Звездни компромати - 333

• 117 290
  • 726
  •   2
Отговори
# 645
Аз мисля, че Радевица...
Много грозно обръщение, както и Гонзовица, и изобщо ми е много селско... Как може въобще да наречеш жена по този начин, която и да е?!

Селско е, да. Едно време така са наричали жените по селата, аз го употребявам нарочно за жени, които са известни само заради мъжа си.

# 646
Лора Припон била бременна с момиченце, ето я много бременна
Скрит текст:

# 647
Не бих нарекла „стоически” държанието на г-жа Радева, защото именно голямата ѝ уста и липсата на умереност ѝ донесоха упреци и насочиха вниманието към нея. Да бе мирно седяла, не би чудо видяла!!!

Хубава Лора Припон!

# 648
  • Бургас
Аз мисля, че Радевица...
Много грозно обръщение, както и Гонзовица, и изобщо ми е много селско... Как може въобще да наречеш жена по този начин, която и да е?!

Селско е, да. Едно време така са наричали жените по селата, аз го употребявам нарочно за жени, които са известни само заради мъжа си.

Бижу е права,много е грозно това,което казах и не го казвам за други жени.Относно Радева ми идват и по-грозни думи,но ще мълча да не развалям хубавия тон в темата.Извинявам се на съфорумките,но не и на Радева! Simple Smile

# 649
Не бих нарекла „стоически” държанието на г-жа Радева, защото именно голямата ѝ уста и липсата на умереност ѝ донесоха упреци и насочиха вниманието към нея. Да бе мирно седяла, не би чудо видяла!!!

Хубава Лора Припон!

Имах предвид, че стоически издържа коментарите по неин адрес, а не че стоически мълчи.
Може да съм пропуснала, но отвръщала ли е на коментарите за нея?

# 650
  • bad@ss
Покрай Лондон 2017 се присетих, че Кастер Семеня плануваше сватба в началото на годината. Е, оженила се е. Съпругата ѝ е много хубава  Flutter

# 651
Аз мисля, че Радевица...

Бижу е права,много е грозно това,което казах и не го казвам за други жени.Относно Радева ми идват и по-грозни думи,но ще мълча да не развалям хубавия тон в темата.Извинявам се на съфорумките,но не и на Радева! Simple Smile
Всъщност, когато жените са наричани Петровица, Ивановица и др., обръщението никак не е било обидно. Така че, Радевица хич да не се обижда.
Може би само Гонзовица би трябвало да се обиди, но никой не й е виновен, че е имала нещо общо с Гонзо.

# 652
Да не забравяме и баба Илийца,все пак...

# 653
  • Вестерос
Лора е прекрасна!

Радева  ми харесва с този тоалет.

Джиджи е най-хубавата хадидка, брата после, другите за страх да ги гълташ.

# 654
Този до Лора Препон не беше ли дългогодишно гадже с Робин Райт Пен - бившата жена на Шон Пен?

Редактирам се, проверих в Гугъл - да, това е Бен Фостър и пише, че е настоящият baby daddy на Лора Препон Simple Smile

# 655
Покрай Лондон 2017 се присетих, че Кастер Семеня плануваше сватба в началото на годината. Е, оженила се е. Съпругата ѝ е много хубава  Flutter

Около нея нали имаше скандали относно пола и. Обвиняваха я, че всъщност е мъж.

# 656
  • bad@ss
Липса на матка и яйчници и наличие на вътрешни тестиси, откъдето е и с 3 нива по-високият тестостерон  Peace

# 657
Липса на матка и яйчници и наличие на вътрешни тестиси, откъдето е и с 3 нива по-високият тестостерон  Peace

Това ли е установено официално?

# 658
  • bad@ss
Това се тиражира официално  Peace
Ако не се лъжа, бяха спрели състезателната и дейност, като през това време е била подложена на хормонална терапия.
В началото ми стана много жал за нея и оттогава ми е симпатична някак.

# 659
Вчера коментаторът каза, че последно е правен секс тест на състезателите през 1990г. И това не било честно спрямо останалите състезатели.

Общи условия

Активация на акаунт