В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 376
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Нори ,лид бързо да оздравяват децата .

# 151
  • София
lid Ясно. Всичко вече ще е наред Simple Smile

Ходихме днес на площадката. Голяма радост, люляхме се на люлката. Сложих го до децата в пясъчника, таман 6 са бяха събрали. Не мога да надмогна себе си и да го сложа в пясъчника. Worried

Имаше и един младеж колкото него, ама от младежът не течаха лиги, както от нас. И не ядеше от пясъка... Joy

Лека и спокойна на всички!

# 152
Днес ще ядем тортааа, ставаме на цели 11 месеца:)!
Лид, честита месечинка и на вас!

# 153
Краси, благодаря ти! Честита месечинка и на вас! Много да ви слуша малкият и само усмивки и луди игри.

Ходихме на преглед и малчо не е наддал нищо... яде за четирима, а грам не е качил.

Хубав ден на всички.

ПС: Мисис, аз ако го вкарам моя в пясъчника ще стане бетонно кътче с тук таме няколко песъчинки.😂 Целия пясък ще да го е изял.

# 154
  • София
Краси, честита месечинка! Да си изядете цялата торта! Ще се учите ли да духате свещички? Grinning

lid Представих си го JoyJoyJoy Ама нали се оплакваш, че не е наддал Joy Ти пясък давала ли си му, м? Joy

Героят се мота по пода. Вчера пренаредих всички играчки, скрих половината, извадих скрити. Иначе омръзват. Изсипах всичко на един куп на пода и сега си ровим и търсим из тях. Grinning

# 155
Лид, разсмя ме с това бетонно кътче Simple Smile. Нищо, че не е качил, важното е да е здрав. Ние сигурно сме отслабнали, не стига, че връща ами и неще да яде нищо Sad.Побеля ми косата с него...

# 156
Привет. Позагубих се, защото сме на вилата в Балкана и няма много мрежа.
Като цяло нищо ново. Готвим се за ясла след няколко месеца.
Когато не яде и не спи- врещи.

# 157
Честити месечки момичета, бързо оздравяване на бебешунделите.
Аз също още не я слагам в пясъка, само се пускаме по пързалките и се люлеем на люлките.
Принципно не спира и за миг, но и купихме на ФП кофичка с фигурки - това и дай по цял ден да пуска и да слага фигурки.
Други играчки не са и интересни. Blush

# 158
Мойто зверче изобщо не поддаде на опитите ми да го уча да пуска примерно топче в кутия, обаче вчера като го сложих да яде и я игра тая игра с един краешник (сега се образовах, че крайшник се пишело, ама карай) и купичка. Много ми е смешно  как някакви супер ежедневни вещи ги привличат повече от всякакви шарени играчки.

Днес съм цял ден на работа, че имам срещи и сега ми е много притеснено как ще му се отрази.. милото ми детенце самичко до вечерта.

# 159
Фиффи, и нашия не се впечатли от топче в кутия Simple Smile. Не се притеснявай добре ще е и като се прибереш ще се гушкате.
Кристи нещо ми се губи...

# 160
  • София
Фиффи И при мен така - грам внимание не обръща на тази игра. Grinning

posh_ Пфуу, разбирам те. Поне сте в гората Grinning

Даа, Кристи, Поли, Норичка, Ани.. да изброявам ли още липсващите знайни войни в отпуск? Stuck Out Tongue Winking Eye Кой знае на кой плаж пекат кълки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 161
Фиффи, и моят отрича играта пъхни топчето, но за сметка на това изсипи съдържанието от всяка кутия/купа/торба/чаша е любима занимавка.😂

Мисис, аз се надявам поне една да се похвали с две черти и отсъствие поради тази причина от групичката!❤

# 162
  • София
А дано, а дано! Ама да работят, да работят по въпроса, че то с висене във форума не става. Grinning

Подариха ни уолкър. Сега уча младежът на него, така или иначе се пречка из нас вече. Тръгва с него, аз държа естествено. По някое време спира и почва да си друса дупето. А аз се заливам от смях JoyJoyJoy Ми явно ходенето не е толкова интересно. Друго си е скачането Joy Дано успея да го снимам, че ми е много смешен. Simple Smile

# 163
Фиффи, и моят отрича играта пъхни топчето, но за сметка на това изсипи съдържанието от всяка кутия/купа/торба/чаша е любима занимавка.😂
Изсипи и после хвани две така по-тежички неща и ги блъскай едно в друго Mr. Green

# 164
Роузи благодаря мила,че си се сетила за мен Flowers Hibiscus Краси лид честита месечинка !Бързо да оздравявят всички бебета . Цял ден бях много заета събирах багаж,подреждах в къщи затова не намерих време да пиша.Треперих за малката ,че се притесних да няма разтройство ,но е добре.Беше ми и лошо и  в един момент си викам край- цяла нощ ще събирам багаж.Притесних се защото  съм сама,но се стегнах и оправих всичко и утре пътуваме.Даже с мъжа ми преди да иде на работа си откраднахме ,една разходка по центара с бебка. После сама се оправих с метрото ,на едно място и без асансьор. Лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт