В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 372
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
210-240 но повечето пъти 210 си пие

# 616
210-240 но повечето пъти 210 си пие
Добро утро!
Ние пием по 210, но не всеки път го изпива.

# 617
Давам 200. Не винаги го пие цялото.

# 618
Мойта пие 200-210, обикновено изпива всичко. Simple Smile

Аз да се похваля и оплача... имаме най- после зъб!!!  Simple Smile Не ми дава да видя, но напипвам връхче. Това обаче е съпроводено от някакъв ужасен обрив по памперс зоната. Досега никога не е било такова чудо, дано да е наистина от зъбите и да мине. Мажа я, държа я максимално без памперс, но е много гадно. Снощи ревах с нея, докато я намажа. Sad Днес като, че ли има подобрение....
Поръчах и тортата, от Чочко, видях, че споделихте, че тортите им не били ОК, ама аз упорито отказвам да повярвам, че някой може да окепази бисквитена торта! Grinning А и честно ми писна да търся. Simple Smile

Престраших се и давам вече и вода от чешмата... Simple Smile

Успешна учебна година на тези с по-големи батковци и каки! Simple Smile

# 619
Патето пие по 210мл вечер, като не всеки път ги изпива и 180мл сутрин. Аз вечеря не й давам, давам към 18-18:30 плод+бисквитка. Като започне с кухнята ще й давам вечеря. Може пък дс спре млякото в 6ч сутринта,  ама не ми се вярва, много го обича.
Адинко, честито зъбче, вие ли сте на първо място за най-късен зъб Wink?
Ох, я да ви се оплача, вчера на площадката едно 3г дете така излупа Патето по главата с една топка, бързо я хванах, но й литна назад в камшичен удар, много се изкорках. Не рева и после си беше весела и всичко нормално, докато не влезнахме в банята за къпане. Обърнах се за по-малко от секунда, а тя вече беше по очи на плочките на пода. Голям рев падна, много се стресна. След тези случки през нощта съм била при нея, не казвам спала, защото не съм, страх ме беше да не се ударила лошо. Детето си спа спикойно и сега ми се вижда да е всичко наред.
Успешна нова учебна година на каките и батковците на малките Октомврийчета.

# 620
Успешна нова учебна година на каките и батковците на малките Октомврийчета. Утре ще купя ново шише по-голямо 330мл,че мойта си иска повече мляко вече

# 621
Ани, то няма такива шишета / или поне аз не знам да има/, аз ползвам едно голямо и едно малко.

Весел първи учебен ден на всички ученичета

# 622
Успешна учебна година на всички каки и батковци!

Чуби, има шишета с вместимост 330 мл. Аз лично ползвам на Чико.

Адинко, дръж възможно най-дълго дупето голо без памперс. Чувала съм за подсичане при никнене на зъбки. И честито зъбче най-сетне! Да са бели, здрави и подредени!

Ние ходихме на консултация. Наддал е добре. Говорихме за следващите ваксини. При нас се падали 13,14 и 16 месец.... Относно кухнята - посъветва ме да не започвам още. Ако проявява интерес да готвя аз месец- два вкъщи и да му давам от общата храна и едва тогава да се замисля за кухня. Та поне готвенето ще е едно - за всички. А не пюрета и храна за големи. 😂😂😂

# 623
Pure, дано поне приза за последен зъб да е наш! Да има смисъл цялото чакане! Grinning
Много неприятни случки, но те са по-скоро кофти за нас, малките бързо забравят. А и мисля, че в повечето случаи плачат от уплах, а не от болка. Simple Smile

lid, мерси! Simple Smile Да, така правя. Държа колкото мога повече по дупе, или поне само с памучни гащички, без памперс. Мажа със Судокрем, следя кога ака и веднага сменям и сутрин и вечер с кремчето от дерматолога. Да не казвам голяма дума но има огромно подобрение. Simple Smile И аз четох, че понякога така се получава при зъби, дано да е от това, досега не се беше случвало. Simple Smile
Ух, ваксините... Sad Какво ще правите вие с белтъка? Преди ваксината за шарките или? (аз може и да питах вече, ама акъла ми избяга та... Grinning )

# 624
Между годинката и ваксината за шарка.

# 625
Чуби, има такива шишета на Авент, ние сме с такова.

# 626
О, да, има големо шишета 330, моите на чико са такива.
Какъв е филма с белтъка и всксината за шарка, аз май пак не съм наясно, моля просветлете ме?

# 627
Адинко, като говорихме днес с педиатърката тя каза, че това се отнася за някаква много стара ваксина, която вече не се поставя. Сегашната ваксина за шарки нямала никаква връзка с яйчния белтък и по нейните думи е една от ваксините с най-малко странични реакции. Склонна съм да й вярвам, но така или иначе имам намерение 12 месец да въведа белтъка първо на застройка на супа с цяло яйце, а в последствие да дам сварен белтък директно.

По този повод - какви и от къде купувате яйца? Сега с тази истерия с фипронила дори аз спрях да ям яйца.

ПС: За пазаруващите от Кауфланд партиди с номера ЗБГ04 001,  1БГ04001 и ЗБГ04001 се изтеглят. Може или да ги върнете в магазина или просто да ги изхвърлите.

# 628
A мислите ли да слагате ваксината + варицела или само срещу трите шарки?

# 629
Не знаех,  че има и за варицела, поне не в БГ.
Ох днес покрай ученика съм парцал.

Общи условия

Активация на акаунт