СлиВЕн - гРад мИЛ и оБиЧан - с еСЕНни лиСТЕнца ОкиЧЕн

• 19 464
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Арлет, добре дошла  Hug
Разкажи повече за себе си Wink

Хайде...правете ремонтите, че като се върна октомври да заформим една срещичка Heart Eyes

# 151
Здравейте, мами от Сливен,
бихте ли ми помогнали с малко информация. Ще пътувам в неделя до града ви и ми трябва номер на таксиметрова компания. Също далече ли е автогарата от гробища, мога ли да взема автобус и ако да, кой номер. Благодаря на всички предварително.

# 152
  • Сливен
Здравейте, мами от Сливен,
бихте ли ми помогнали с малко информация. Ще пътувам в неделя до града ви и ми трябва номер на таксиметрова компания. Също далече ли е автогарата от гробища, мога ли да взема автобус и ако да, кой номер. Благодаря на всички предварително.

Здравей, away!
До колкото знам няма гробища близо до автогарата. И двете гробища, които знам са далеч, мисля, че други няма.
Аз лично ползвам такси с номер 6156, но много рядко. Преди имаха някаква промоция - плащаш 50 стотинки под показанията на апарата. Не знам сега така ли е. За съжаление не знам мобилният им телефон.
Иначе има и 6154; 6155... Има и други не се сещам сега за телефони. Ако звъниш от мобилен телефон кодът на Сливен е 044.

# 153
Здравейте,
Благодаря за топлото посрещане.
Учила съм в спортно училище после в стъкларски техникум.Може пък да намеря и съученички Simple Smile
С Дидолинка се познаваме,е не съвсем, но се поздравявахме винаги.Честно казано,не помня от къде е познанството ни.
Кенга аз верно съм съседката ти отгоре.Ей сега като се прибера трябва да ходя на пръсти.Каня те на кафе с торта,първо защото искам да си върна един мил жест и второ,защото реших,че това е един добър начин да си осигуря спокойно тропане Laughing
Катя ,ти не си ми позната,но това е временно.Градът е малък,светът още по...Както е тръгнало,нищо чудно да се окажеш братовчедка  Joy
Да си нацелувате юнаците и юначките  Hug

# 154
Кенга, много ти благодаря!

# 155
  • Сливен
Кенга, много ти благодаря!

Ауей, преди малко, докато чакахме на светофара записах и един мобилен телефон на такси:
0888 2222 44. Мисля, че бяха Експрес такси, но не съм 100% сигурна.

# 156
Записах и този телефон. Много ти благодаря за отзивчивостта! Hug

# 157
Кенга, гробищата са на края на Сливен, а автогарата е почти до центъра.
Има само един автобус от тях не се сещам за номера, но в него ще ти кажат къде е най добре да слезеш за по лесно, не ходи до автогарата, после трябва да вземеш # 1 тролея.
Може да ти е по евтино с такси направо:)

# 158
Здравей Away, дано не съм закъсняла с информацията!
0888-888-156такси Евро-все още важе промоцията от 0,50лв
0888-006-133 на това набираш и затваряш те те набират после и си го поръчваш
Успех и дано сме ти помогнали
Heart Eyes

# 159
  • Сливен
Ох, Ян Бибияне, не ги ли свършихте тез ремонти. И ние ще почваме, но чак през октомври. Не ми се мисли каква ще е какафония в къщи. Я кажи на каква дограма се спряхте и от коя фирма, че ние сме в голяма чуденка за това.
малиии! Ако знаех какво ме чака - нъц!!! ни'кви ремонти.
Поне вече сложихме дограмата ... Щото преди това зидах тераса ... мръсотия ...
В стаите ми останаха само по едни тапети, но в кухнята ... не се виждам до декември

Иначе сложихме Саламандър. На северната тераса - 5 камерна с троен стъклопакет, а на другите обикновена - 3 камерна с двоен. Направихме я при Иван Мечков - това е в едно дворче срещу данъчното. Насочиха ни натам, защото само той работел с немски профил. На другите места бил турски... Не знам дали е вярно, но цената е с поне 30% нагоре. Дано си струва ... зимата ще видим.

# 160
.... Насочиха ни натам, защото само той работел с немски профил. На другите места бил турски... Не знам дали е вярно, но цената е с поне 30% нагоре. Дано си струва ... зимата ще видим.

Аааа Naughty ....не е вече само той - сестра ми си направиха фирма и те работят само с немски профил Wink
Някой ако иска свръзка ще дам телефон Peace

Арлет, дай ни малко снимчици да ви видим Hug

# 161
.... Насочиха ни натам, защото само той работел с немски профил. На другите места бил турски... Не знам дали е вярно, но цената е с поне 30% нагоре. Дано си струва ... зимата ще видим.

Аааа Naughty ....не е вече само той - сестра ми си направиха фирма и те работят само с немски профил Wink
Някой ако иска свръзка ще дам телефон Peace

Аз искам Simple Smile Къде се намира фирмата?

# 162
Здравейте и от мен - пристрастена "Мустанка". Казвам така, защото си отгледах децата на Мустан. На всичко отгоре с близнаците сме съучници PeaceПо въпроса за дограмата-ние си взехме за хола/юг/ PVC от Winhouse. След вчерашния вятър мога да кажа, че сме направили добра инвестиция - в хола вече не духа и не става течение smile3521

# 163
Здравейте и от мен - пристрастена "Мустанка".

Хе хе...и аз си бях такава, като живеех в Сливен Peace
Я дай снимки да те видим - може да се познаваме Wink

# 164
Като се изуча ще кача. Не може да не ме знаете - с постоянен абонамент съм от 8 години Laughing Сега отивам да чета как точно се качваха снимки Thinking

Общи условия

Активация на акаунт