В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 355
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Шо, много, много съжалявам! В какво общество живеем се чудя... определено нещо в наказателната система трябва да се промени, за да се въздейства върху правонарушителите с адекватни наказания и престъпността да намалее. Това е безумие!

Поли, благодаря за хубавата рецепта.

Ейнджъл, честито зъбче!

Фиффи, права си - дано не се случват на никого такива неща. И аз оставям малкия да ми се вре из краката докато готвя, без да се замислям за опасностите, които крие това. Вече и за това ще се притеснявам.

Ани, лека и спокойна нощ и на теб!

На мен не ми остава време в последните няколко дни. Успявам да ви изчета, но като седна да пиша все нещо изниква.

Сладки сънища!

# 106
Sho Kissing , много, много неприятно. Аз се ужасявам при мисълта, че това може да ми се случи. Няма кой знае какво да ми гепнат, но мисълта, че някой ми е ровил из нещата и ми е влязъл в личното пространство (буквално и преносно) може да ме побърка. Sad Дано по-скоро да се отърсите от неприятното. Пък и след всяко лошо нещо идва хубаво! Wink

Госпожицата пак ми киселее, вече сутрин трудно заспива. С апетита е на 6, другата седмица ще видим колко е надебеляла. Grinning Сока от ябълка се приема с голямо желание, вчера и вода пробутах, дано да не и скимне друго. Каквото или който хване го ползва да се опре или издърпа на се изправя. Grinning Голям е зор и голям кеф. Grinning Опитва се и лекичко да пристъпва. Почти съм убедена, че вече влага смисъл в мамама и бабабаа, защото няколко дни майка ми я нямаше и тогава не бабосваше. Grinning И най- важното - все още НЯМАМЕ зъб! Rage

И да попитам - мед кога? Четох за някакъв ботулинов токсин и Scream
И давате ли кокосово масло?

# 107
  • София
Sho_82 Стига бе... верно ли? Само пари ли липсват? Баси... Споко, прав е мъжа ти - пари се изкарват. Отвратителна история Sad

Chuby Не, уви не е с Рейнбоу. Имаме си перящ Керхер и с него. Като цяло съм доволна. Диванът светна, и без това отдавна не му се беше случвало да мине баня. Ред е на матрака, ама да видим тия дни как ще се организираме. Снощи не успяхме.

Ох, и мен ме е страх като готвя и е в кухнята. Имам си случка като дете - като не се разминах с майка ми с тигана от пържените картофи... Изгаряния с вряло олио имах по ръката. Сума ти време ме маза с кремове против белези.

Та - страх ме е. И сега не му позволявам да ми се вре в краката докато готвя.

Аз пробвах преди време печен патладжан - не се одобри. По-нататък ще пробвам. Благодаря за идеята за гюведже!

Яде ми от доматите от салатата Grinning

Вчера минах през педиатъра, че обривът не изчезва. Даже се появиха единични пъпчици по ръцете и крачетата. Каза, че сега не е от храна, не е и претопляне. Най-вероятно буболечка... Имам си фенистил, почнах да мажа.

Като размери - 10,500 и 76 см.

(Този пост го пиша от 2 часа... И кафето не мога да си изпия, на всяка минута ставам да давам нещо...)

# 108
Егати, нямам време да напиша и ред, по дяволите... Та питам направо: някой взимал ли е лятна количка? То тва лято вече замина (уж), ама аз със перспектива и за другото. Та я препжръчайте нещо, само да не е Макларън, че са ми адски грозни тея железни арматури.

# 109
Ние сме с Graco Mirage.
Скрит текст:
В момента, в който времето позволи, махнах тежкия танк, много съм доволна от тази количка, само сенникът е до никъде. Simple Smile

# 110
Кофти случка с грабежа!Явно са знаели,че отсъствате за дълъг период.В този ред на мисли се зачудих,вие кътате ли си парите на уж скришно място?Ние си имаме няколко такива места.Едното е за черни дни,другото е със общите пари и от тях си взимаме за деня или седмицата.
Чуби,ние имаме рейнбоу.Само с нея чистя.Пере много добре килимите,но малката перачка,която е за тапицерия като че ли не изсмуква добре на сгъвките и седи влажно.Трябва поне ден да изсъхне дивана.Нямам по-сполучлива покупка от нея.Купихме я когато баткото беше бебе.Наистина тупалката е невероятна.Накарай ги да минат матрака на бебка с нея.Ще се изумиш колко акари има.

# 111
Sho  много неприятно.
Май вече застраховките са си нужни.
Поли страхотна рецепта-ще я пробвам
Ние се спасихме от жегите в Рила на каравана.
Сега си спим на одеалце и прохлада.
На бебка добре й се отразява. Само пак текнаха сополи, че нощите са по- хладни.
Беболина си поряза пръстчето и не спираше кръвта. Взех ,че турих една лепенка и докато се обърна,  гледам голо пръстчето. Айде бъркане в гърлото, едвам я извадих. Щяхме да търсим болница

# 112
И аз ги гледах Гракото, но не намерих по магазините да я пробваме.
Седях си одеве в кафето, гледах я хайвана как се сварява в количката, отидох в магазина и направо и грабнах една количка. Хареса ми на външен вид и си я хванах под мишница, че е едва 3 кила и нещо. Сега нямаме търпение да излезем с нея по - късно.

Розовата беше уникален цвят, но тоя сенник от ликра просто си представяв как го поря с някой маникюр.

# 113
  • София
Честита нова количка! Да си я ползвате със здраве!

# 114
Честита количка Шоши, изглежда супер! Simple Smile

# 115
Много джиджана количка,честито,със здраве да я ползвате и още едно шиле с нея да отгледате Smiling Imp
И на нас рукнаха сополи,гледам няма зъб да избива. Ма мноууу нервна,иде ми такъв да и забърша зад вратът,че да и усуча сопола,пффффъъъ

# 116
Шоши, много е хубава количката, със здраве да си я  ползвате! Я дай линк да я разгледам, че с тия три кила дето казваш, че тежи ме зариби.
Аз да се похваля сега - имаме 4-то зъбче Simple Smile.Дали от Дентокинда или от незнам си какво тоя път не го усетихме Simple Smile.
Шо, много гадна случка....
Лека вечер и спящи бебчета!

# 117
Мерси, момичета, и аз много и се радвам. Краси не мога да ти пратя линк, че от телефона пиша, но модела е Pali tre. 9 Fitness.
Ние сме в крив, безсънен, зъбен период. Идва ми да си прегриза вените...

# 118
Мерси, Шоши!

# 119
Шошши, честита количка! Много е хубава. И аз тези дни ще ида да разгледам и избера някоя.

Искам да попитам вече миете ли зъбките?
Вчера купих четка за зъби и мисля скоро да започвам да ги мия. Единствено знам, че е хубаво да е след вечерното мляко за лека нощ, но да го разсънвам миейки му зъбите изобщо не ми се иска, та предполагам ще е преди млякото поне известно време.

Сладки сънища!

Общи условия

Активация на акаунт