В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 581
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Аз откакто се е стоплило не съм го завивала,  спим и двамата отвити. Преди това си спеше по гръб и нямах проблем с одеялото,  ноооо сега е като пумпал на спалнята, половината е негова. Намирам го във всякакви пози посред нощ и всички опити за завиване пропадат освен ако не се омотае сам с чаршафа (следва рев и отвиване). Мислила съм за чувал и ще взема, но не знам каква работа  ще ми свърши и най вече дали ще свикне с него, но ще видим проба грешка.

# 346
Моето спи до мен, завиваме се заедно, не че не се оказва понякога напълно отвит и някъде напречно на леглото. Затова обличам боди с дълъг ръкав и клинче или дълга цяла пижама отгоре и не го мисля. Пробвах с чувал, но се измъкваше от него. Когато беше топло тук, само за вечерта мятах едно чаршафче отгоре така за фън-шуй, той го замяташе нанякъде за 0 време. Ама в горещото не мисля, че е проблем, спеше си по боди с къс ръкав само.

# 347
  • София
Моят снощи се буди шест пъти - 2 за манджа, 1 за вода и 3 да ми каже здрасти Grinning

Joy

Спи основно с дълъг ръкав или с гащеризон. Завивам с чаршаф, ама се отвива. Или омотава. Не завивам после...

# 348
Момичета дадох супа за вечеря и я изяде .Супата я дадох вместо кашата в 18 ,но плода между никое хранене не го иска... Как да го давам държа да яде всеки ден пресен плод ?

# 349
Страшно много сте изписали докато бяхме на планина и без обхват.
Повечето време се смях. Много забавни и с чувство за хумор постове.
Малко не поизплашихте, че още се храните и кърмите нощно време. Все си мислех ,че към годинка отпадат тези неща.

# 350
Добро утро! Снощи и ние се будихме през час и пак яде човечето по нощите.
Ани, аз плода го слагам в кашата и така си го изяжда, че иначе тръска тая глава и не иска да яде.
Я кажете с какви чувалчета спят мъниците, че ние имахме едно което вече му е малко, а постоянно е открит, и ставам по двайсет пъти да го завивам.

# 351
  • София
Добро утро!

Не мога да помогна много за чувал. Позлвах в началото, бях взела на Икеа. После спрях. Като го ползвах, беше зима. Чувалчето е без ръкави и все ми бяха студени ръчичките (наистина замръзваше). Затова минах на олекотена завивка. Но той и не се отвиваше тогава Grinning Ще следя и аз, че ми е интересно зимата какво ще правим.

Моят младеж взе да се тръшка. Опъва се и рев, че и ме удря. Close Вчера отнесе шамар през ръката. Не беше силен, но беше ответната реакция, точно тази, която да му покаже, че не се прави така. Веднага спря. На тази възраст не мога да обяснявам (мога и обяснявам, ама полза няма), как да му покажа, че не се прави така? Давайте идеи.

Бяхме на разходка. Рев в количката, не му се стои. Сложих обувки и имах велика идея да го държа за ръчички, а той да ходи. Да, ама не! Не ще да стои на крачета и сяда. Иска да пълзи. Мен обаче не ме кефи да пълзи по улиците Worried Не мога да се пречупя да го оставя да пълзи по пътя Worried Слагам го седнал в мен - не, опъва се и рев. Слагам го прав, подпрян на пейка с идеята, че стои и ще се заиграва - пак сяда долу. Слагам го в количката рев. Накрая просто се прибрахме. Worried Беше се наспал и беше нахранен. Баси Sad

# 352
Ти пък! Ела да видиш как огласяме плажа цял ден Grinning

# 353
Мисис, заведи го в градинка и го пусни по тревата и алеите да си пълзи на воля. После бършеш ръце и миеш. Патето си тропосва по градинките и алеите, няма начин, иска да си прави бебешките неща, няма спирка. На мен също ми беше тегаво отвътре, но се пречупих, защото ревовете бяха оглушителни.

# 354
Преглеждай обаче за кърлежи Animal Beetle

# 355
Нашите чували зимните са от sportsdirect/sports.mymall. Летните - единият е БГ, без ръкави, с копчета отпред , не помня откъде го взех обаче. Simple Smile Другият е на Лорели, с цип отпред, но много лесно се отваря, та не препоръчвам за много шаващи бебоци. Simple Smile
Аз също не бих пуснала бебка да пълзи навън. То аз и вкъщи я пускам само по леглото, но тя късно  пропълзя и не и е много интересно, предпочита да стои и да ходи. Simple Smile
Май не бях много полезна, но пък се изказах! Grinning

# 356
И ние имаме изпълнения от рода на тръшкането... за почти всичко.Иначе и аз не го пускам да лази в парка, все има някакви стъкла и други боклуци. Ако не иска да крачи го връщам в количката и като на Кристи Мушмул, оглася с рев всичко наоколо Simple Smile.
А сега да се похваля - мм е на работа, а аз заведох малкия при нашите и сега съм се опънала на дивана, и ще дремна блажено Blush .
Сега ще ги разгледам в Спорт директ чувалчетата,  благодаря.

# 357
Здравейте, момичета! Снощи и моят щурак се събуди към 3ч, до 4:30 нямаше никакво признаци на заспиване, мята си се в кошарата, изправя се. Накрая събудих мъжа ми да поеме щафетата и чак в 6:30 се е предал. Днес съм като парцал. Той не се е будил нощем месеци наред (да не кажа половин година) и яко съм отвикнала. Шапка свалям на тези, дето още имате нощни хранения, или децата се будят неколкократно, майки-героини сте вие за мен.
Вчера ходихме на разходка в Пловдив. На беб много му хареса, но любопитството беше по-силно от всичко и навън грам не можа са дремне, само за малко в колата. Възможно е и оттам да му дойде превъзбудата.
Тази сутрин ходихме на брънч във Фабрика дъга, горещо препоръчвам. Малкият отнесе по някоя хапчица от баницата и мекицата ми и викаше и се тръшкаше за още Simple Smile

# 358
  • София
Много благодаря, Pure! Хем ми се иска поне при нас в тревата да го пусна, че като цяло имам някакво доверие, хем не ми стиска. ММ пък вика, че след месец ще е на ясла и там надали ще го пазят. Та поне още малко да издържим така.

Добра идея за преглед за кърлежи! Хич и нямаше да се сетя! Благодаря!

Заспа в 11:10. Сега, 3 часа по-късно, още спи. Аз съм в шок! Flushed

Всичко свърших - сготвих му за днес, за слетобед, за закуска за утре, за нас направих за ядене, измих скара, фурна, цялата кухня, изпрах 2 перални, измих пода, бебето още спи. Flushed Сигурна съм, че ще ми излезе през носа! Grinning

# 359
Моят пък сутринта повърна на фонтан, после не успя да си изяде двете манджи, защото му се повдига. Не го насилих, ама се чудя кога да започна да се притеснявам и дали може да е заради смяната на климата или е предвестник на разболяване.

Общи условия

Активация на акаунт