В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 587
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Кристи,аз в такива случаи давам капки Вомитусхил.Може превантивно да даваш и пробиотик.Вода по малко и на често,да не се обезводни и да не я повърне.Дано поне не вдигне температура.Тази година много се оплакват от гръцко,че там вируса повече върлувал отколкото на нашето черноморие.Бързо да се оправя!

# 376
Кристи, предполагам, че имате здравна застраховка. Най-добре звънни на хотлайна на застрахователя, могат да изпратят лекар директно в хотела да ви посети или поне ще ви насочи къде да идете за преглед. Много бързо се обезводняват мъниците, така че бих се консултирала щом не в било еднократно. Пробиотик даваш ли? Аз съм много доволна от Био баланс бейби. Да пишеш какво е станало.
Лидче, миличката тя Sad Силно гуш, изпращам положителна енергия към теб, дръж се!

# 377
  • София
Мисис, уикенда бях в страшна криза. Не знаех на кой свят съм. Сега пак бях на лекар....искаше ми се да избегна операцията, защото това все пак си е орган, който си има своите функции в човешкото тяло, но май няма да се получи.

Cry

Не помага ли диетата? Sad Предполагам си минала вече няколко консултации. Всички ли са на мнение за рязане?

# 378
Благодаря, момичета. Дадох капки вомитусхил плюс ентерол (за всеки случай). Няма температура, не е и обезводнен - памперсите са си мокри при смяна. Изяде си пюрето в 10 и засега не е повръщал. Всъщност, от осем сутринта не е. Затова и се чудя какво да правя. Не е за лекар като че ли, тъй като грам не изглежда болен, не повръща на всеки половин час, жизнен е и т.н. Имам чувството, че е от смяната на млякото (минах на тройка) в комбинация с гълтането на солена вода.

# 379
Лид започнат ли кризи операцията не може да бъде избегната, не ти ли обясниха в Токуда?  Трябва да са ти казали кога да се опериташ, защото реално жлъчния мехур вече не работи. Ще ти дам моя лекар от ВМА на ЛС, консултирай се и с него.

# 380
Кристи имате ли застраховка?  Ако фа по-добре се консултирай с лерак.

# 381
Крис,дано всичко е ок
Лид,голямо гуш:)
Ние вчера се разходихме до Македония,а мъжо все Македония,та Македония , единственото хубаво беше храната,иначе бях намислила Гърция ,но нали ни порязаха и сега докато възстановим загубите...
Хубав и усмихнат ден!

# 382
Благодаря, момичета.

Кристи, може да е наистина от смяната на млякото. Щом е жизнен и пълни памперса , но звънни и на някой лекар за консултация, била тя и по телефона. Стискам палци да е нещо инцидентно и да нямате грижи до края на почивката. Гуш.

# 383
Кристи, щом си взела мерки значи овладявате положението.Дано не се повтаря повръщането и да си изкарате почивката от хубаво, по хубаво!
Лид, не мога да дам съвет, но те прегръщам и вярвам, че ще се възстановиш бързо.

# 384
И при нас беше цирк. Беболина вдигна температура. ЛЛ в отпуск , търчах да я преслуша някой, а мрънкаше и в кабинета мина на рев. Айде в кенгурото и в аптеката . И като ливна тоя дъжд. Порой. Беба пищи, дъжда в очите и не виждам къде ходя.
Пак направихме цирк на съседите. Айде парацетамол и Лефакс, щото решиха, че е коремчето. Изпи конска доза мляко и накрая като се сгуши в мене и заспа.
Сега не смея са мръдна, такова ангелче ми е като спи!

# 385
Кристи как сте ? Alja98 бързо оздравяване. Ние ходихме до мойта работа от единия край на София до другия по две превозни средства сменяхме в едната посока.Малката я водя по магазините да гледа нея не и пука заспа хаха

# 386
И моята е голямо ангелче докато спи, Ани страхотна сладурка е Миша.

Alja98 за температура имам парацетамол и нурофен за бебета в аптечката, ако вдигне Т давам една доза по схема. Кофти за премеждията ти, хубаво е, че се вече добре Ill

# 387
Alja98, да оздравявате бързо!
Кристи, как сте?
При нас днес пак беше много горещо и почти не сме излизали.Чак надвечер се поразходих с малкия пред блока, походи малко и се поизмори.Сега е изкъпан и спи блажено.Дано да не се буди тая вечер, че съм и сама, и ми се свива душичката...
Ани, голяма е сладурка, ще я искам май за снаха Kissing Heart

# 388
Добро утро ужасно е с тоя дъжд .Дадох на малката попара за закуска и я изяде довечера ще яде вечеря и за лека нощ мляко.Замислих се как ще изляза с малката няма на кой да я оставя трябва да ида до кухнята .Как да бутам количката и да нося чадър...И се натажих едва ли има някой друг, който има само две якета-  зимно и кожено... Има далеч по сериозни неща в живота ,но ми е тъмно ,че нямам дрехи, не каприз да имаш поне едно яке с качулка..... Sad Скоро няма и да си купя събираме за рождения ден.Оплаках ви се и ми олекна

# 389
Анита, с дъждобран. Аз така ходех. Голямо шоу.
Да се оправят болничките, че малко остана от лятото, да ми се порадваме.

Общи условия

Активация на акаунт