"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 13

• 106 996
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро! Hug

Кате Hug,благодаря за кафенцето! Hug Е то и реалното докато го изпия изстина! Wink
Скрит текст:
Аз също гледах ''Сърцебиене'',дори финала го видях онлайн в неделя!Минах през темата за сериала и видях стиховете ти! newsm10

Туба вчера е била на премиерата на филма ''Cebimdeki Yabancı''!Режисьор е Сера Йълмаз,а продуцент Ферзан Йозпетек! Peace

репортаж....

във филма участва и Серкан A./Бюлент от ДиК/...

Цитат
https://www.gecce.com.tr/fotogaleri-cebimdeki-yabanci..
Кинофильм "Иностранец у меня в кармане" сделал специальный показ
Для фильма "Инстранец у меня в кармане", одним из продюсеров которого является Ферзан Озпетек, а кресло режиссера впервые заняла Серра Йылмаз, был сделал специальный показ. Посмотреть фильм пришли известные имена.
В кадровом составе фильма Бельчим Бильгин, Бугра Гюльсой, Чаглар Чорумлу, Лейла Лидия Тугутлу, Серкан Алтунорак, Шебнем Бозоклу, Шюкрю Озйылдыз.
На премьере были замечены Йекта Копан, Айча Эртуран, Мюге Юоз, Сарп Аккая, Мельтем Йылмазкайя, Мерт Онер, Озге Озпириндчджи, Бурак Ямантюрк, Селин Шекерджи, Айфер Дёнмез, Туба Бюйюкюстюн, Сонгюль Оден, Онур Атилла.
Сценарий к фильму написал Мурат Дищли. Семеро друзей собрались на ужин. Их жизнь под масками, мобильные телефоны показывают, что в итоге происходит. В кинотеатрах фильм "Иностранец у меня в кармане" выйдет 2 февраля.
https://vk.com/clubtuba507

Приятен ден! bouquet

# 586
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро! Злати,  Hug ярко слънце грее в безоблачното синьо небе, чак те заслепява. Снегът няма да ни посети тази зима, май... Благодаря за снимките! Отново семпло красива Туба.

По едно кафенце...

Ползотворен ден!

# 587
Добро утро! Hug

Честит ни нов месец и Трифонзарезан! Wine Glass

Кате Hug,благодаря за кафенцето! Hug Има време и за сняг,още е зима! Laughing
Скрит текст:
Дано се задържи така и др. седмица!В неделя с ММ отиваме при дъщерята!Сватовете отиват на почивка(малко процедури,заради боледуванията им),а ние ще помагаме(ще водим или взимаме внучката от градина в зависимост кога са на работа дъщерята и зетя)!

https://vk.com/club143398602?z=video175946902_456239161%2Fdaeb6c … l_wall_-143398602
Скрит текст:
- Как вам фильм?
- Очень понравился. Каждый был на своём месте, каждый внёс свою лепту.
- Вы бы смогли присоединиться к касту и сыграть вместе с друзьями в этом фильме?
- Конечно смогла бы.. Я дала очень смелый ответ..не так ли?

Къванч е дал интервю за сп."L'Officiel"!Който иска да го прочете на руски ез.,да не го цитирам пускам линк! Peace
https://vk.com/kivanctuba?w=wall-123508620_231516

Щастлив ден за всички! Hug

# 588
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро! Злати,  Hug

Скрит текст:
приятно прекарване с внучката. Моят племенник снощи коментира зад кадър ММА боеве по Ринг ТВ-то. Той следва журналистика и тренира бойни спортове, та са го поканили като експерт - коментатор. Ще има още няколко предавания с негови коментари, но не знам кога ще се излъчват.

До довечера!

# 589
Добро утро! Hug

Кате Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! Hug
Скрит текст:
Много хубаво,че племенникът ти е бил поканен да коментира! newsm10 Не съм по тези спортове!Аз гледам футбол,тенис и понякога волейбол(ако играят наши спортисти)!

KivançTatlituğ. LOFFICIEL. HadiBeOğlum . Февраль 2018
https://vk.com/kivanctuba?z=video-123508620_456240294%2F191db38d … l_wall_-123508620

Приятен ден! bouquet

# 590
Добро утро! Hug

Приятна събота! bouquet

# 591
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро позакъсняло утро! Злати, не можах да се включа по-рано тази сутрин. Нямах нет и сега се губи - ураганен вятър имаме тук... трети път пиша поста си. Дано сега се получи.

Скрит текст:
Племенникът ми и снощи коментира ММА - боеве. Доколкото разбрах има поне още една изява. Много добре се справя момчето. Аз останах сама у дома, майка ми замина за София при сестра ми и племенниците. Днес очаквам малката си дъщеря. Ще ми погостува след изпитната сесия.

Приятна събота!

# 592
Добро утро! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
И при нас вчера духаше силен вятър!Сега заваля силен дъжд!Наминавам набързо по темите!Събирам багажа и като обядваме тръгваме!

Колаж с ролите на Туба! Heart Eyes

Приятна неделя! bouquet

# 593
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро!

Приятен слънчев ден!

# 594
Добро утро! Hug

Кате Hug

Изрезки със СюДжес от всеки епизод  ... отстрани е плейлистата

Приятен ден и лека седмица! bouquet

# 595
  • гр. Върбица обл. Шумен
, Злати!

С пожелания за успешен ден. Времето при нас е слънчево и мразовито. Няма намерение да вали сняг...
Ваканцията свършва, почти не я усетих.

До следобед!

# 596
Добро утро! Hug

Кате Hug
Скрит текст:
При дъщерята където сме сега сутринта имаше голяма слана и минусиви температури!

Хубав ден! bouquet

# 597
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати! Мислех, че сте се прибрали вече, но после си спомних, че сте за по-дългичко...

Скрит текст:
И при нас имаше слана сутринта, но сега е много приятно. Имам опасения, че поради липсата на сняг тази зима, през лятото ще сме на драстичен воден режим. Как ще се оправяме с градината и с битовите нужди, не ми се мисли. Вероятно ще трябва да монтираме хидрофор, съседите ни имат от много време,
но при нас ще е по-сложно.

Вероятната нова партньорка на Киво за рекламите на Мави.

Творят мамашите...

# 598
Добро утро! Hug

Кате Hug

Приятен  ден! bouquet

# 599
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро!

Злати, пиша рано и набързо, защото вече съм първа смяна, а и днес ще провеждам изпит за оформяне на срочна оценка.

Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт