В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 576
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Фифи,каквито и да са,щом са бебешки,предполагам има контрол и на тези,които не са био.
Ние едно време все едно сме яли био или без сол и захар?! Да не говорим за млякото,дето толкова е "опасно",че са ни давали на 3-4 месеца сигурно. И тоя прословут глутен,анатема на който го е дал преди 8 месец... Мода! И все пак сме толерантни и казваме-както си прецениш. А не се правим на велики и да оплюваме всеки,който не е на нашето мнение и хал.
Повече няма да коментирам темата.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 12:58 от Anyyyone

# 316
Anyyyone, страхотна душичка! И уникални очички! Blue Heart

Аз съм ужасена от търсенето на обувки....моля за мнение и инфо и изобщо всичко, квото се сетите! Cristi, ти май взе обувки от Зизуу? Гледам ги обаче, че са меки отзад, не трябва ли да са с твърд форд? Вече ми иде да се метна от някъде, честно! За капак и малката мрънка, всичко е чудесно! Imp

# 317
Шоши, радвам се, че уредът е помогнал. Относно сополите - ползвам електрическа помпа. Ели беше взела и не свърши работа, но според мен, е била прецакана, щото моята си работи супер. Та, ако искаш, пробвай! Поръчай онлайн и ще върнеш до една седмица, ако не ти хареса.

Обувките за прохождане трябва да са максимално минималистични (не знам как да го преведа на български, въх!). Ма идеята е да наподобява ходене на бос крак. Тоест, на Зизу са супер за целта.

А малката принцеса е уникалнаааааа!!!

# 318
Моят батко проходи с Колев и Колев. На малката взех също от тях.

# 319
Anyyyone, страхотна е малката! Да ви е жива и здрава!

# 320
Забравих да пиша за сополите, голяма борба е, щото тя не дава да и пипам носа, вадя с нокти, ужасно звучи, но друг начин при нас просто няма. Simple Smile

И аз се бях засилила към КиК, ама ме разубедиха заради циповете.
И аз виждам такава логика, да са много лекички и гъвкави обувките, щото нали на босо е най-добре да се ходи, та тогава що тоя твърд форд!? Ще поровя още малко и май ще взема едни на Зизуу.

# 321
  • София
Anyyyone Да я нацелуваш! Страхотна е!

Скрит текст:
Всяко нещо при отглеждането на бебе е превърнато в доходонесен бизнес. В общи линии (в рамките на разумното) ще намериш равен брой мнения "За" и "Против" дадено нещо. Зависи информацията чии интереси обслужва. С оглед на времето и опита ми Joy , много неща са пренадути.

За уокър ние ползваме по стечение на обстоятелствата една масичка от Икеа, бута си я из хола hahaha

JoyJoyJoy

Уокърът в нас не е интересен. Но си бута с кеф столче-стълбичка от Икеа. JoyJoyJoy

Кога ще въвеждаш прилепа? Имаш ли си био? JoyJoyJoy

# 322
Шошши и на моята и залепват сополите, ФР слагам с голяма борба, а това да и пъхна клечка - никакъв шанс.
Не дава и с ел помпа, нито с такава, която всмуква механично ...абе нищо не дава. Не дава да и се пипне носа.
За това единствения шанс е да и правя парна баня над печката, като варя вода в тенджерата. Ама я държа много нависоко и съвсем за малко защото е противопоказно да се правят такива неща на бебета, та от парата и насила сложения ФР изтичат от носа и, а са много. Да знаеш ако не ти дава да и слагаш каквото и да било в носа, обаче като крайна мярка.

Ако някой не е убеден в ползата на правилното захранване и ролята му по-късно във възпитание в здравословно хранене - много му здраве.  Освен това консултантите по захранване са един много приятни, интелигентни жени, с огромни познания по хранене, с които с удоволствие бих си бъбрила всеки ден Yum

# 323
И сега да питам, какво да правя с гадните сухи сополи, които залепват вътре в нослето и не мога да изкарам. Цял ден физиологичен капя, влажността ми се измерва непрекъснато навсякъде и имаме овлажнители навсякъде. И цъ! Боли я с клечките, а едвам диша.
Ако сега слагаш само капки ФР, може би ще помогне спрей или не знам как се казва.. с непрекъсната струя, нещо такова. При нас вечерта доста се натрупват сополи по нослето и засъхват, само такъв тип спрей помага. И сутринта като кихне и провисне някой зелен сопол, толкова е бърз да размаже всичко по лицето си, че мазането с храна ми се вижда песен Grinning

Ами био не съм срещала, обаче мога да взема едно кепче за пеперуди и да ловя през прозореца - поне ще е free range, свободен, щастлив прилеп Simple Smile

Anyyyone тази мадама има страшни очи!!

# 324
  • София
Ами био не съм срещала, обаче мога да взема едно кепче за пеперуди и да ловя през прозореца - поне ще е free range, свободен, щастлив прилеп Simple Smile

JoyJoyJoy Някой трябва да осигури прехраната на Вашето семейство!

(Представих си те JoyJoyJoy)

# 325
Всички бързо да ударят едно вино, споко бе хора!
Ето затова виртуалното общуване е за предпочитане, че на една детска площадка ще сме странна гледка Simple Smile

Шошии, за споли, ФР е достатъчно, но всеки ден, аз ползвам една машинка-дърпа и после с клечка.
Не мисля, че някой в този форум захранва детето си "с каквото и да е", разни хора, разни виждания, начин на живот и разбиране, все едно да кажем като постулат колко пъти да се прави секс на седмица Simple Smile Simple Smile

Кучето ми изяде играчка на детето, която то облиза в последствие, мисля, че приключих със стерилизацията Simple Smile

# 326
Ей, много е лесно така да хвърля човек обвинения, а после без каквито и да е доводи да рекне "много ви здраве"! Наглост е според мен, но здраве да е!!!!

Ей, тази госпожица е страхотна :*

Наздраве от мен, пийваме си бира на басейна, а Патето го слушаме, чрез модерни техмологии по телефона Grinning

# 327
Много щях да пиша, но се отказах. Само едно да кажа, по никакъв начин виртуалното общуване (по форуми) не може да се сравнява с живия контакт очи в очи (по градинките, площадките). Както Фиффи е казала много добре - тук лесно се подминава нечий коментар.

Темата за домашни - купешки пюрета е дъвкана, та чак предъвкана. No comment!

Мисис, малкият е започнал да спи само веднъж на ден и нещо не смогвам, а да си призная днес си легнах и аз, че с тези кризи десет дни вече бях на предела. Сега се чувствам малко отпочинала. Спазвайки стриктно диетата вчера и днес се чувствам значително по-добре.
И ние имаме от вчера нови съседи - съчувствам им Smiley явно сме били на разходка докато са идвали на оглед, в противен случай ги обявявам за глухи. Smile

За зъбките все забравям да дам отчет. Това е любимото ни занимание. Мием ги след всяко хранене, като сутрин и вечер слагам и паста за зъби. Понякога като забравя и малкият сам ми сочи четката за зъби ( тя виси до лъжиците му Smile )

Адинко, не мога да помогна за обувчици. Все още и аз събирам мнения. Имам само няколко на Майорал, но те са повече за красота, а не за прохождане.

Ениуан, страхотна е малката красавица! Завладяващ поглед! Blue Heart

Шошши, и аз не мога нито ФР, нито аспиратор да доближа до носа му и вече дори не се и опитвам.

А може ли да кажете и режимите за сън на малчовците. Струва ми се много рано моят господин да спи само веднъж на ден, но както и да се опитвам да го накарам да спи сутрин или привечер не става. Преди имаше една дрямка межу 11-11:30 и след това между 15-16:30, а сега остана само със следобедния сън.

# 328
Благодаря,момичета. 🤗
Лека и спокойна нощ! 😴

# 329
Anyyyone страхотна мадама със завладяващ поглед.

Lid ние сме с една дрямка от половин час между 10.30 - 12.30 часа, в зависимост кога е станал, и след обяд го прибирам в къщи да поспи спокойно за 2 - 3 часа между 15.00 - 18.30 часа, че на вън максимума е 30 - 40 мин. Чуе ли се детски глас и е ококорил очичките.

И при нас нослето е като подпушено, но дори и да пръскаме със спрей (ползвам Стеримар ) нищо не излиза, но аз и не настоявам много.

По темата със захранването не мисля да коментирам. Всеки знае себе си.

Лека и спокойна нощ.

Общи условия

Активация на акаунт