"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 13

• 107 019
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро! Hug Hug Hug

Кате Hug
Скрит текст:
Честит първи работен ден за новата учебна година!Здраве и силни нерви за да се справиш с всичко!

нова на Къванч от Флорида..

Да ви пусна промото на к.Д за новия сезон!Песента е позната от Пленителката....с Туба! Peace
https://youtu.be/zj7grXyOBMA

А тук са очакваните сериала за сезон 2017 - 2018 год.
https://youtu.be/jyqTf2cvEgI

Приятен последен ден на август! bouquet

# 151
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър вечер! Злати, благодаря за поздравленията и пожеланията! Дай, Боже да се сбъднат!

Скрит текст:
Днес имахме  дъъълъг педагогически съвет, последван от общо събрание. Изработихме документи по комисии и днес приехме тези, които подготви "моята" комисия. Естетизирах учебната среда - подготвих кабинета си за моите шестокласници и за всички други, на които преподавам. Попях си, за да разгрея и вече съм готова за екшъна. Е, остана тържеството за началото на учебната година, но и него ще "оправим".

Много полезно инфо си донесла. Изгледах клипчетата и "срещнах" друго видео, в което известни личности споделят мнението си за Туба. Много хубави неща казват хората... Стана ми приятно.

Работа по сценария "на маса".

Лека вечер!

# 152
Здравейте и от мен в последния час на отминаващия месец Август

Злати  bouquet, Кате  bouquet благодаря ви за споделените мисли, снимки, колажи и клипчета

За съжаление през този месц не получихме новина за проект на никой от патроните. Да си пожелаем това да стане през идващия нов месец Септември Praynig

Кате   Hug вече сте започнали трудовия процес.
Скрит текст:
Дано очакванията ти за трудностите с новите изисквания и промените, които направиха от МОН да не се окажат наистина толкова големи.  Praynig И новата учебна година да е успешна както за вас(преподавателите), така  и за децата Peace

Нали днес е деня на ДК, така че ви слагам този колаж  newsm03

Лека нощ!  Sleeping

# 153
  • гр. Върбица обл. Шумен
Канти, благодаря за пожеланията. Благодарна съм и затова, че ентусиазмът все още не ме е напуснал.

Скрит текст:

Ще се радвам, ако има скорошни проекти на Къванч и Туба. Дано не ни накарат да чакаме дълго

пред

и зад вратата...

Спокойна нощ!

# 154
Добро утро! Hug Hug Hug

Честит ни нов месец! Peace

Кате Hug Канти Hug,радвам се че сте наминали! bouquetПо това време бях на спортна вълна и бях така! #Crazy Гледах едновременно тенис,волейбол и футбол! Laughing
 Честита победа на националите по футбол над Швеция!Отдавна я чакахме! Laughing bg

Днес за някои страни е първи учебен ден,да им е честит! bouquet

Туба с Мая и Топрак...
https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456241916%2Feb57e63 … l_wall_-121564141

Вчера пресата отново писа за Туба и участието и във Фатих

Скрит текст:
Газета Güneş Gazetesi пишет сегодня:

Сериал "Моя родина - ты", за которым с интересом следят с первого дня трансляции, позже начнет новый сезон. Фирма-производитель приняла решение перенести начало сезона для сериала Халита Эргенча и Бергюзар Корель на ноябрь. Та же самая фирма-производитель отдает предпочтение сериалу "Фатих" с Кенаном Имирзалыоглу в главной роли. Даже несмотря на успех сериала Халита Эргенча в рейтинга, его сериал отодвинут на второй план.
В кадровом составе начинающего съемки сериала "Фатих" первым чётко определенным именем стал Кенан Имирзалыоглу. По поводу его партнерши стало упоминаться имя Тубы Бюйюкюстюн. Поговаривают, что зарплата Имирзалыоглу за серию составит 145 тыс ТЛ, в то время как Халит Эргенч, как стало известно, получает 150 тыс ТЛ.
https://vk.com/tuba_bustun

Скрит текст:
1 сентября 2017 года мусульмане по всему миру празднуют один из важнейших праздников в Исламе – Курбан-байрам.
Мы поздравляем всех мусульман с этим праздником !
Друзья, здоровья вам мира и благополучия!

Успешен и щастлив месец септември! bouquet bouquet bouquet

# 155
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет! Злати, нашето училище днес не работи.

Скрит текст:
Мнозинството от колегите ми са мюсюлмани по етнос и празнуват. Със заповед на МОН ние, учителите и помощният персонал на училището почиваме на Байрямите, както на Коледа и Великден.

Дано това за участието на Туба във "Фатих" да е вярно.

Лек първи септемврийски ден!

# 156
Кате Hug,за Фатих не се знае още!Всичко е предположения! Peace
Скрит текст:
Явно за това вчера ви беше педагогическия съвет,тъй като днес почивате заради празника!Малко се зачудих тъй като,когато аз работех започвахме на 1 септември работа и тогава подготвяхме стаи и учебници! Peace

Релакс-https://vk.com/kivanctuba?z=video208153860_456239528%2F632309a29 … l_wall_-123508620

Приятен следобед! Hug

# 157
  • гр. Върбица обл. Шумен
Злати, така беше в доброто старо време...Сега работим през цялото лято, все има нещо...Половината ми отпуска остана и кога ще я ползвам не зная...

Скрит текст:
Преподавам музика и съм единственият учител по този предмет. Ако изляза в отпуск по време на учебната година, няма кой да ме замества. При нас вече няма "свободни" часове.

Това за участието на Туба във "Фатих" само предположение на медиите ли е, обсъжда ли се изобщо или е само желание на феновете?

# 158
Добро утро! Hug Hug Hug

Цитат
Това за участието на Туба във "Фатих" само предположение на медиите ли е, обсъжда ли се изобщо или е само желание на феновете?
Кате Hug,ами предположения на журналистите и някои личности,които пускат инфо за сериалите!Понякога предположенията им излизат верни тъй като си имат свои източници! Peace

от гостуването на Къванч при брат му...

Нека целият ви ден да бъде прекрасен! bouquet

# 159
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здрасти! Злати, мерси за снимките и клипчето. Както винаги, красива Туба и не сам Киво...Да побързат с новите проекти, че какво ще правим цяла зима?..Ако "получим" нови сериали, дали ще ги снимат и излъчват както ДК - серия за седмица или ще чакаме да заснемат поне цял сезон и тогава да ги излъчат в ефир?.. Не ми се чака дълго...

Тази съсредоточена Туба много ми хареса.

Обича да "говори" с ръцете си.

Лек ден!

# 160
Цитат
Ако "получим" нови сериали, дали ще ги снимат и излъчват както ДК - серия за седмица или ще чакаме да заснемат поне цял сезон и тогава да ги излъчат в ефир?.. Не ми се чака дълго...
Кате Hug,сериалите винаги ги снимат епизод за седмица и го пускат! Peace

# 161
Среднощен привет ,момичета wavey Hug

Ету пркрасное фото должны увидеть те кто не остонавливает своий грязныий язык и виливает на нее гряз, они получат посмотрев на ети глаза на все ответы . Ета фото говорит всем ,,проживите свою жизнь"

Peace Peace Peace

Бирсен инфо: В этом году, Айяпим готовит очередную бомбу, с Киванчем))

birsenaltuntas в Твиттере: «@ceydaabulut Net bişey olursa yazarız zaten ama Ay Yapım'dan seneye yine iddialı bi Kıvanç bombası gelebilir.»
Твиттер mobile.twitter.com

newsm78 newsm78 newsm78

В голосовании: Самый любимый сериал в Латинской Америке - большинство проголосало за #ДиК !!!!
.

Laura Luka
вчера в 8:17
Norelys Sofía в Твиттере: «LA TELESERIE FAVORITA de @ImagenTVMex Con 50% (363 Votos)➡#CezürEnImagen ✅ #CesurveGüzel Vía @telenovelo GRACIAS😘#TubaLovers 6pm📺IMPERDIBLE »

Как известно, семейная чета Татлытуг, отдыхает в Америке. По сведениям газеты Posta, Киванч имеющий страсть к мотоциклам, захотел прокатиться по штатам. Однако, его супруга Башак не позволила ему это сделать, из-за страха за него. Пара продолжает свое путешествие, на автомобиле.

# 162
Добро утро! Hug Hug Hug

Свет Hug,благодаря за новините и снимките! bouquet

https://www.instagram.com/p/BYgBZP6A0sE/?taken-by=tubaeyes

Цитат
Арабская крупнейшая телекомпания MBC: «О, Боже, прекрасная Туба Буйукустун, Муза, красивая и всегда великолепна. Готовится встретить Вас с новым проэктом "Смелый и Красивая" в роли Сюхан. Успешная актриса войдёт в Ваши семьи с совершенно новым имиджем, короткая стрижка, как всегда красивая и удивительно утончённая.
https://vk.com/clubtuba507

Приятна почивка в неделя! Hug Hug Hug

# 163
  • гр. Върбица обл. Шумен
Злати, Свет, Hug Hug Hug благодаря за споделеното! Радвам се, че Туба е харесвана и обичана от феновете по света. Чела съм само положителни отзиви за нея, като актриса и като човек.

Емоционална неделя!

# 164
Здравейте момичета и от мен

След излялия се дъжд преди обед сега при нас е топло и слънчево newsm68

Мисля, че времето и часът са подходящи за по едно коктейлче  Whistling Или нещо по-така  Flutter

Скрит текст:

Злати Hug, Кате Hug, Свет Hug наминали сте с хубави картинки и клипчета
Колкото до Туба,  Кате, тя никого не оставя равнодушен Naughty. Или е обичана или мразена Peace Няма средно положение Mr. Green

Хубав остатък от деня  love001

Общи условия

Активация на акаунт