В топлите летни дни октомврийчето не спира да пълзи! - Тема 17

• 55 365
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Краси Честит Първи Рожден ден - нека расте безгрижен палавник за радост на мама и тате.
Много слънчеви дни прекарани в игри пожелавам.

Споделям колко съм възмутена от Roza Bakes - след три пуснати съобщения, торта няма!
Сега ще поръчам от Co - Co Sweet
Направо не ми се коментира колко съм бясна ....

Днес е ден първи, в който ядохме камъни - голямото ядене на камъни, пръст и бубулечки започна днес Joy

# 646
Чуби, благодаря!
Нашия стълбите искаше да изяде Simple Smile , вие поне от камъчета почнахте Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 647
Споделям колко съм възмутена от Roza Bakes - след три пуснати съобщения, торта няма!
Сега ще поръчам от Co - Co Sweet
Направо не ми се коментира колко съм бясна ....
Те ти, булка, Спасовден! Торти от ФБ, ха Mr. Green Шегата настрана, разбирам те прекрасно и много съжалявам, че така се е получило. Аз заради това бягам от такъв тип поръчки.

# 648
Днес е ден първи, в който ядохме камъни - голямото ядене на камъни, пръст и бубулечки започна днес Joy
И трева, и трева eat

Eх започват рожденните дни, Краси да е много щастливо вашето мъниче и здравичко! Tada

# 649
Краси, Честит рожден ден на патерици!Да  сте живи и здрави и всичко най-най!
Ох ,почна учебната година и е ад ....Rage

# 650
Запазих и фотограф за баш датата. Доволна Grinning

# 651
Те и CO - CO Sweet си имат страница във фейса, ама си отговарят.
Кристи ти фото за РД ли запази? Аз само на кръщенката съм поръчала. И от къде поръча тортата щото не разбрах?

Тревата за сега не я яде само я къса и я разглежда.

Ill

# 652
От Чочко - разкошен сайт и комуникация. Виждаш всичко отвътре, отвън; има опции на парчета, цветове и каквото се сетиш. Сега остава и да са вкусни Mr. Green Аз за кръщенето не правих фотосесия, но за годинката искам една. Ще са сигурно 20 кадъра, което е 100 лева. Звучи ми разумно Simple Smile

# 653
Каква е тази тишина, какво е това чудо! Къде сте всички? Я бързо, бързо всеки да докладва.

При нас нищо ново и интересно освен това, че се научи да слиза сам от спалнята, а тя е доста висока, той все още неможещ да ходи и сме в едно постоянно дебнене - той мен за секунда невнимание от моя страна, а аз него за поредния опит за скачане без предпазен колан.😂😂😂

Спи вече веднъж на ден. Около час, при добри обстоятелства час и половина. През останалото време иска само за ръце и да обикаляме. Не му се седи в количка.И дългите разходки са мираж.

Започнах подготовка и за един важен изпит и вечер предимно уча, затова и не успявам да се включвам често.

Гледам същевременно и да направя едно по-основно почистване и да прегледам гардеробите, за да видя кой от какво има нужда.

И последно ( да не се уливам 😂 ) да свършват тези горещини, че накрая аз ще свърша.... днес по обяд щях да умра, добутвайки количката до вкъщи. Пфууу!

# 654
Успех с изпита и гардеробите Simple Smile

# 655
Здравейте дами!
Толкова хубави емоции ни чакат! Честити първи рожденни дне! Да са много здрави, палави и игриви малчуганите :* и майките ми спокойни и щастливи.
Аз запазих заведение, а тортата ще е подарък на Патето от вуйчо й, не знам каква ще е, но не мога да му троша хатъра, като има такива мераци.

За фотограф използавам също него, защото превръща хобито с професия и му давам поле за тренировки Grinning. Той е фотограф на екстремни спортове, но вече се занимава професионално и с портретна фотография. Прекрасен е с децата и му се получават страхотни снимки.  Питах го дали мога да го изтипосам тук при вас, съгласи се, така че да му направя реклама, каза ми че няма да остави бебе без снимка за рд Simple Smile

Аз да ви се оплача, че Патето от вчера има температура 38.4-38.5 и на 6-7 часа давам лекарство, много й е зле и е кисела, сигурно расте зъб и я мъчи толкова. Ще давам панадол и нурофен, но след три дни ако няма ефект, какво да правя. Ще звъня на педиатърката, но дано премине перода без да се налага.

Днес й е първи ден на кухня, взех хер бебе, докато сме си в софия, а после ще я записвам в държавната у наше село.
Лид, стискам палци за изпита, ще се справиш.

Лек ден!

# 656
Долар вечер. Да се похваля,преди 9г станах мама за втори път. Тва виртуално черпене някак ми е вятър покрай ушите Simple Smile   Ученици два броя,викащо бебе- един брой Simple Smile Гери си ходи на рехабилитация и психосумаатичен сеанс. Там в група от 4 дечица работят логопед,рехабилитатор и психолог на бебоци.Логопедката нещо ме издразва,ма съм Трайчо Костов. Едва ли не ни даде за домашно Гера да научи О Шипка Simple Smile Stuck Out Tongue

# 657
Поли, честит ти рожденик! Да расте палав  и засмян Simple Smile

Дай телефон на брата веднага!!!

# 658
Pure_nature бързо оздравяване.lid пеиятно четене и успех на изпита.Поли честит празник.Ние сме добре ,пазарувам за вкъщи .Занимавам се с организацията за рождения ден . Подаръците за гостите реших да са магнити със снимката на малката. Поканите и те са готови ще почвам да ги  раздаване.Рождения ден ще ми е тематичен ,имам си тема  и цветове и всичко се върти около това Simple Smile Като мине ще ви покажа снимки.

# 659
Не мога да пусна скрит текст от телефона, ще ти го пусна на ЛС. Ама то и ЛС не става. Ще го изпляскам тук.
0893396313 Иван

Общи условия

Активация на акаунт