СлиВЕн - гРад мИЛ и оБиЧан - с еСЕНни лиСТЕнца ОкиЧЕн

• 19 422
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
  • София/Сливен
Е, значи за месец и половина. Grinning  Аз нищо не съм чула, но от терасата ни се вижда и така го прецених.  Само да има пари после  newsm71

# 181
Здравейте,момичета!!!Най-накрая съм на линия и то за повечко,че мойто мъж тръгна пак на работа.Свърши му отпуската.То вече не се изтрайваше-цял месец LaughingА с него вкъщи и да седна на компютъра-не става.То мрънкане,то мръщене.
Много неща се случиха през този месец,не сме се спряли!След почивката в Котел,Жеравна като се емнахме да уреждаме разни неща,че още не сме приключили Rolling EyesЗа малко бяхме и в Сливен,ама съвсем за малко.Останових,че има много нови неща и малко мои познати(да не кажа никакви)Най-накрая поуредихме и продажбата на стария апартамент, а и Алекс ще я вземат в яслата.Така че сега приготвяме и документите за там.В петък ще ги занесем и тогава ще кажат от кога тръгва.Ще има да ревем и двете Cry
Поздрави от Бургас Heart Eyes

Айде,стига толкова,че стана много дълго,ама ми липсвахте и ми се щеше да споделя newsm53

# 182
Благодаря на всички за отговорите  Hug
Аз се сетих на скоро за него, понеже нали Меги   bouquet ми прави снимчици на СЛивен и си ги разглеждах та видях строежа и реших да попитам, понеже чувам добри отзиви за този магазин от Софианки Wink

При нас вече тресково се приготвя багаж  ooooh!Като си помисля колко неща ще оставя тук и ми се  Cry и в Бг наново да купувам, но нямам избор....А ако се наложи пак да идваме насам пролетта ще е самия ужас - хайде пак пазаруване - но здрави да сме Peace

Теди, като каза Жеравна и така ми се доходи там...малко на въздух и без деца, ама едва ли ще е скоро - трябва да оставя майка ми да кърми Михо, че да отидем сами Mr. Green

# 183
Така е,Дидка,другата година дано можеш да отидеш.На мен ми подейства много добре.За тази година ето малко снимки Heart Eyes тук .

# 184
Много красиви снимки - благодаря  bouquet
А вие там на хотел ли спяхте newsm78

...а да сетих се какво щях да питам - аз май и преди задавах вече такъв въпрос, ама не се сещам някой дали ми бе писал Wink....та - има ли в Сливен място, където може да се организира и направи рожден ден на дете newsm78

# 185
Дидке, че то не останало и скоро ще си идвате значи  Simple Smile Е, надявам се да се видим и запознаем тогава. За съжаление няма много места за празнуване на детски рожден ден. Лятото може в градската градина  - при Мъндев, обаче зимата е трудна работа. В кв."Младост" отвориха сладкарница в която има място за игра на децата вътре, обаче не събира повече от 10-15 човека. В кв."Българка" Шаклиян отвори сладкарницата преди 2-3 седмици, обаче още не съм ходила да я видя дали става за такива мероприятия.
А на Жеравна и на мен ми се ходи, че не съм ходила там от 20 години и си спомням, че беше много хубаво. Теди, там има ли хотели и изобщо как е за туристи?

# 186
Здравейте мамчета,извинете че се намесвам в темата ви,но бихте ли ми казали къде в Сливен има магазин за бременни.Благодаря ви предварително   bouquet

# 187
Здравейте мамчета,извинете че се намесвам в темата ви,но бихте ли ми казали къде в Сливен има магазин за бременни.Благодаря ви предварително   bouquet

Преди имаше един зад нощната аптека, обаче скоро видях, че магазина станал шивашко ателие, обаче не съм сигурна дали шият дрехи за бременни там. За друг магазин за бременни в Сливен аз не знам  Sad

# 188
Ние спахме в Котел,по-точно на 800м нагоре в балкана,в много приятно,малко хотелче"Чукарите".Из самия Котел има много такива семейни хотелчета,но този май е най-добре.А и ние хванахме жегите,така че горе в балкана беше най-доброто решение,като се има предвид,че използвахме климатика да се стоплим през нощта Simple Smile
А в самата Жеравна има също много места за спане(хотел е силна дума).Те така се и водят-къщи за нощувки,с по една звездичка,колкото да не е без хич,ама сигурно също не е лошо ако нямаш кой знае какви претенции.Само не знам как стоят нещата с банята и тоалетната,едва ли имат за всяка стая?
И на двете места беше пълно с туристи-софиянци и бургазлии най-вече.
Ако някой търси забавления ,просто да забрави,но за почивка няма равно Wink

# 189
Кате - мерси за отговора  HugИскаше ми се на ВИкО рождения ден да го направя с дечица в някое заведение, а после с родата....ама ще измислим Wink
Ще се радвам разбира се да се запознаем Heart Eyes с твоите юнаци Wink

Теди и на теб благодаря   bouquet
Много е хубаво човек да е сред Природата  Peace там мога дас е отпусна всячески Laughing

# 190
  • Вече на село
Така е,Дидка,другата година дано можеш да отидеш.На мен ми подейства много добре.За тази година ето малко снимки Heart Eyes тук .
Хей, ама вие сте идвали в моя град и в селото на мъжа ми - Жеравна, а дъщеря ми пък живее в Сливен.

# 191
Хей, ама вие сте идвали в моя град и в селото на мъжа ми - Жеравна, а дъщеря ми пък живее в Сливен.

Ти там ли живееш Wink

# 192
  • Вече на село

Ти там ли живееш Wink

Да и в почивните дни през седмица съм в Жеравна - при съпруга или в Сливен - при дъщерята /Malinski от форума/.

# 193

Ти там ли живееш Wink

Да и в почивните дни през седмица съм в Жеравна - при съпруга или в Сливен - при дъщерята /Malinski от форума/.

Ще се радвам да се запознаем Wink

# 194
....пак съм аз и пак искам нещо да питам Laughing сигурно вече ви е омръзнало от мен...ама още малко Peace

Сега мама ми каза да си помислим за Интернета, т.е. към БТК или към кабелната да се включим newsm78
Цената при едните била 20лв - а при БТК 25/месец, но при последните трябвало да се сключи договор за 1г.

Хайде дайте ми съвет Wink....и благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт