Също така септември се връщам и на работа, тоя път с нов договор на по-висока длъжност и по-висока заплата
Тежи ми това, че покрай ученето и работата няма да имам особено време за детето и майка ми ще трябва да дойде да живее с нас, докато приемат Дария на ясла и влезем в някакъв ритъм.
Понякога ме издебваше и го разместваше без да видя и накрая я намирах опикана. Затова сега сме на памперс-гащи на Либеро. Имахме и един период на подсичане, след като пробвахме Бейбилиното, което някой ни подари.
Мисля, че е прекрасно децата да имат малка разлика - тъкмо ще се разбират по-добре и ще си станат по-близки.
Аз скоро не се виждам да раждам, не и в близките 5-6 години, предвид колко дини държа под една мишница. За сметка на това, реших да помогна на една приятелка, която чака за ин витро с донорски яйцеклетки, да ѝ се случат по-бързо нещата, като се включа в дарителската кампания. 
100 кръв за теб! 

, горе-долу хората, като имаме още колебания. Имаме идея за торта - с патета ще е. Поне сме единодушни
Трябва да накупувам украса и да измислим заведение. А и да поръчам тортата все пак, че само на картинка не е същото 
. Моя мъж онзи ден искаше да почваме опитите,но за сега аз се дърпам, първо Септември трябва да почна един курс,после работа и догодина по това време дай Боже да стане работата. Ние с рождения ден сме почти готови като идеи, само ще трябва да ходим до ресторанта да уговорим нещата и да видя дали ще трябва да купувам украса или те си имат. Някаква идея за торти вкусни и качествени да ми кажете от къде мога да взема, без 100 грама сладки, не ги харесвам тях.
Та затова там със слушалки, че и микрофонът е читав. 

Препоръчани теми