СлиВЕн - гРад мИЛ и оБиЧан - с еСЕНни лиСТЕнца ОкиЧЕн

• 19 430
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
# 166

Ехеее...виждала съм те разбира се Wink
А ти мен newsm78

# 167
Дай фото.  Макар, че с моята работа много лица са минали през очите ми и даже ми се случва хора на улицата да ме поздравят, а аз да се чудя дали ги познавам Embarassed Уж "Мустанските" абонатки ги знам Thinking

# 168
Здравейте и от нас Hug
Ние бяхме на моренце за няколко дни, а като се върнахме, докато разопаковам багажа и ето - минали още няколко дни Mr. Green
Наистина темичката беше доста опустяла, ама напоследък май пак "кипи" Simple Smile
По настоящата тема - и аз да се изкажа WinkНашата дограма е Салъмандър 3-камерна с 2-ен стъклопакет и засега сме много доволни Simple SmileЧестно казано не знам от коя фирма ни я слагаха - беше някакъв познат на мъжа ми Thinking

# 169
Току що изчетох цялата тема, само че отзад напред и преди да стигна първа страница стигнах до извода, че Меги е към 71 набор от ПМГ, а този набор ми е добре известен-Илияна, Стоянчо и Ралица са ми близки приятели-брат ми учеше с тях. За протокола-аз съм възпитаничка на френската, набор '74.
Разгеле, албумът на Меги се отвори. Познаваме се, хи-хи, а още по-добре със сестра й Биляна, че големите ни щерки отраснаха заедно.

# 170
Малински - под лентичките със снимки имам страница - там може да ме видиш Wink
А иначе моят мъж в 75 набор, но е завършил Френската с 75-ти набор заедно със сестра си - Светла Коджабашева - може да ги познаваш Wink

# 171
Колко е маааааааалък града newsm47 Като разгредах снимките се сетих, че сте идвали в банката с мъжа ти. Инак с него сме съученици Blush, но със Светлето се познаваме по-добре. Преди години в банката дойде друг наш съученик-Наско, от класа на мъжа ти. Дава ми личната си карта и ми вика "Ние с теб сме съученици", а аз му отвърнах "Няма начин, аз съм 74, а ти 75" Embarassed Embarassed Embarassed Как се променят някои хора. А и както споменах малко трудно помня физиономии, иначе на цифри и дати съм БОГ Sick

# 172
Ооооо и МирО се сети за теб Wink
А ти във Булбанк работиш  newsm78

....значи в най-скоро време ще се видим Wink

Hug

# 173
Момичета искам да ви питам някой знае ли един телефон на една лекарка-тя работи във АГ"ЕВА" и изписва бебетата  Rolling Eyes до колкото разбрах има и кабинет /педиатър е/ във окръжна  Rolling Eyes Имах го телефона ама съм го загубила  Confused

# 174
  • София/Сливен
Здравейте, момичета!
Ние снощи се прибрахме в София и досега четох всичко дето се е събрало за почти 2 месеца. Бяхме в Сливен цяло лято. Нагостувахме се, помързелувахме и ето ни пак тук.

Малински, като каза Мустан, и като се появи на лентичката Юлия 8 години, веднага се сетих. Аз на Мустан съм сядала предимно заради сестра ми, тъй като нямам свои познати които ходят там, обаче  се запознах със всички вас дето децата ви са на 8 години сега - тогава бяха малки. Аз съм точно 71 набор, ПМГ-биология.

Дидка, то не останало - само 1 месец докато се прибереш. Малкия е толкова много пораснал - вече човече като за свят. И двете  деца съм ги изгледала с Pampers - много съм доволна, не съм имала произшествия - Тошко е малко алергичен и от всички други се изприщваше, особено ако имат ластики на кръста (пробвала съм всичко което се предлагаше тогава по магазините). Малката все още спи с памперс, но много често го изхвърлям сух, през деня казва и много рядко има мокри гащи или пълен памперс. Скоро ще ми отпадне и този разход. Хубави са също и Huggies, но бяха по-скъпи преди, сега не знам, също и Fixies. Но сигурно има много нови, това е по-стара информация.

И да не забравя да честитя рождениците на Теди и Живка, макар че вече е много късно (в Сливен нямам компютър). Да са ви живи и здрави и много да ви радват, а за слушането то си е тяхна работа  Simple Smile

За детски магазини в Сливен - срещу Частната болница - Рошко е магазина за храни, памперси, а на 2 етаж има дрехи, колички, кошари - много неща. На главната до Печ има 2 детски магазина, обичам да влизам в тях. Там насреща в уличката Пинко имат още един магазин. А по кварталите - в Българка точно пред Фрегатата има голям на 2 етажа Косара, и това, и това също, в Младост дето преди беше супермаркета на автобусната спирка, не го знам как се казва.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2006, 15:31 от М_е_г_и

# 175
Mеги, мерси за инфото Wink
Мила както винаги Hug

Деичка
, дано някой се включи и то помогне Wink

# 176
  • София/Сливен
Момичета искам да ви питам някой знае ли един телефон на една лекарка-тя работи във АГ"ЕВА" и изписва бебетата  Rolling Eyes до колкото разбрах има и кабинет /педиатър е/ във окръжна  Rolling Eyes Имах го телефона ама съм го загубила  Confused

Дея, поне име не знаеш ли, че така е трудно. То аз много не съм в час с лекарите, дано някой ти помогне.

# 177
Аз искам да попитам - кога ще отварят Кауфланд в Сливен  newsm78 май няма шансове до зимата...

# 178
  • София/Сливен
О, почти е готов. Като бях в Сливен всеки ден минавах покрай него - направиха и паркингите вече. До 1 месец са го пуснали. Е, хайде, 2 най-много. В София вече работи - за 6-7 месеца го направиха.

# 179
Аз искам да попитам - кога ще отварят Кауфланд в Сливен  newsm78 май няма шансове до зимата...

Аз чух, че за Димитровден ще го отворят.

Общи условия

Активация на акаунт