полип на шийката?

• 1 107
  • 6
  •   1
Отговори
  • Sofia, Bulgaria
Днес бях за кюретаж в болница, по време на който ми казаха, че са премахнали полип от шийката(или цереикалния канал - не помня) и е пратен за хистология. Нямам никаква идея какво, защо и как е това Sad Искам хората минали през това да споделят достоверна информация. Април месец бях за колпоскопия и тогава всичко беше ок, т.е. е от скоро.

# 1
Имало е израстъче, практика е всичко подобно, което е махнато от тялото, да се праща за хистологичен анализ. Нищо притеснително. При колпоскоп се вижда само външнта част от канала, не целия.

Полипът е доброкачествено образовение, не е практика да се прави манипулация да се маха ако не ти създава проблем (може да предизвика необичайно кървене). Появява се при повишени нива на естроген - например по време на бременност или преди менопауза; може да е следствие от хронично възпаление. Хистологията ще потвърди, че е полип.

# 2
А защо бяхте на кюртеж?

# 3
  • Sofia, Bulgaria
прекъсване на бременност по други здравословни причини

# 4
Не исках да любопитствам, помислих, че сте имали проблеми които лекарят не е разбрал, че са от полипа.

Полипа се среща сравнително често. Вярвам, че всичко ще е наред с изследването му.

Поговорете с лекарят за допълнителни изследвания, които можете да направите във връзка с полипа.  Peace

# 5
Здравейте,
Аз имам полип в следствие от бремеността и раждането,седи си,не расте,не ми създава проблеми и няма да го махам за сега! Не се притеснявай щом са го махнали всичко е окей Simple Smile

# 6
  • Sofia, Bulgaria
мерси момичета за отговорите Simple Smile надявам се наистина да е нещо безобидно. Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт