СлиВЕн - гРад мИЛ и оБиЧан - с еСЕНни лиСТЕнца ОкиЧЕн

• 19 410
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря   bouquet

# 211
А на Жеравна и на мен ми се ходи, че не съм ходила там от 20 години и си спомням, че беше много хубаво. Теди, там има ли хотели и изобщо как е за туристи?
Хотели, по-точно се водят еко-къщи, има доста. Добре са направени. Цените са от 15-25/поне така беше лятото/ На мен ми се вижда скъпичко, щото има къде да отида Laughing, приятно е в Жеравна, ама няма никакви атракции, освен езда и музеи. В Гугъла като гледах почти всички къщи са регистрирани. Предполагам и снимки има.

# 212
Момичета дъщеря ми иска да стане балерина.Някой може ли да ми каже къде в Сливен мога да я запиша на балет.На 4 години е.

# 213
Момичета дъщеря ми иска да стане балерина.Някой може ли да ми каже къде в Сливен мога да я запиша на балет.На 4 години е.
Можеш да провериш в читалище "Зора". Там има със сигурност.

# 214
  • София/Сливен
Моята племеница ходи в 12-то, ръководител е Силвия, не и знам второ име, тъй като я познавам доста отдавна и не съм я питала за друго име. А преди 2 години ходеше точно в Зора, има една къща отзад като тръгнеш покрай пицарията дето е до читалището. Даже не знам дали още съществува пицарията, но беше там достатъчно дълго, за да я знаят хората и да служи за ориентир.

За Дидка, пък и за другите - Косара има магазин и на главната - дето преди беше Ален мак, пенсионерския клуб, а сега последно май беше магазин за сувенири.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2006, 09:55 от М_е_г_и

# 215
Днес Алекс беше за първи ден на ясла.Като я оставихме не плака,беше впечатлена от пързалката,а и ние цяла седмица и говорим,ама после плакала.Спирала и пак малко плакала по-късно CryМалко мъчничко ми стана като разбрах.Дано свикне бързо.Ще видим утре как ще реагира като отидем.Все пак днес не знаеше за какво става дума,а и беше само до 10:30.
Като си я взех беше весела,пя през целия път,ама... Sad

# 216
  • София/Сливен
Дано да е наред всичко, без сълзи няма да се мине, но да са по-малко

# 217
Дано днес всичко е било наред и е плачкала по-малко Hug

# 218
Ох,днес тръгнахме с усмивка,говорейки как отиваме при децата и играчките...Разплака се чак когато я взеха от мен CryНаправо ми идваше да си я взема.Отново беше само до 10:30 и отново е плакала.Поне не постоянно.Много ми е тъжно,ама... Weary

# 219
Юлия тръгна много трудно на ясла-на 1г и 11м. Първите 4 дни стоеше като закована на едно място, след това като се почна един рев newsm45 .... Но после свикна и нейни приятелчета специално ги слагаха в нейната група, та покрай нея свикваха по-лесно. Стискам палци на прохождащите на ясла-да свикват по-скоро, че знам на мен как ми се късаше сърцето-аха, аха да се върна да я взема. Малката няма да я пускаме на ясла, че сме много на ти с болестите ooooh!

# 220
Ей Малински, много раничко си станала Wink
Тук е още 26-ти, 23.15  и след малко ще лягаме Wink

# 221
Добро утро,момичета Heart Eyes!Доста ранобудни има !И ние тия дни ставаме в 7h,ама сега се прибрах,че водихме малката на ясла,а после ходихме на кафе с мъжо LaughingОт гаджета не сме ходили на кафе сутрин,преди работа Wink

# 222
  • София/Сливен
Добро утро! И аз изпратих големия на градина, а госпожицата се излежава на дивана и дреме - не и се става. Тук в София е дъждовно и мрачно и предразполага към мързел.

Теди, щях да ти казвам моя как тръгна на градина - цяла година си поплакваше сутрин, чак като се наложи да сменим градината, спря да плаче.

# 223
Ох,Меги, дано Алекс да не плаче цяла година,че няма да мога да издържа CryИначе вчера като отидохме в 10:30 да я вземем ни казаха,че е спокойна ,не е плакала и да я оставим до 12.Тъкмо се зарадвах и на обяд разбрах,че като е заплакала точно след като сме тръгнали,че до обяд.Днес пак е до 10:30.
А за смяна на яслата изобщо няма да стане,че и в тая я взеха с малко връзки.Никакви места няма тук в Бургас ,в яслите.Имат молби за десет групи,а едва откриха две.А и по принцип тая я водят за много добра.То няма и друга наоколо.

# 224
  • София/Сливен
Ей затова не исках да ти казвам, да не те плаша. Но всички деца са различни. Тошко си поплакваше сутрин, но след като си тръгна, спира - аз го чувах, докато сляза по стълбите и вече не реве. Колкото по-дълго стоя, толкова по-мъчно му става и не може да спре. Та съвета от мен е  - не стой с нея дълго сутрин. Оставяй я и си тръгвай, само да те види и ще започне наново да реве.
А ние се преместихме в София и затова и градината е друга, ако бяхме в Сливен щеше да си кара там. Винаги е бил много стеснителен и си мислехме, че затова свиква по-трудно от другите деца. Но явно не е било само това. В тази градина сега плака само първия ден (което е разбираемо - непознато е), после даже будеше баща си сутрин да не закъснее за градината, и че искал да е първи. Ей такива неща. Laughing
Малката ни обещаха да я вземат след Нова година, ще я видим и нея. Както давам акъл на другите....и аз     newsm45

Общи условия

Активация на акаунт