В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 370
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
А вярно.. Ние тук повечето ваксини ги слагаме на частно Rolling Eyes В държавното май е стандартната версия с трите шарки, но аз сериозно се замислям за тази + варицела. Не съм карала шарка (затова и аз ще се боцна, уж не е проблем заедно с беб, досега не даваха, защото кърмя) обаче просто ужасно ми се струва - целият в пъпки брр

# 631
Мерси за отговорите! Ааа lid, това е много добро обяснение, защото нашата педиатърка каза, че няма нужда да давам белтъка преди ваксината и аз много се учудих. Тя не е много по приказките и не ми е обяснявала защо, но сигурно е заради това, което казваш. Иначе е супер лекар и много и вярвам, но за белтъка много се озадачих, а ето че имало причина. Simple Smile Мисля да го въведа все пак, де, от бая време се настройвам. Grinning

Още един въпрос за манджите. Давате ли вече зеле? Simple Smile

# 632
https://koalabebe.com/product/1716/avent-philips-avent-natural-p … anene-330-ml.html Chuby ето това е днес си го  взех. Момичета  от 21.30 до 23.30 я приспивах.Ходихме на разходка с мъжа ми и малката по Витошка.Едвам се прибрахме доспа и се и не знаеше какво иска.

# 633
Ани, и ние от 21.30 до сега се приспивахме Sad.То не беше рев, не беше чудо....

# 634
Привет, момичета!
На този ден преди една година, се роди нашия прекрасен син! Пожелавам му да е много здрав, все така усмихнат, палав, игрив и да има щастливо детство!

# 635
Честит рожден деееен! Безгрижно детство и сбъднати мечти Heart

# 636
Краси, честит рожден ден на малкия принц! Нека расте здрав, усмихнат и уверен! Желая ви един прекрасен празник!

Аз ви черпя за последната ни единадесета месечинка! Как неусетно лети времето... все искам всичко бързо-бързо да се случва и при това поглеждайки назад се разчувствам. ❤

# 637
Благодаря, момичета!
Лид, честита последна месечинка на малкото юначе!

# 638
Честит рожден ден на малкия принц ,Краси ! Да е жив и здрав и щастливо детство .Лис честита месечинка

# 639
krassi, честит рожденник! Да ти е жив и здрав! Simple Smile
lid, честита последна месечинка, още малко остана и на вас!  Wink

Ние снощи бяхме с 38,5 температура. Дадох Панадол, не я свали много, но не се и качи. Дано тази нощ няма драми. Тоест дано има, де, щото ако реве значи няма t. Simple Smile Аз толкова мрънках за зъб, а то...
За рождения ден, кръстих звездичка на нейно име.  Simple Smile Да, да, знам, че е малко шменти капели, но пък е готино и ще и остане и след време, иначе нищо няма да разбере тази година от подаръци. Grinning

# 640
  • София
Краси, честит рожден ден на момчето! С пожелания за здраве и много детски смях!

Лид, честита Месечинка!

Защо да е последна, после ще има 13-та 😉

Адинко, имате си зъъъб! Йеееп
 😙

# 641
  • Варна
Честита първа годинка Краси. Много весели моменти и много усмивки

# 642
Добър вечер на всички и от мен. Аз да си призная добре си похапваме и редуваме един ден жълтък със зеленчуци и един месо и така от седмия месец, но вече наближаване годинка и въпроса ми е до кога се дава жълтък. Ако продължавам ще вземе да снесе някое кокинце май.

# 643
Мисля, че ви е време за дк Simple Smile

Поръчах торта! И съм възхитена от сайта. Дано да е хубава Grinning

# 644
Краси честит първи рожден ден на малкия господин. Нека бъде много здрав, обичан и да изкара едно щастливо детство с много усмивки.

Честита последна месечинка и на Лид.

Ние за вечеря пием 210мл. мляко.

Андико честито първо зъбче. Ние си имаме цели осем зъба. Нареди оградата отпред в устичката. Сега чакаме следващият, но то голям зор. Имаме си гнойна ангина, ходих на частно на педиатър и ни казаха, че е бактериална и сме на АБ, но на мен ви се струва, че всичко е от зъбите. Имаше Т 38.5 - 38.8 два дена и сега е свали вече напълно. Но няма такъв кошмар, две вечери не е спал. Голям рев му удари и за капак спря и да яде от болка. Днес вече прояде със закуска круша и СЗ каша 120мл. през останалото време е само на кърма ( колкото има, че го кърмя само вечер вече), дори отказва АМ. През такова чудо не бяхме преминавали. Надявам се скоро да се оправи, че много ме е жал като го гледам как се мъчи горкото.

НАМРЪНКАХ се. Лека вечер на всички.

Общи условия

Активация на акаунт