СлиВЕн - гРад мИЛ и оБиЧан - с еСЕНни лиСТЕнца ОкиЧЕн

• 19 475
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
Колко струва раждане чрез сексио в Сливен в частната болница.До колкото зная секциото не се поема от Здравна каса ако нямаш някакви проблеми и се налага сексио. Кажете ми. Чакам отговори.

# 136
Аз раждах секцио в "Ева", обаче не съм плащала. Мисля, че беше 600 лева, но най-добре провери лично.

# 137
    Здравейте ,момичета.

Вече съм на линия от Сливен  Simple Smile.Цял месец нямахме интернет,но и да имахме едва ли щеше да ми остане време за него.Малчуганите са на детска градина и ясла,а мама на работа.В нас нямаме интернет,така че ще пиша по малко от тук.

За детските магазини в Сливен - аз лично препоръчвам Пинко/под редакцията на Катето уточнихме името/.Цените са много добри ,има голямо разнообразие  и български трикотаж,а  мен това ме интересува .Магазините са два-единият е под блок Божур/май така се казваше/ в края на главната,а другия до бистро Рубин /на 100 м от частната болница на Пенков/.

Много поздрави на всички мами от Сливен и на бебоците.

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 10:33 от givka

# 138
     За детските магазини в Сливен - аз лично препоръчвам Пинокио.Цените са много добри ,има голямо разнообразие  и български трикотаж,а  мен това ме интересува .Магазините са два-единият е под блок Божур/май така се казваше/ в края на главната,а другия до бистро Рубин /на 100 м от частната болница на Пенков/.

Само малка редакция - магазините са Пинко, а не Пинокио  Simple Smile

# 139

Само малка редакция - магазините са Пинко, а не Пинокио  Simple Smile

Мерси Кате,за корекцията.Ама то като си си разсеян по рождение  hahaha,така си и оставаш цял живот.Сега си спомням,че имаше нарисуван отвън Пинко розовата пантера и дограмата на витрините също е розова.  bouquet

# 140
Geri(Сливен)-за детски магазини в Сливен- Най-евтено е в дет.магазин "Алиса". Намира се на бул.Панайот Хитов (с/у р-т "Старият елен").

# 141
Здравейте!Аз отскоро съм в този форум и с радост открих "Сливенска" тема.Аз съм снаха в Сливен,но понеже живея вече доста годани тук,се смятам за тукашна.По въпроса за магазините - всеки път когато търся нещо обикалям целия град и накрая го намирам в "Арекс"(срещу детското зъболечение).

# 142
Geri(Сливен)-за детски магазини в Сливен- Най-евтено е в дет.магазин "Алиса". Намира се на бул.Панайот Хитов (с/у р-т "Старият елен").

И аз бих ти препоръчала този магазин - евтин, а има страхотни неща Peace както и Пинкото  Peace

Ооооо....сестра ми, добре си се завърнала във форума  Hug

Хайде - целувки на всички ви от 9 000км , а на есен и на живо  Heart Eyes
Днес успяхме да направим снимки на Мишока за паспорт (след като 3 дни не могат във фотото да го снемат  #2gunfire)  и утре вече трябва да пусна документите  Peace ...че имаме още 2 месеца на разположние  Peace

# 143
...пак съм аз  Wink ...ама то никой няма Tired
Я ми кажете колко пачка е този вид парк - сега Мишока спи в него и се чудим дали да го взимаме newsm78

# 144
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги във темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

# 145
Ей, замря нашата тема  Cry Къде се загубихте бе момичета? То не стига, че така и не успяхме една среща да си спретнем, ами и в темата спряхме да пишем. Аааа, срамота  Simple Smile

# 146
Ако съм знаела,че имало толкова много представителки от Сливен щях да влизам по често .И понеже се опитах да прочета  всичко много бързо , изгубих  самата тема. Но така или иначе, и аз съм от Сливен,живея във Франция.Казвам се Анелия на 28г,Имам син Габриел на 2години( от вчера). За други подробности питайте Grinning      И ...Добре заварили  bouquet

Ако се представям в непододяща тема,моля за извинение. 

# 147
  • Сливен
Ремонти ... Ремонти ... Къде ти време за форума ... Simple Smile

# 148
arlette, добре дошла. Тамън на място се представяш Simple Smile Ако имаш желание разкажи ни къде си учила и къде си живяла в Сливен, може пък да се окаже че се познаваме. А и по-често влизай във форума.
Ох, Ян Бибияне, не ги ли свършихте тез ремонти. И ние ще почваме, но чак през октомври. Не ми се мисли каква ще е какафония в къщи. Я кажи на каква дограма се спряхте и от коя фирма, че ние сме в голяма чуденка за това.

# 149
  • Сливен
Ако съм знаела,че имало толкова много представителки от Сливен щях да влизам по често .И понеже се опитах да прочета  всичко много бързо , изгубих  самата тема. Но така или иначе, и аз съм от Сливен,живея във Франция.Казвам се Анелия на 28г,Имам син Габриел на 2години( от вчера). За други подробности питайте Grinning      И ...Добре заварили  bouquet

Ако се представям в непододяща тема,моля за извинение. 

Хмм... Добре дошла!  Sunglasses
А защо ми се струва, че освен всичко останало сме и малко комшийки. Дали греша?

Общи условия

Активация на акаунт