В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 583
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Крис, в Гърция ли сте? Къпали ли сте го в морето, да не е нещо от солената вода? Някакви други неразположения има ли? Нашият докато бяхме в Гърция беше много труден на хранене, предполагам заради смяната на климата и жегите.

# 361
Да, в Гърция и вчера бая солена вода изпи. Днес му е студено и не го мъча. Но няма температура или подобни. От време на време се закашля, ама предположих, че водата го е раздразнила, а и много лиги има.

# 362
  • София
Моят пък сутринта повърна на фонтан, после не успя да си изяде двете манджи, защото му се повдига. Не го насилих, ама се чудя кога да започна да се притеснявам и дали може да е заради смяната на климата или е предвестник на разболяване.

Виж и дали след мляко е така. После почвай да се притесняваш Hug

# 363
След мляко повърна на фонтан. След другите манджи не, просто му се догажда на половината и не иска повече.

# 364
Ако сте го къпали в морето, може от вълнението да го е заболяло стомахчето.  Дай една доза парацетамол за твое спокойствие.
Ние по цял ден сме навън, пускам я навсякъде по площадките, по дворовете... Не искам лятото да свършва.

# 365
Според мен е от солената вода, Криско. На нашия му се бяха зачервили очите. Веднага след къпане в морето го мятахме под душовете на плажа да отмием солта, а басейнът му пълнехме само с чешмяна вода. Бая е солена, тя и на мен ми дразни понякога.
Щом половината обяд е изял, пак е нещо. Не си спомням твоят вода пиеше ли, ако да, предлагай по-често. Вярвам, че всичко ще е наред. Поздрави на любимата ми Гърция! Броя и аз дните до нашата кратка септемврийска забежка.

# 366
Крис, дано е еднократно повръщането и да е от водата дето е опитал. Не го насилвай да яде много, предлагай му повече течности.

# 367
Кристи, Калайджиева ми е казвала, че и само от солената вода може да се получи стомашен дискомфорт, тъй като солта от водата дърпа вода в червата, нещо такова...

# 368
Кристи дано да е солената вода...ние пак сме сами за няколко дни и ми е много трудно....Готвих ,чистих ,пазарувай два пъти нищо нямаме нали не си бяхме в къщи.Бяхме на кафе с най-добрата ми приятелка и си играха двете много. Simple Smile

# 369
Ние се върнахме вчера от морето,на малката дунда.много и хареса на мен не, даже с радост се прибрах в София, там се уморих повече отколкото  да си почина, а да не говоря,че и.мястото въобще не ми хареса, хората бяха адски невъзпитани и нагли, а цените все едно съм отишла в Дубай, догодина мисля да не се на.море в България. Освен това и на дундата и тръгнаха сополи, вдигна температура, днес е по-добре.

# 370
Лелеее,колко много сте изписали.
При нас е едно и също.По цял ден на разходка,а вечер съм като ударена с мокър парцал.
Изобщо не искам да идва зимата.Ще пощуреят децата в къщи.Ако не сме излезнали сутринта бебка започва да мрънка,доскучава й, а баткото всичко е разхвърлял и тича от стая в стая и скача по дивана и леглата.
Бебка още не лази,но пък има желание за ходене.Излезнем ли е рев в количката и се опитва да си разкопчее борда и да слиза.Ходи само за ръчички,но все ме бута и иска сама да ходи.Пускам я ,но залита и пада.Има голямо желание,но краката все още са й една идея кашкавалени 😁

# 371
Уф, не знам. Беше добре до един сутринта, когато повърна на фонтан, докато спеше. Последно повърна още няколко пъти, почти не съм спала. Ако продължи така, ще отидем до Солун на лекар.

# 372
  • София
Добро утро!

Cristi Confused Дръж ни в течение.

linaa1707 Колко добре те разбирам. То имаше и такъв лаф - да се върнем от почивка, че да си починем. Дано да е минало вече и да сте добре!

lid Жива ли си?

Поли и тя се загуби...

# 373
Уф, Кристи, и при нас така започна вируса Sad.Следи за температура. Аз давах Вомитусхил капки, ако имате давай, и консултация с лекар.Да се оправя бързо Мушмул (прегръдки) Kissing Heart

# 374
Кристи, дано всичко да е наред. Пиши ни.

Мисис, уикенда бях в страшна криза. Не знаех на кой свят съм. Сега пак бях на лекар....искаше ми се да избегна операцията, защото това все пак си е орган, който си има своите функции в човешкото тяло, но май няма да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт