СлиВЕн - гРад мИЛ и оБиЧан - с еСЕНни лиСТЕнца ОкиЧЕн

• 19 482
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • Сливен
Ето я принцесата с тортата (аз я правих;)):

А тук са всички снимки

# 121
Кенга, забрави го ти форума  Simple Smile Честита ти рожденничка. Ммм, много хубава торта си направила, а и вкусна изглежда  Simple Smile Деничка, на ясла ли тръгна?

# 122
Леле,Кенга,наистина страшна тая торта,бе smile3521 То , да си даваме заявка вече при теб,а?
От какво са направени фигурките и буквичките?Ако не е тайна,де Wink

# 123
Кенга, много ти е хубава Принцеската  Hug
Да е жива и здрава и само радост и весели игри и пожелавам Wink

# 124
  • Сливен
Благодаря на всички за пожеланията!  Sunglasses

Кате, Дени е при баба си за две седмици. После пак ще си взема отпуск до някое време през септември, когато мисля вече да я пускам на градина. Толкова ми е притеснено, хем и там ще е при баба си, но няма начин. Растат децата и се налага да се социализират.

Теди, фигурките и буквичките са от захарен фондан. Из готварския форум има безброй рецепти. Аз от там си взех.

Дидка... Благодаря!  Simple Smile

# 125
  • Сливен
Момичета, искам да ви питам и за още нещо.
От 1ви до 7ми август е световната седмица на кърменето. Има ли някоя мама желание за каквато и да е инциатива от наша страна? Ако ще да е - да разпечатаме малко информационни листовки и да ги раздадем кой където може.
Всъщност може и нещо друго. Само да има и други желаещи освен мен.

# 126
От 1ви до 7ми август е световната седмица на кърменето. Има ли някоя мама желание за каквато и да е инциатива от наша страна?

Ако бях в Сливен с удоволствие бих участвала, но...догодина Wink

# 127
Днес моят племеник има рожден ден става на 2 годинки и искам да му пожелая много късмет, да бъде все такава панта (но да не хапе Mr. Green), добричък и много весели, безгрижни и щастливи детски игри.

# 128
Здравейте и от нас HugМен напоследък такъв мързел ме е обхванал в тея жеги ooooh!Че то като е толкова топло и цял ден с мъничето мерим леглата вкъщи и чак вечер излизаме на разходка.
 baloniЧестит 2-ри рожден ден на патерици на Дени и на племенничето на Дидолинка baloni
И наш Митачко вече е голям мъж - на 22 чукнахме половин годинка Grinning Heart Eyes
Кенга, аз съм ЗА това, което предлагаш - мисля, че тази инициатива е много добра идея PeaceТака че брой ме, ако има някакво развитие Peace
Дидолинка, как е твоето бебоче - минаха ли му коликите или още го мъчат милото. Айде чакамете с нетърпение през октомври. Още от сега си мисля каква хубава срещичка(чки) ще заформим Mr. Green Между другото на повечето места където се регистрирам из нета се пиша didulinka - така че за момента сме един вид почти адашки Mr. Green

# 129
Ей,момичета къде се изгубихте пак Sad Лошо ви действат горещините!!!
След 15 август ще идваме към Сливен,че мъжо излиза в отпуск,надявам се да се поразхладите до тогава,че да се видим, а?

# 130
От 1ви до 7ми август е световната седмица на кърменето. Има ли някоя мама желание за каквато и да е инциатива от наша страна? Ако ще да е - да разпечатаме малко информационни листовки и да ги раздадем кой където може.
Всъщност може и нещо друго. Само да има и други желаещи освен мен.

Здравейте, момичета, извинявайте, че се намесвам в темичката ви, ама от 03-04 август ще сме за известно време в Сливен и бих се включила в нещо по ССК, че май ще пропусна основните събития в София... ще следя тук, а и в голямата тема, ще има ли нещо и казвайте, ако някак може да се помага по-дистанционно   bouquet

# 131

Дидолинка, как е твоето бебоче - минаха ли му коликите или още го мъчат милото. Айде чакамете с нетърпение през октомври. Още от сега си мисля каква хубава срещичка(чки) ще заформим Mr. Green Между другото на повечето места където се регистрирам из нета се пиша didulinka - така че за момента сме един вид почти адашки Mr. Green

Мерсаж за вниманието bowuu адашке  Hug
Малкият да чукна на дърво - сега няма и се надявам повече да не се връщат Naughty ...за срещичката - остават ми още 71 дни  Party до завръщането ни...макар на моменти да ми се иска и по-скоро да е ....ама няма Tired

Искам да ви попитам какви памперси използвате  Wink

# 132
Дидка,по принцип до преди 2 седмици използвах само на Памперс,но от както ми се пръснаха 3 броя, на дупето на Алекс,сутрин след сън(а не можа да се каже ,че пие много вода)реших да изпробвам други марки,и след проба на 5-6 вида се спрях на Lumpi ,те са май италиански.Не съм сигурна,но са много добри Peace

# 133
  • Сливен
Момичета, при мен плановете малко се объркаха. В сряда сутрин заминавам на море за няколко дни и няма да мога да бъда много активна в отбелязването на ССК. Успях да разпечатам 50тина от тези листовки: http://exoexo.com/MJ/Other/WBW/Leaflet/Leaflet.pdf. Утре ще опитам да намеря време да постя гинеколога, който ми следи бременността на времето (Караиванов) и да оставя при него малко. На педиатърката на Дени (Пенкова) оставих също. Мога да ви дам останалите, да ги разнесете по лекарите, с които вие общувате.
Дидунчо, ще ти пратя телефона си на лична бележка. Ако искаш прати ми и ти твоя, че мисля, че го нямам. Да се уговорим, да се видим утре (ако искаш разбира се) и да ти дам, това, което ми е останало.

# 134
  • Ямбол
Извинявам се, че така се намесвам в темичката ви   Mr. Green
Искам да питам мамите (и не само) къде в Сливен има специализиран детски (бебешки)  магазини.
Ако можете да ми дадете адреси и да опишете долу горе къде се намира ще е супер Simple Smile
В Петък ще съм на консултация в Сливен и искам вече да накупя разни работки за бебка  Heart Eyes
Мерси предварително за отговорите.
Ако не искате в темата може направо на ЛС да ми пишете!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт