В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 374
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Чуби, за същото недоразумение те питам. Но бих искала да си я заплатя все пак, ако решиш да се разделиш с нея. И стига да не е розова.😂

Аз в момента гледам къщи. И подкрепям казаното от Чуби - търсете готова, а не парцел. Като знам що нерви бяха по вътрешен ремонт на апартамент, това да се гради къща от основи не е за мен работа.😂😂😂

Вече дори съм се спряла на четири-пет къщи. Трябва само огледи да се проведат.

# 601
Там е работата, не пазя диети, ям си. Не преяждам, но си хапвам и месце и хляб. Ще търсим проблема.
За строеж и аз не бих се навила. Но ние си имаме семейна къща в едно   подбалканско село, на час  път с кола от София, така  е че, ако ми писне от селянията и мръсотията в столицата, има къде да избягам.
Преди бях писала, че ще купуваме тристаен, че тамън се нанесохме в двустайния и разбрах, че съм бременна. В процес сме. Стискайте палци.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2017, 15:19 от Анонимен

# 602
Chuby плати ми го знам го това мерси и аз съм за готова къща иначе е голяма разправия

# 603
Успешни сделки момичета.

Лид да знаеш, че едното и колело е счупено, Бамбина я блъсна и така. ММ се опита да го оправи, но не стана.
Пак върви, но мъчно, ако си навита още - ти я пращам.

# 604
  • София
angel eyes Сигурна съм, че ще намериш вашето място! И браво за желанието и силите!

Ани Честита годишнина! Много да се обичате още 70 години поне Simple Smile

posh_ Sad Тя като не спи и ти ли не спиш? Мисълта ми е - тя не си ли е в леглото и ако иска да спи, като не пречи на останалите, не е ли нейн проблем? Щото, аз не го чувам, освен ако не реве. А ММ често става вечер и споделя, че понякога неволно го буди, но аз нищо не разбирам. Blush

Иначе и при нас, като дадох Панадола, и заспа веднага. Че и спа до сутринта. То и на мен така ми действа парацетамола. ММ и той тръгва да се разболява, а сега е най-неподходящото време. Та и той е на парацетамол и смучещи.

krassi14 Предвид, че се влачи от доста време, може би не е излекуван изцяло от преди. Ама това предписване на антибиотик..

Струва ми се, че е по-добре да пуснеш един секрет + антибиограма, да се види дали има бактерия и ако да - тогава да лекувате с антибиотик. Така и така от няколко дни не е добре, по-добре направете изследването, така или иначе ще чакаш още 2-3 дни. Ама поне да е едно лечение - ефикасно. А не само така.

Аз вчера минах и моя годишен профилактичен преглед. Много смешно ми стана. Пита ме: Колко килограма напълня последната година? Аз: Ами отслабнах с 19. А водиш заседнал начин на живот, нали? Аз: Ами тази година определено не е заседнал. Точно тази година не е. Joy Ама си взех малко направления, че искам да поразгледам из детайли тоя мой организъм, че не ме слуша напоследък.

lid Йеее, ще си имате зъби Simple Smile

Странно за каналчето. Да споделиш после пак има ли промяна.

Не съм стигнала да разпитам, извинявам се. Вчера след лекаря се прибрахме и не сме излизали вечерта. Днес мисля да го разходя и се надявам да се засечем с майчетата.

# 605
Ами в нейното легло си е. Но като бучи и мрънка, аз и да искам, не мога да спя. Освен с тапи за уши да пробвам...

# 606
Лид ние имахме запушен слъзен канал, но очния каза, че ако не се оправи до 5 месец - сонда.
Тогава беше на два месеца и го отпуших с масажи, но най-вече с рев.

Роузи аз дето се фуках к`ва съм танцьорка и фитнес маниачка сега определено разбирам какво е активен начин на живот. Joy На ден ми се събира сигурно час седене. Ако не чистя у нас, готвя, пера и т.н. сме навън, това значи часове катерене на баирите с количката или търчане след нея по площадките. Сега седнах, че вече наистина се уморих. След час обаче излизаме пак, че сме на гости по мамите, което значи пак търчане, защото  по дворовете растат къпини/малини/дренки и тя обича да си ги "хапва" Joy

Мога поне да се похваля, че никога не съм имала по-хубави ръце, години наред тренировки, но носенето на Бамбина месеци наред така оформи трицепси и бицепси, че съм за реклама направо Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 14 сеп 2017, 15:56 от Chuby

# 607
Роузи, малкия е със сополки и температура от вчера, сигурно не съм се изразила правилно.Беше болен преди месец, но с повръщане и разстройство....та това имам предвид пак е болен.Та със сигурност е излекуван от предния път, но явно трябва с нещо да подпомогна имунитета.

# 608
Мерси момичета за пожеланията Simple Smile)
krassi14 бързо оздравяване

# 609
  • София
krassi14 Извинявай, аз нещо съм се омотала. Бях останала с впечатление, че е останало някакво неразположение, ама не се върнах да проследя детайлно и писах. Сори. Hug

# 610
Краси даваш ли му някакви имунностимулатори?

# 611
Краси даваш ли му някакви имунностимулатори?
Нищо не съм давала.Ще се консултирам с педиатъра първо, че ме е шубе на своя глава.
Роузи  Hug
Ани, честита годишнина и месечинка!

# 612
Момичета по колко мляко пият бебета ви за лека нощ? Мойта изпиваше 260 ,но тая вечер 1 час се приспиване ,а обикновено заспива бързо.Изпи още 100 мл и заспа.

# 613
Мисис, бързо да се оправяте всички вкъщи.

Краси, и на малкия бързо оздравяване!

Пош, дано всичко да е просто от преумора и да няма сериозен проблем.

Ани, преди сън давам 240 мл. АМ.

Днес вечерята се падаше към 20:00, но той спа до 19:00 и реших да дам в 20:00 малко каша уж за вечеря и като тръгнахме да лягаме в 21:30 направих 240 мл мляко за приспиване, но той изпи само половината.

Спокойна нощ на всички. Пожелавам ви едни сладко хъркащи в креватчетата бебчета. Ние вече започнахме с ревовете и примрънкванията. 😂

# 614
Ние си пием по 320 мл АМ за вечеря
Но май сме рекордьори хаха

Общи условия

Активация на акаунт