Звездни компромати - 333

• 118 839
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • На ръба..
Капчикова пуснала модна колекция бански... Няма такова смешно позиране и толкова смотани модели... Laughing

отворена устичка   в каменната кариера     "секси" с прашните крака и  "прелъстителна"  хихихихи  Joy

Някъде бях чела, че са по стотина лева парчето ooooh! на снимка "секси" лепенка ли има на крачето Mr. Green

# 271
Между 80 и 100 лева били моделите. Не знам, не разбирам от бански, много грозно ми изглежда "сътвореното" - 2 от моделите са си живо бельо.

Да, на лепенка прилича. Абе долнопробна работа, прескочили са сигурно оградата да снимат в праха и камънаците. Crazy

# 272
Капчикова пуснала модна колекция бански... Няма такова смешно позиране и толкова смотани модели... Laughing

отворена устичка   в каменната кариера     "секси" с прашните крака и  "прелъстителна"  хихихихи  Joy

Явно моделите са специално за раздалечени силиконови цици. А на третата снимка има и петна по торса и лепенка на единия крак ooooh! Тези снимки от сайт ли са или ги е снимала набързо с телефона? Laughing

# 273
Тия плеймейтки задължително големоглави и късокраки ли ги искат? А е на токчета... Не е баш за модел на бански, ама щом я влече. Close

# 274
  • София
е какъв е тоя ретро кич? във всичко. буклите са ... Laughing

# 275
  • София
Малко стари снимки:

Никълъс Кейдж и Джониката
Скрит текст:

Киану
Скрит текст:

Джак Никълсън
Скрит текст:

Майкъл Джексън
Скрит текст:

Брус Уилис и Силвестър Сталоун
Скрит текст:

# 276
Аууу, Сталоун още е бил женен за лудата Бриджит Нилсън, горкия.

# 277
Тия плеймейтки задължително големоглави и късокраки ли ги искат? А е на токчета... Не е баш за модел на бански, ама щом я влече. Close
Тази е по-набита и от Николета даже Whistling Много ми е неприятна.

# 278
  • На ръба..
Снимка от РД на Орлин Горанов, жената до него съпругата му ли е?
Ненките на Танчето ми привлякоха вниманието..или това Алекс Раева ли е  Thinking  Crazy
Скрит текст:

# 279
  • София
да, съпругата му е, Валя.

# 280
  • София
Роджър Федерер днес навършва 36 години -

Скрит текст:

# 281
  • София
Аз предимно ви чета, ама се престрашавам и да постна нещо  Laughing

Естествена красота в календара на Pirelli http://www.highviewart.com/krasota/estestvena-krasota-a-ne-fotos … pirelli-6880.html

# 282
Кейт е толкова красива, само с нея да бяха направили един календар, щях да си поръчам.  Heart Eyes
Вобще не ми харесва посоката, по която поеха календарите на Пирели последните години. Живи здрави да са иначе, не ми пречат.

# 283
  • Варна
На Джеръми Мийкс му е малко трудно да вдигне трътлестата си изгора Клоуи Грийн. Но парите и вероятно не му тежат. Снимките са също от Барбадос. Много е неприятна тази жена.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-4769028/Hot-felon-J … iss-Barbados.html

# 284
  • София
Кейт е толкова красива, само с нея да бяха направили един календар, щях да си поръчам.  Heart Eyes
Вобще не ми харесва посоката, по която поеха календарите на Пирели последните години. Живи здрави да са иначе, не ми пречат.
То този не е ли миналогодишния? Или е същия стил?
И аз не им харесвам "продукта" напоследък. Хич

Общи условия

Активация на акаунт