В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 360
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Краси, какво има? 😢

# 136
Лидче, малкото е прихванало вирус със повръщане, разстройство и температура Cry .Толкова е отпуснат и крив...много е жален. Надявам се до утре да му просветне.

# 137
Краси бързо оздравяване.

# 138
  • София
Краси Да оздравявате. Голяма гадост е лятото да си болен. Sad Не че зимата е по-приятно, ама някакси е по-оправдано Grinning

Привет! Аз взех лятна количка, а то зимата дойде.😂

Мисис, звучиш заредена.

Абсолютно! Надуши ме Grinning

Честита количка! Да си я ползвате със здраве! Аз като типична жена ще те питам: Какъв цвят е? Grinning

# 139
Ще оздравеем няма къде да ходим Simple Smile. През ноща най ме е страх от тая температура.Сега спи, а аз само ходя да го пипам Sad.
Лека и спокойна нощ на всички.

# 140
  • Пловдив
Добра вечер!
Краси бързичко да се оправя бебче,давай водичка и пробвай натриев цитрат или онова хомеопатичното вомутусхил(дано така се пише).И за t редувай нурофен и панадол,ако стане над 38
Аз бях така в събота,повръщане на фонтан,в неделя и температура,а днес съм 6
Обаче ми намаля кърмата от обезводняване,та сега наливам чайчета.
Ние утре отиваме на гости при майка ми,дано не се ядосвам много
 Лека вечер

# 141
Краси, бързо да се оправя. А нека вечерта   ви е спокойна.

Мисис, тюркоазено синьо. 😂

Ейнджъл, без ядове.

Тази вечер беше истинска лудница. Много плака малкият и много трудно заспа.

Сладки сънища, прекрасни!

# 142
Чуби ,моята мома домата не го харесва на манджа,но пък ако й го дам суров сладко си го хапва.Една жена,която гледа деца в Англия ми каза ,че им правила настърган домат,малко сиренце и хлябче и много го харесвали,та мога и аз да пробвам такава лятна манджа.Тя Александра всичко яде от кухнята,освен десертите.Всичките са им толкова вкусни,а какво не им харесва незнам...
Аз пък останах вече без кръст.Бебка не иска да седи в количката,а иска само да върви като я държа за ръце.Ако я гушна започва да се тръшка,мрънка и да се избутва от мен с ръце и крака...
Аз пък сега се чудя дали да ходим на вила с компания и с децата.От всички само ние сме с деца и събирането е с цел купонясване.Малката до сега никога не сме я оставяли някой да я гледа за повече от 3-4 часа.

# 143
Да ви разменя за закуска момичета...Вчера оставих таткото да гледа Миха и аз мия съдовете..... Малката я оставих с играчки в леглото,а таткото да гледа Тв .Влизам аз в стаята и гледам ,малката се пресегнала и си взела мокрите кърпички от мястото за преповиване и си вади ли,вади над 10 беше извадила хахаха

# 144
Привет момичета! Снощи беше ад Simple Smile. Много трудно се сваляла тая температура Disappointed .Днес е сякаш мааалко по-добре, поигра си малко и му се приспа.
angel eyes, точно това хомеопатично ни изписа педиатъра против повръщането, но няма още ефект.
Лид, честита количка, да слушка мъника в нея!

# 145
Краси,бързо оздравяване.. Много са неприятни тези вируси:rage:
Честити колички на Лид и Шоши със здраве да си ги ползвате и поне по още едно чаве..
Днес съм на купон (с мацките от аеробиката)малко да отпусна душата:)Този моя кухнята я яде и за още пита:mask:

# 146
  • София
Мисис, тюркоазено синьо. 😂

Ехааа, страхотен цвят!

Що така с трудното заспиване? Sad

Оф, Краси Animal Hatched Chick (Разбирай - голяма бяла птица те прегръща!) Дано днес да няма повече.

Да ви разменя за закуска момичета...Вчера оставих таткото да гледа Миха и аз мия съдовете..... Малката я оставих с играчки в леглото,а таткото да гледа Тв .Влизам аз в стаята и гледам ,малката се пресегнала и си взела мокрите кърпички от мястото за преповиване и си вади ли,вади над 10 беше извадила хахаха

JoyJoyJoy Дааа, тишината е подозрителна. Винаги Grinning

Sho_82 Да си изкарате страхотно!

Днес сварих зеленчуци. Нещо обаче се замотах и младежът ми вика "Ам, ам", че се и сърди. Сложих купата във фризера, за да се охлади по-бързо. После така я извадих, че половината пюре си остана във фризера... И без това не го бях мила скоро Grinning

# 147
Краси, как сте днес?

Мисис, предполагам, защото го оставих до обяд при дядо му, за да свърша малко работа и той е объркал малко правилата относно лягането и ставането. Та вечерта си имахме малко капризи, хленчене и рев.

Шо, благодаря и весело прекарване! Пощурей на воля. Simple Smile

Устина, аз лично ако познавам добре хората бих преценила отношението им към бебета/малки деца и спрямо този факт ще преценя дали да отида. Ако ще има навъсени погледи и въртене на очи при някои "бебешки моменти" не бих си го причинила. Но ако  всички са Kids friendly вече да съм събрала багажа. Simple Smile

# 148
  • Варна
Привет мацки..
Гоги е със сополи.. Кака му е с кашлица, сополи и Т.
Утре май сме а лекар пуф писна ми вече тва мизерно лято само вируси грипове настинка и прочие болести то като ще сме постоянно болни дай да си идва зимата и поне да не ме е яд че си седим в къщи... Пуф казах си...
Лека от мен

# 149
Лид, днес е мнооого по-добре Simple Smile.Няма температура, киселее доста, ама го разбирам.Иначе повръща още, ама предвид, че месеци наред повръщаше, не се впечатлявам много Grinning .
Норичка, и на мен ми писна от вируси, настинки и прочеее...Бързо да оздравяват децата.

Общи условия

Активация на акаунт