В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 592
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Оф, извинявам се. Pure да оздравявате! Помагало да се изпотиш  - така че дръпнете му една тренировка. Hug

Сутрин си пие мляко, в 7:00 часа е станал прав в леглото и си вика "Ам". Изпива 180 мл. После около 9:30-10:00 яде пак. Правя и попара, но рядко. Гледам да давам плодове. Днес беше круша с десерта му от вчера от кухнята - мус с тиква, АМ, царевично нишесте, масло. Вчера беше макарони от закуската на ММ и пъпеш пак с десерта (нещо с нишесте беше). Гледам да бутна малко свеж плод и да ползвам десерта за сгъстяване.

# 421
Аз попара вече не давам. Сутрин в 8ч си пие млякото и после подкарвам през деня храната от ДК, като в супата слагам за сгъстяване по сухар и половина. Два пъти в седмицата прибавям към някое от постните ястия един цял жълтък. Поне до годинка ще пие мляко по 2 пъти на ден, че и без това вода не пие, поне някакви течности да приема.
Интересува ме вие кога и как смятате да въвеждате белтък?

# 422
Роузи и аз следобяд давам задължително плод, с едмо сухарче или бисквотка, да не и пристърже само на плод. Даже вече само ги мачкам и сурови ги давам плодовете, ама без нещичко я боли стомахчето явно.
Ели белтъка ще го дам на годинка, варя едно яйце и давам четвърт яйце направо с обедното пюре.

# 423
Момичета да ви питам защо се сменя залъгалката от малка с голяма ? Реших да и взема 6-18 и не я иска прави разлика иска си малката Sad Как да я науча на нея

# 424
Попарата е черешката на тортата, дори си припява докато я хапва. Почти всяка сутрин в 10 яде попарка, като понякога сменям с някаква каша, за да има разнообразие. ДК у наше село е от 1г, та, след месец ще яде запиша. Откакто проходи доста е смъкнала дупето и гривничките, като машинка е, тропосва навсякъде, навежда се, кляка, става, е, търкаля се и пада, но това е живота.
Мисис, аз също много се стрясках да не падне, да не се удари, но се пречупих и я оставих да си действа сама, сега се оправя доста адекватно. Е, има го момента, че започва да си вярва много и падането е по-лошо, и плаче, защото я боли, е, не си представяйте, че се търкаля от 5м., ама, като иска сама и ме бута, за да не й се пречкам, какво да я правя?!?!
Защо й е на Миша да дъвче по-голяма биба? Щом си й харесва малката, не й е нужна по-голяма. Патето сама си ги смени, като й оставях опция да си избере между голяма и малка, така леко полеко премина на голямата. Идеята е, че е по-голяма, защото им расте устата и малките започват да им се губят, и не могат да ги вакуумират както трябва. Та, което дете, както свикне, не го мисли.
Благодаря, дами ще се оправим, но е досадно, е, спирам малко с тренировките.

# 425
Нас ни вкараха в болница. Много й се поду лимфен възел на вратлето. Казаха, че за малко абцес. Опищя болницата докато уцелят вена за катетъра. 5 жени я държахме докато се бореше и риташе
 ММ щеше да припадне.  Абе ужасии.
Сега сме по- добре. Обърнаха й пълно внимание. Доволна съм. Температура вече няма и подутото поспадна.
Е цъфнаха гъбички и търчах пак по етажите за педиатър, макар, че и аз можех да й определя същото лечение като тях. Сега като види престилка почва да пищи и стиска устата, че те всички като дойдат на смяна и се опитват насила да й бръкнат в нея.
Като гледам не сме единствените болнички и с проблемчета.
Кристи още ли повръщате, другите болнички как сте?
Мисис Роузи и на нас току що ни се показа зъбче. Вече се чудя чудесата дали не ни се случиха заради него.
Със захранването тотално изостанах, гледам да дам месото на обяд за хемоглобина. След обяд плодови пюрета. Ако не одобри , бутам мляко или цица.
Замислям се как да я закаля, че иначе ни чака болна зима

# 426
В коя болница сте? Бързо да ви изписват!

Малкият е добре. Не викахме лекар и, както предположих, явно беше някакво неразположение. Сега си пътуваме обратно.

# 427
  • София
Лелеее, ужас Sad Ох, добре че се подобрява! То как да се зарадваш на зъбче Sad Честито да е и дано другите да не излизат така!

За захранването... Аз вече я карам през просото😃 
С кухнята за седмица яде риба, свинско, коприва, киноа, от мен заквасена сметана. За днес ще има десерт с боровинки. Остават бобови, белтък, цитруси, гъби.

Нямам идея за закаляването обаче Sad. Има разни стимуланти, ама лично съм леко резервирана.

# 428
Стига ги закалявахте тея бебета, ще ме уморите от смях, представям си ви как ги въртите на пещта и ги блъскате с чукове Joy. Аутокоректа играе смешни шеги :*

Алия, важното е, че вървите към подобрение. Прегръщам ви виртуално!
Мисис, защо още не си въвела боб, Патето плющи зелен фасул на поразия. Рано ли е било?!?!? Чудя се, дали не съм избързала?
Крис, лек път

# 429
Аз зелен боб дадох още в седми месец и много го хареса. Бял обаче още не съм, че много газове образува.

# 430
Оф, аз все забравям, че има разлика. Аз също зрял не съм давала, с изключение на едно зрънце Wink

# 431
Ааааа, бабата го беше подпукала още в шестия месец със зрял боб, маслини и сухари, ама аз официално не съм давала Joy

# 432
Ааааа, бабата го беше подпукала още в шестия месец със зрял боб, маслини и сухари, ама аз официално не съм давала Joy
О, да, сещам се за бобеца и бабата Simple Smile

# 433
  • София
Стига ги закалявахте тея бебета, ще ме уморите от смях, представям си ви как ги въртите на пещта и ги блъскате с чукове Joy. Аутокоректа играе смешни шеги :*

JoyJoyJoy

Евала, каква глупост сътворих! Ми да, малко пещ, малко чук и е готова и става като закалена Ст.45 JoyJoyJoy

Че си глътнах и кафето набързо, барем осъзная какви ги върша! Joy

Да, бял боб имах предвид. Иначе зелен боб яде, също много го харесва.

Ама cristi са си напред - и маслини е яло детето.

Pure Как сте вие? Как мина гостито?

# 434
Привет момичета!
Alja98, бързо оздравяване!
И аз вече не се втилясвам в това захранване, е чета състава де, но давам спокойно почти всичко от кухнята.Иначе снощи излизахме с приятели и оставихме детето на бабата на село.И днес чак се чудя какво да правя ...баси как ми липсва това малко човече и умирам да му видя малката усмивчица Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт