Звездни компромати - 333

• 118 867
  • 726
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Много неприятно човече е Явор. Така се омаскари във ВИП Брадър, че ми призлява като го видя. Имам чувството, че брат му е много по-различен в добрия смисъл на думата.

# 211
Брат му засичах често по едно време, че децата ни бяха в една и съща градина. Ами хич не ми допадна, лигоч и половина. Виж жена му беше симпатична!

# 212
  • Варна
Абрамович и Жукова се разделят. Той изглежда доста остарял. След развода вероятно още повече.

# 213
Имам чувството, че брат му е много по-различен в добрия смисъл на думата.
Не е. От телевизионни интервюта са ми впечатленията, но едва ли е нещо друго.

Много ме кефи изявлението на Аабрамович и Жукова

Скрит текст:
"След 10 години брак, взехме трудното решение да се разделим, но да останем близки приятели и добри родители на прекрасните ни деца, както и партньори в проектите, които развиваме заедно.
Ще работим заедно, ще се грижим за семейството си, но молим всички да уважат личното ни пространство по време на този труден и болезнен период."
Безкрайно премерено. Представям си на живо какво е Simple Smile

# 214
Много мъдро!

# 215
  • София
Милиардерът е бил шута на Амбър Хърт

Даааа, искам сега да чуя мнението на нейните фенки, които я смятат за много умна и интелигентна, въобще - магнит за мъжете.....

"Раздялата им се случила преди седмица, когато техническият гуру научил някои неща за поведението на блондинката, които хич не му харесали."
„Илон прекрати отношенията си с нея преди няколко дни. Той научи някои неща за поведението ѝ, които никак не му харесаха. Амбър може да бъде много манипулативна и голям егоист. Илон е в Ел Ей, а тя е в Австралия“

http://www.dnes.bg/zvezdi/2017/08/07/miliarderyt-mysk-razkara-ak … ambyr-hyrd.349531

# 216
Аз харесвам много Амбър и мисля, че е магнит за мъжете. Никога обаче не съм я смятала за умна и интелигентна. Не е и нужно да бъде.
И без това този милиардер не беше особен красавец, ще си намери по-хубав. Амбърчето ги умее тези работи.

# 217
Страхотна е Мелания.  Crazy

# 218
  • До сърцето...
И още една раздяла - Роман Абрамович и Дария Жукова са обявили в изявление, че се разделят.

Мдаа... Абрамович заряза съпругата, родила му 5 деца, след 16 год. брак, сега и се Даша с разделя.... намалил е срока и бройката на децата Smile

Скрит текст:
... дано тя да го е зарязала... а дано, ама надали ...

Парите явно не са в комплект с любовта и личното щастие.

# 219
Е, тя и Дария не е бедното момиче от село. Не ги мислете, ще се оправят.

# 220
Не винаги опира само до външният вид на мъжа. Тя може и да си намери някой красавец, но Илон е друга категория. Може и да не е бил топ хубавец, но е представителен мъж, интелигентен, такъв до когото една жена би се гордяла да застане. Поне според мен, де - аз си падам по чаровни интелектуалци.

Кейт Мос на яхта в Капри. Тя още ли моделства? Не е като да е в особена форма
Кортни Лов и щерка, само дъщерята
А този красавец помните ли го? Искал да прилича на Кен - преди и сега
Crazy Ето и статията

# 221
  • До сърцето...
Кой е казал, че Даша е бедна?!? Rolling Eyes  че и в преносен смисъл... 

# 222
Кой е казал, че Даша е бедна?!? Rolling Eyes  че и в преносен смисъл... 

Казах го заради това:

Парите явно не са в комплект с любовта и личното щастие.

Този, ако иска да заприлича напълно на Кен, трябва да му извадят съдържанието на кратуната. Няма да има разлика тогава.

# 223
За нито една от двете, прясно разделени двойки, не мога да се разтревожа. Хич не ги мисля, Абрамович ще си намери, ако не е и намерил вече, някоя, Даша и тя ще се оправи бързо.
Илон най-вероятно ще се събере, за осми, път с два пъти бившата си съпруга, Талула или както там се казва, тя всичко му прощава. Май са му слабост блондинките на него. Позабавлява се, сега да видим коя ще е следващата хубавица.  Амбър едва ли ще страда дълго, даже може и да се е утешила вече с някой/някоя, друг/а.
Много повече се притеснявам за Николета, ако и този път Ники я зареже какво ще стане с нея? Амбър и Даша, тяхната лесна...
за  Мара също се притеснявам, колко гъзелфита показа вече, не знам какво ще прави след Гущеров.

Последна редакция: пн, 07 авг 2017, 21:13 от меркантилница

# 224
На Кейт Мос май коктейлчетата са ѝ дошли в повече. Кортни Лав показва хубави крака!

Общи условия

Активация на акаунт