cristi, на опашката за Киану.....😜

# 134
  • Русе/София

Джоселин Уилденстейн(или както там се пише) показва новия си годежен пръстен... Close Коментарът към снимката е: Ужасяващо, но това всъщност е най-доброто, което тя е виждала от доста време.
Вчера в болницата видях подобно същество като тая Джоселин.На живо е страшно.

Общи условия

Активация на акаунт