СлиВЕн - гРад мИЛ и оБиЧан - с еСЕНни лиСТЕнца ОкиЧЕн

• 19 417
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Дидке, само БТК  Peace Нашият договор даже е за 2 г. Какво те притеснява договора? Иначе никой друг в Сливен не може да ти предложи такъв интернет какъвто е от БТК-то.

# 196
Ако искаш интернет определено ADSL\БТК\,ако искаш ядове и от време на време интернет -кабеларката.

# 197
Кате и нал, благодаря  bouquet
Може ли да ми кажете дали става връзката ако домашния телефон не е цифров newsm78
...сега се сетих и нещо друго - а има ли лимит този нет от 25лв на месец

Последна редакция: вт, 19 сеп 2006, 02:30 от ДиДОлиНКа СЛАДолиНКА

# 198
Кате и нал, благодаря  bouquet
Може ли да ми кажете дали става връзката ако домашния телефон не е цифров newsm78
...сега се сетих и нещо друго - а има ли лимит този нет от 25лв на месец

[/quote
Става да не е цифров само трябва да няма дуплекс,тогава сори ,ще трябва да чакаш да ти го направят цифров,но споко от 4.10 всички телефони в Сливен вече ще са цифрови,а засега е 31 лв ADSL 512KB, ако има нещо ново като промоцийка ,то трябва да се изчака новия месец ,за да се разбере.  bouquet[

# 199
Дидолинка, аз ползвам на Мобифоника, 15 лв на месец, без ограничение, имаше нещо, че е по-бавен, ама не съм забелязала такова нещо, имат и за 24лв/преди бях така/ ама не съм забелязала разлика. единствено, ако нямат наблизо кабел. Аз съм в центъра и затова нямахме проблеми Peace

# 200
  • София/Сливен
Аз се чудя защо на пощата ми не пристига съобщение за нови отговори по темата, а тя с друго заглавие - кой ли го е сътворил   smile3521     newsm74

Дидка, ето отговор от сайта на БТК:

Въпрос :
Мога ли да ползвам ADSL услуга на дуплексна линия?

Отговор :   Обновено на: 25.04.2005

Да, БТК предлага ADSL услуги за абонати на дуплексни линии.

Категория: ADSL / Техническа поддръжка и настройки

За повече въпроси - http://www.btk.bg/bg/customer_faqs.php?cat=1

и друга информация http://www.btk.bg/bg/residential_details.php?sel=0&cat=40

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 09:24 от М_е_г_и

# 201
  • София/Сливен
В кв."Българка" Шаклиян отвори сладкарницата преди 2-3 седмици, обаче още не съм ходила да я видя дали става за такива мероприятия.
А на Жеравна и на мен ми се ходи, че не съм ходила там от 20 години и си спомням, че беше много хубаво. Теди, там има ли хотели и изобщо как е за туристи?

Точно като тръгвахме за София, почистваха около сладкарницата, значи вече работи. Ние в Сливен живеем точно от другата страна на булеварда - срещу нея.

А за хотелите по Жеравна и Котел мога да попитам колегите си, ако някой иска по-точна информация - с телефони и т.н. Аз работя (все още не съм напуснала, нищо че живеем в София - в майчинство съм) в Природен парк "Сините камъни" и имаме такава информация.

Как си мечтая и аз за няколко дни без хлапета около мен, ама няма.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 11:30 от М_е_г_и

# 202
  • София/Сливен
Аз се чудя защо на пощата ми не пристига съобщение за нови отговори по темата, а тя с друго заглавие - кой ли го е сътворил   smile3521     newsm74

Дидка, ето отговор от сайта на БТК:

Въпрос :
Мога ли да ползвам ADSL услуга на дуплексна линия?

Отговор :   Обновено на: 25.04.2005

Да, БТК предлага ADSL услуги за абонати на дуплексни линии.

Категория: ADSL / Техническа поддръжка и настройки

За повече въпроси - http://www.btk.bg/bg/customer_faqs.php?cat=1

и друга информация http://www.btk.bg/bg/residential_details.php?sel=0&cat=40

Погледни ADSL 512 Безкрай - става за теб. Определено това е по-добрия вариант от кабелния нет, още повече , че си свикнала на по-бърз там. В Сливен бяхме на кабелен  от КТВ (като се включвахме нямаше ADSL още, а Мобифоника бяха само в центъра - сега не знам) - имахме проблеми само в бурите през зимата, то в Сливен както не знае да духа - а кабелите на телевизията са по стълбовете и се прекъсваха.

Олеле, вместо да натисна "редактирай", съм натиснала "цитат", ама карай да върви. ooooh!

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 09:44 от М_е_г_и

# 203
  • София/Сливен
Хайде пак съм аз, ама като не съм писала цяла седмица, то се натрупал много материал. Grinning
Ще сме в Сливен в петък и събота, нашия тати е на гроздобер в Шивачево. Но в Сливен нямаме компютър.

Да ви покажа малко снимки от лятото. ето тук Повечето са от Сливен.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 11:35 от М_е_г_и

# 204
Хайде пак съм аз, ама като не съм писала цяла седмица, то се натрупал много материал. Grinning
Ще сме в Сливен в петък и събота, нашия тати е на гроздобер в Шивачево. Но в Сливен нямаме компютър.

Ами хайде да се срещнем като ще сте в Сливен  Simple Smile На мен ми е по-удобно в събота.

# 205
Меги,супер са ти снимчиците,а малките са големи сладури,особено където спят и двамата гушнати много ми харесаха.Много миличко изглеждат Heart Eyes
Да ви се похваля,от понеделник ще имам "ученичка" - Алекс ще тръгва на ясла.Стискайте палци да не плачем много , и двете Cry Laughing

# 206
  • София/Сливен
Дано всичко мине по-лесно, пък като се похвалиш с добри резултати, ще разказвам как нашия батко свикваше (той тръгна направо на градина на 3 години).
Стискам палци   newsm10

А колкото до моите сладури, ела да ги видиш вечер колко са мили    newsm48 fight fight newsm45

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 15:48 от М_е_г_и

# 207
Меги, благодаря  bouquet както и на всички, които ми помогнаха в избора Wink

Днес ще се обадя на мама и ще и кажа да поръча за БТК Нет Peace

меГИ
, страхотни снимки - много са ти сладки дечицата Hug
Мен ме кефи снимката е легенчетата Wink и в тоя ред на мисли я ми кажете, понеже като си отидем след някой друг ден ще трябва да купуваме коритце, седалка за кола, столче за хранене, кошара - от къде мога да взема newsm78

ТЕди, дано всичко е наред и не плачка малката ти принцеска Peace
Първите дни е много жално, а и като, че ли нещо се къса от теб - но после ще видиш колко е хубаво за самите тях Wink

# 208
  • София/Сливен
Всички неща на куп дето си ги изброила ги има в един магазин срещу Частната болница на 2 етаж. Долу под него има железария, бои, лакове (само за ориентир ти го казвам) и до него магазин "Рошко" за детски храни, памперси, бебешка козметика и прочее дреболии. А горе има и дрешки. Преди много обичах да пазарувам оттам - даже с продавачката започнахме да се поздравяваме и по улиците. Също и магазин "Косара" в Българка пред Фрегатата.
Преди и на Раковска имаше много хубав детски магазин, но последния път като ходих през юни май беше, го бяха посвили наполовина и нищо чудно изобщо да го няма вече. Срещу пожарната на ъгъл се намира.

Сега и аз да ви попитам нещо. Да е влизал някой скоро в старата тема Сливен. Аз опитах днес, за да видя какво сме писали за Интернета, но не можах - Казва ми че не съществува или имам ограничен достъп. Какво е това - да не затриват старите теми?

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 19:00 от М_е_г_и

# 209
я ми кажете, понеже като си отидем след някой друг ден ще трябва да купуваме коритце, седалка за кола, столче за хранене, кошара - от къде мога да взема[/color] newsm78
Всички тези неща си ги купихме от магазина, който Меги е споменала - срещу Частната болница. Последно от там си купихме преносима кошарка. Обиколихме целия град и там цените най ни харесаха.

Да ви се похваля,от понеделник ще имам "ученичка" - Алекс ще тръгва на ясла.Стискайте палци да не плачем много , и двете Cry Laughing
Успех на ученичката  Simple Smile. Дано бързо се адаптира в яслата. И ние на тази възраст дадохме Митко на ясла. Малко повече време му трябваше да свикне, но като цяло съм много доволна.

Сега и аз да ви попитам нещо. Да е влизал някой скоро в старата тема Сливен. Аз опитах днес, за да видя какво сме писали за Интернета, но не можах - Казва ми че не съществува или имам ограничен достъп. Какво е това - да не затриват старите теми?
Мисля, че в момента правят нещо като архив и там ще слагат старите теми, но не съм много сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт