В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 356
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Sho много гадно, пари се печелят наистина, но това да ти навлязат в личното пространство буквално е.. голям завършек на почивката, дано скоро се отърсите от преживяването.

Шоши много симпатична тая количка, аз както не си падам по розово, това лила много ми се хареса. Ние все със същата количка си караме, аз я избрах според каквото ставаше със столчето ни за кола, че постоянно обикалям сама с Убер/такси. Черна е, ама това имаше, това взехме. И май лятна се води всъщност, 6-7 кила е и супер компактна, поне това и е удобно.

Лид на нас ни поискаха точно днес от яслата четка и паста Grinning за единствения зъб на Звяра. Тук всички яко търкат зъби след всяко хранене и явно и децата ги почват от рано. За вкъщи съм взела едно зайче на Мам, последно като бяхме на лекар препоръчаха нещо за почистване от плат. Той както не отваря уста, не знам как ще търкам, ама да видим. В яслата ще оставим мини четка (такава като от картинката), по-хигиенично ми се струва.

# 121
Добро утро!
Аз още не съм му мила зъбите.Ама те двата са само с пробило връхче и когато поизрастат ще купя нещо и ще пробваме да ги мием .
Иначе след престоя на село е понахапан от доста комари и има някакви ситни пъпчици по челото.Та ще купувам Фенистил да го нацапам. Айде отивам да се пробвам да пия кафе със зверчето в краката ми.Хубав ден!

# 122
Шошши много хубава количка и щерка ти е убавица - пу!
Аз съм си със зимния танк, защото като ги гледам по-големите / две годишни/ все с колела си ходят, никой не ще в количка да седи.
Пускаме си се вече редовно на пързалките.

Изобщо не дава да и мия зъбите и хапе звяра, ама хапе сериозно. Така, че ще си ходи с немити зъби.

От жегите не може да спи, да захлажда най-накрая, че ми писна вече.

Скрит текст:
Пари държим само в банката, всичките ни познати, които си ги държат по къщите ги обраха. Шо съжалявам за случката, крадците са ми и на мен кошмар и за това не държим нищо ценно в къщи.

# 123
Шо много готин цвят количка.Аз съм с лятна от май месец ,сива е на цвят ,много е удобно. Simple Smile) Ние бяхме в парка ,малката ,ходи ,игра си ,седя на масата какво ли не  хихихи...Зъбите дава да ги мия много и е забавно Simple Smile

# 124
Шошии, Макларън рулират и завиват, преродих се с лятната количка, ей! Animal Bee

За ЗЪБИ, не ми се пише, затова и не съм писала отдавна.

Дупе да ми е яко.

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 10:03 от помбер

# 125
И аз взех лятна количка. Като го сложих малкия вътре не искаше да излезе от нея.😂

Само не разбрах с паста за зъби ли миете зъбите или просто търкате с четка?

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 21:54 от Iid

# 126
Аз съм взела една паста Веледа, ама не мога да я намеря Mr. Green Вдъхнових се днес и търках със заека на сухо. Амии.. общо взето аз се опитвах да си навра някак пръста в устата му, а когато успявах, той ме хапеше. Голямо миене падна Simple Smile Пастата ще я пратя в яслата, веднъж на ден миене с нея стига според мен, вкъщи ще търкам само с водичка.

# 127
Добър ден! Много спите днеска Wink. Ние сме на разходка в парка и също спим, а аз кафета и сокове пих, и чакам шефа да се събуди.
Искам да попитам тези които се отопляват с печки и камини, как мислите да опазите децата да не се изгорят?Ние сме с камина и от сега се чудя как да го предпазя..

# 128
Привет в този мрачен ден!
Аз като една изоглавена кокошка изкарах ММ и детето и то зачепарасти порой! 😂😂😂
Току що успяхме да се приберем. Аз определено приличам на мокра кокошка.😂

Фиффи, благодаря. Казаха ми и от аптеката за тази паста на Веледа, но нямаха наличност. Ще проверя отново другата седмица.

Днес мисля да започна с миенето на зъбките и аз. Ще споделя по-късно.

Вече се чудя какво да му готвя и да е разнообразно. Вчера сготвих мусака, като заливката направих от кисело мляко, жълтъци и брашно от спелта. Смлях го на блендера и постигнах фурор с вечерята. Така си примляскваше и още търсеше. Определено вече ще трябва да започна да готвя като за нас без да добавям подправки. Само пюрета не иска.
Днес ще се пробвам с крем супа от тиквички.

Мариша, станаха ли мъфините?
ПС: Мариша, спомена, че имате рожденик и тъй като не знам точната дата казвам сега в края на седмицата - да ти е жив и здрав, много палав и нека птичето на късмета е винаги на рамото му! ❤

# 129
Хей къде сте всички ? Ние се стягаме за път ,в четвъртък отиваме на басейна и нямам търпение вече Simple Smile В Лидъл има много хубави бебешки дрехи купиш си горно и долно за 17 и чорапогащи по 3,50

# 130
Тука смеее Simple Smile. Ани, и ние ходихме в Лидъл, понакупих му някои неща.Чак и памперси помъкнах, да пробваме.Хубав ден на всички.

# 131
  • София
Хоп, и аз тук Simple Smile

Ходихме на една вила и младежът се държа повече от прекрасно. Заспа вечерта навреме, сутринта стана в 8:00. Игра си до 8:30 и после се разхленчи. Взех го, за да оставя другите да спат, разходихме се, играхме си с една топка и след 2 часа се предаде. Спа час и нещо, аз с него си доспах. После стоя на дивана седнал и си игра. С две думи - разкош!

Трябва да готвя нещо. Благодаря на lid за идеите Simple Smile

# 132
Привет! Аз взех лятна количка, а то зимата дойде.😂

Мисис, звучиш заредена.😘

И крем супата се одобри. Сложих тиквички, моркови, лук, кокосово мляко и копър. Преди сервиране добавих сухар и рапично олио.

Днес съм по задачки и вечерята ще е пастет от авокадо със сирене и маслини.😁

Решила съм да направя и домашна пикантина за студените зимни дни. Днес ще ходя да взема необходимите продукти.

Краси, и аз ходих за памперси и мляко току що.😂

# 133
Ехаа, само добри новини - така обичам, като чета да ми стане благо на душата. Joy

Супер идеи с готвенето, днес ще въвеждам домат, сложих го в пюрето. Ние сме си още на пюрета, по-точно - пюрирам храната , иначе не иска да яде парчета. Опитах се да дам пъпеш - изплю го, намачкан го яде, но да го държи в ръчичка и да го яде - не.

Иначе и при нас отмина зъбатия период и скока и сега е отново мамина душичка. Вече се мъчи да се пуска да ходи, но още не може, но определено ходенето е сега на мода. Hug

# 134
Пфуу ние пък пак сме болни, аман вече....

Общи условия

Активация на акаунт