В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 548
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Честити месечинки.
Бързо оздравяване на болните бебенца.
Ние се вихрим в планината и често няма нет.
Беболинка се чувства добре на хлад, но едвам я опазвам да не яде разни треви, листа, гъби   ...ужас.   Много са й интересни, повече от играчките.
Добре , че ни идват на гости приятели с деца, много им се радва и те на нея.

# 166
Аз съм си тук още, но нямам време. Подкарах си пак игрицата и ми изяжда"форумното" време Mr. Green

# 167
Привет група, ние благополучно се прибрахме у наше село, след обиколка на роднини из дебрите на България. ММ ми сервира, че в понеделник сме щяли да се прибираме в София за няколо дни, а после плануваме с майка ми -спа почивка по женски. Голямо сибиране на багаж пада, ей, вече съм, като робот. Паето обаче, хуч не признава други хора, много я е срам, крие се, реве, не дава никой да припари до нея. Чувства се добре сам с нас и моите родители, никого другиго не признава. Здраве да е, важното е, че сме добре, ще се отпусне.

Патето се отпуска да ходи по няколко крачки сама. Много е сладка, точно като патенце. Ядоса ли се на нещо прави и повече крачки без да се усеща. Е, усети ли се се зазрмява. Шоуто е пълно.

Хайде на всички честити месечинки и подготовки за РД скоро Simple Smile
Много напирате с тея две черти, има ли някоя мама на хоризонта или само си гадаете.
Хубав ден, дами! Аз се надявам да грее, че имам няколко перални да пускам. Ще полудея днес от шетане Wink

# 168
  • София
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, тъй като реших да продължа нататък ученето си за следващата ОКС и учих досега здраво, явявах се на изпити, но тази седмица се записах и сега вече ми е една-две идеи по-леко на душата Mr. Green От септември се местим в нов апартамент - тристаен в Лозенец, и най-сетне ми отпада тежкия разход с наема Simple Smile Също така септември се връщам и на работа, тоя път с нов договор на по-висока длъжност и по-висока заплата Simple Smile  Тежи ми това, че покрай ученето и работата няма да имам особено време за детето и майка ми ще трябва да дойде да живее с нас, докато приемат Дария на ясла и влезем в някакъв ритъм.

Колкото до детето, тя продължава да расте добре на ръст, вече минаваме размер 80 на дрешки. Сега далеч не е чааак толкова пухкава обаче, около 9 кг се движим. Супер активна е. Още не може да ходи, но иска да стои права постоянно и да пипа и бърка навсякъде. Някакви необичайни предмети из къщи са ѝ далеч по-интересни от играчките, въпреки че не спираме да ѝ купуваме нови. Лошото е, че се научи да си отваря вратата на колата и грам не ще да стои на едно място като се вози.

С пюретата - и купени, и домашни, още е мъка. С много зор яде по три ден, другото си е АМ. С пиенето на вода също нямаме голям успех - само като е много гладна по няколко глътчици и толкова. Чай и сокчета пие малко по-често, но пак според настроението. Всичко опитах, но детето е страшно инато в това отношение Rolling Eyes Засега кръвната картина е перфектна и педиатърката ми каза да не го мисля толкова.

Също така от известно време разви навика да си дърпа и сваля памперса, после ме гледа умно и ми се смее с глас Tired Понякога ме издебваше и го разместваше без да видя и накрая я намирах опикана. Затова сега сме на памперс-гащи на Либеро. Имахме и един период на подсичане, след като пробвахме Бейбилиното, което някой ни подари.

След поредното кортикостероидно лечение АД изчезна за два месеца, но сега същите симптоми се завръщат с пълна сила. Иначе е здрава, като изключим, че изкара една хрема, която ММ ѝ предаде.

Бяхме в Бургас известно време, но не посмях да я заведа на плаж. Струва ми се твърде рано, отделно се притеснявам как ще се отразят слънцето и мръсната морска вода на кожата ѝ, каквато си е свръхчувствителна и без това.

Чета, че някои от вас пак се опитват да получат двете чертички - страшно много се радвам и успех ви желая на всички, момичета! Heart Eyes Мисля, че е прекрасно децата да имат малка разлика - тъкмо ще се разбират по-добре и ще си станат по-близки. baby_neutral Аз скоро не се виждам да раждам, не и в близките 5-6 години, предвид колко дини държа под една мишница. За сметка на това, реших да помогна на една приятелка, която чака за ин витро с донорски яйцеклетки, да ѝ се случат по-бързо нещата, като се включа в дарителската кампания. Simple Smile

# 169
Инер, добре дошла отново.
Моята глътна гумено копче от дистанционно. Чакам го на другия изход....

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 13:20 от Анонимен

# 170
  • София
Cristi Joy 100 кръв за теб! Joy

Оная вечер приспах малкия и се метнах на NFS-то. Голям кеф, докато не паднаха батериите на слушалките и не гръмна музиката посред нощ Joy

Ани Как няма да се справиш, ще се справиш! Tada

Alja98 Хихи - страхотно!

Pure_nature Уаууу, невероятно пътешествие! Искрени адмирации!

Innerlane Добре дошла отново! Прекрасни промени! Поздравления!

posh_ JoyJoyJoy

Аз се боря с гърнето, ама засега нямам успех. Мисля да го държа в нас без памперс, че иначе май ме домързява да го слагам по-често. Но днес го снимах на обяд как седи на трона и гледа новините Joy

Почнах и аз вълна рожден ден. Уточнихме дата, час, град на празнуване Grinning, горе-долу хората, като имаме още колебания. Имаме идея за торта - с патета ще е. Поне сме единодушни Grinning Трябва да накупувам украса и да измислим заведение. А и да поръчам тортата все пак, че само на картинка не е същото Grinning

Ох, изчезвам, че нещо замириса... Blush

# 171
    https://[/list]Ехеее вече някой пак се борят за двете чертички, супер, пожелавам ви от сърце, а мойте пожелания за бебе винаги се сбъднат Misc Baby Bottle. Моя мъж онзи ден искаше да почваме опитите,но за сега аз се дърпам, първо Септември трябва да почна един курс,после работа и догодина по това време дай Боже да стане работата. Ние с рождения ден сме почти готови като идеи, само ще трябва да ходим до ресторанта да уговорим нещата и да видя дали ще трябва да купувам украса или те си имат. Някаква идея за торти вкусни и качествени да ми кажете от къде мога да взема, без 100 грама сладки, не ги харесвам тях.

# 172
    Добър ден:)
    Инер, много се радвам да те чета отново:heartbeat:
    При нас нещата са си същите кухнята е на почит,но си и допълва с кърма:stuck_out_tongue_closed_eyes:
    П.С.Явно остарявам ,партито ми беше скучно:)

# 173
    Момичета ние стигнахме.Послесния час от трите път беше ад -мъжа ми спи след нощна , малката вече подивяла незнае какво иска ,идеше ми да сляза посредата на пътя хаха .Сега малката спи ,а аз слушам музика.Хубава вечер

# 174
    Мисис, на мен бекграунда от играта ми е на поносимо ниво, обаче от войса като гракнат 20 маймуни в реално време, псувайки на десет различни езика, ела да видиш Grinning Та затова там със слушалки, че и микрофонът е читав.

Иннер, добре си се завърнала и огромни адмирации за даряването на яйчица Heart

Още нещо щях да пиша, ама туй коУеУо ми изпоти мозъка.

# 175
    Хаха - браво на вас.
    Иннер добре дошла отново.

Скрит текст:
    Това с донорска клетка не бих направила никога, ще знам, че някъде там расте мое дете и ще откача. Това определено е над моите способности, за това евала на хората, които го правят.

Аз се завръщам на учебния фронт, но на работа ще се върна след година. Тогава ще започнем и с второто дете.

Днес за първи път Бамбина изповръща цялото обедно пюре, сложих и сурова краставица настъргана, яде го, но не с кеф и после последва пълно омазване.
    Това дете се озъбва все повече с всеки изминал ден, до тук ги броя осем парчета.
    Много е активна, и тя като детето на Роузи на уокъра най-обича да друса дупе. Върви с него.
    Всъщтност Фиффи с пускането на предмети един в друг и ваденото им я учих аз, след седмица постоянстване започна и тя сама. Сега това е любимата игра.
    Постоянно нещо си бърбори на бебешки език и отвреме навреме като налучка някоя дума случайно става супер смешно.
    Направих една игра по Монтесори - заших на едно платно копчета различни по форма и цвят - може да седи час и да ги дърпа, да ги обследва с пръсти и така. Много полезно Joy

# 176
    • София
    Ехооо, къде сте? Grinning

Ние сме добре. Младежът вилнее, чак аз съм уморена. Пълзи,жсяда, вика, мъчи се да ходи, хленчи си... Да не помислите, че е перфектно всичко Joy

# 177
    Аз съм по болници. Закъсах я здраво с гърба.

# 178
    Тука сме - бебинстваме.
    Днес си направихме две разкошни разходки, много съм влюбена в туй село.
    Тази нощ се събуди в три сутринта да яде, нали вчера повърна обедното пюре. Обаче аз да се направя на много умна, с биба - леле, разби ме! На всеки час реване, че баща си събуди и така ...Всеки път като реша да мина метър и ме вкарва в релси. Joy
    Сега вместо тази вечер да си купонясваме, аз ще си лягам да спя с кокошките, защото съм аут.

Лид - бързо да се оправяш!
    Много е гадно това, бързо да минава.

Пош пиши после изкара ли копчето от дистанционното. Все те мисля и забравям да пиша.

Днес за Първи Път яде грозде, обелих и зрънцата и тя лапаше с ръчичка, това е голям прогрес при нас, защото не иска да яде сурови плодове нито парченца.
    Не знам как са вашите, но откакто покараха тия зъби постоянно налита да хапе. Сега докато пиша е легнала на пода и ми хапе пръстите на краката Joy

# 179
    Момичета, докато ние празнуваме рождени дни скоро ще има октомврийки 2017 - ех, че ме спомниха ...Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт