Звездни компромати - 333

• 118 862
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Ох, Франсис с този втрещен-изтрещял син поглед, все едно баща и гледам.  Cry
Тя не, че майка и е по-малко изтрещяла.

# 226
  • До сърцето...
Златен медал за нашият ансамбъл на пет обръча от Световната купа в Минск. По късно печелят и бронз на три топки и две въжета.

# 227
Много звездни раздели за кратко време, със сигурност ще е намесен Меркурий.  Laughing

Хилъри и Бил Клинтън на сватба в Ню Йорк
Скрит текст:

Джей Ло и Алекс на същата сватба
Скрит текст:

Ванеса Паради
Скрит текст:

# 228
Много звездни раздели за кратко време, със сигурност ще е намесен Меркурий.  Laughing

Хилъри и Бил Клинтън на сватба в Ню Йорк
Скрит текст:

Хилъри  hahaha  hahaha   Харе рама харе Кришна!  Praynig  Пуснали са я от храма само за малко, колкото да отиде на сватбата и после веднага се прибира!

# 229
Ма Хилъри не е мръднала, същата си е, а Бил е като изкопаемо вече... Изглежда на 100!

# 230
Ана Фарис и Крис Прат също са обявили, че се развеждат след 8 години брак.

http://edition.cnn.com/2017/08/06/entertainment/anna-faris-chris … ration/index.html

# 231
Много е хубава дъщерята на Къртни Лав и Кърт Кобейн Heart Eyes

# 232
  • Вестерос
Много неприятно човече е Явор. Така се омаскари във ВИП Брадър, че ми призлява като го видя. Имам чувството, че брат му е много по-различен в добрия смисъл на думата.
Ужасен беше там, аз не го понасях обаче от Известните сигурно са полудели- риалитито на бтв в Африка.

# 233
Силно неприятен ми е този човек. Брат му също не е стока.

# 234
  • Бургас
Явор съм виждала на къмпинг по нашето Черноморие.Няма такава лигня,надрусан и нечистоплътен инфантил! Sick

С удоволствие отварям всички линкове за Мелания!Всичко и ходи на тази жена!! Grinning

# 235
Ма Хилъри не е мръднала, същата си е, а Бил е като изкопаемо вече... Изглежда на 100!

И аз това си помислих, някак освежена изглежда. Може и от цвета на роклята да е. Определено след неуспешната кампания е решила да си обърне внимание и резултата е видим.

Във фейса ми излезе този постер - Сузанита тръгна по участия?!?!
https://scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/20645354_198855 … f&oe=5A392C52

# 236
  • София
Ирина Тенчева и семейство
Скрит текст:

# 237
Ирина новата Людмила Живкова ли е сега?

# 238
Не, арабска принцеса с челядта и шейха. Grin

# 239
Направо ми е жал за Иванушка  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт