"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 13

• 106 980
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
Кати,  Hug

Скрит текст:
имах предвид, че често се трият преводите с бг субтитри поради "авторски права".  Thinking Thinking Thinking

Законотворците ни надали изминават като теб 60 км когато имат нужда... 

Злати,  Hug четох изказването на Кейти Холмс. Интересно дали ако тя е поставена в условията да снима двучасов епизод за 5 дни и така в продължение на месеци без прекъсвания ще промени мнението си и ще "опознае" колегите си от Турция.   Thinking Холивудските "величия" понякога се изказват доста неподготвени.  Mr. Green Mr. Green

# 61
  • гр. Върбица обл. Шумен
Права си, Ринка. Някои холивудски звезди се изказват доста нескромно и неподготвено...Изглежда ни мислят за част от "третия свят". Кети Холмс не познавала Къванч... Ами да вземе да го опознае, преди категорично да отказва партньорство. И наши филмови звезди рядко пробиват на Запад, което ме дразни, защото познавам културната история на народа ни.

Скрит текст:
В самия край на 15 век Колумб открива  Америка и знаем какво е заварил там. През 18 век са създадени САЩ. Почти 4 века по-рано се ражда  Йоан Кукузел,  който  написва "Полиелей на българката".  За американска култура ще се говори много, много по-нататък. Т.е., когато "американците" издавали звуци и са размахвали копия, подскачайки  насам - натам, ние вече сме имали развита музикална култура. За какво говорим...

Яд ме е, когато талантливи и стойностни хора от нашия географски регион се неглижират абсолютно неинформирано и неоснователно.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 20:11 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 62
  • Сливен
                   Привет, Дръзки и красиви! Hug

Ринка, Hug Злати Hug,Кузманова Hug, Свет Hug.... Ако изпускам някой- извинете! bouquet

Честит имен ден на всички с имена на Богородица! Да са живи и здрави! bouquet Peace
  Света Богородица да закриля и пази и всички вас, приятели и вашите семейства! Peace

Ринка, Hug точно преди няколко часа попаднах на новината за излъчването на ДК по Втв. Много ще се радвам да го дадат скоро.
Здравейте!  Hug
Появявам се на хубав празник! Нека вие и семействата ви сте закриляни!  Hug

Благодаря ви за всичко споделено в темата!  newsm51 newsm51 newsm51
новина от днес:
Дръзки и красиви скоро ще се излъчва по BTV.

Проверих в сайта наEccho Rights. Новината я има и там.  Peace

Злати Hug благодаря ти за новите снимки и актуалните новини!

Напреднах много с повторението на КПА. Сега съм на 44 епизод. Сдобряването в розовата къща!
       Приятна вечер!

# 63
Здравейте, момичета

Честит Празник на всички!  newsm51

По случай хубавия празник сме получили прекрасна новина  newsm68
Здравейте!  Hug
Появявам се на хубав празник! Нека вие и семействата ви сте закриляни!  Hug

Благодаря ви за всичко споделено в темата!  newsm51 newsm51 newsm51
новина от днес:
Дръзки и красиви скоро ще се излъчва по BTV.

Проверих в сайта наEccho Rights. Новината я има и там.  Peace

Ринка  bouquet мерси за новината . С прекрасна новина си се завърнала
Скрит текст:
Дано всичко лошо остане зад гърба ти Peace А здравната система не ми се коментира  Sick

Значи ще си гледаме ДК по БТВ thumbsup Така още много хора ще видят и запознаят с Туба, защото тази медия  си е централна. Хубаво е, че всички проекти на Киво ги дават по нея.  Peace И досега май не са пропуснали нито един негов сериал Outta Joint  Rolling Eyes Ха, дано сега след ДК отговорните фактори на медията да проявят интерес и към другите 2 проекта с Туба - 20 Минути и КРА защото си заслужават и те да бъдат видяни от повече зрители в България Praynig

Злати Hug, Кате Hug тези дни сте се справили прекрасно с дежурството и сте отразили всичко , което касае Туба и Киво, както и другите актьори от ДК

Ринка Praynig дано "отговорните фактори" не затрият труда на прекрасния ви екип, защото превода на сериала със субтитри е чудесен. А като се гледа така се чуват и гласовете на актьорите, разбира се емоцията, която показват Peace

Боби Hug

От новината за излъчването на ДК по БТВ ми се затанцува Flutter

Лека нощ!  txtloves Sleeping

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 00:00 от kanti

# 64
  • гр. Върбица обл. Шумен
Канти, радвам се, че намина!  bouquet И аз очаквам сериалите на Туба по БТ. За мен превода на ДК от момичетата беше жизнено важен. Каквото и да гледаме с дублаж, ние знаем какво сме прочели. Отново благодаря на Лили, Алекс, Ассианита, Ринка, Синан за светкавичната реакция и бг - думичките. Осмисляхте ми времето почти половин година!  Hug Чакам ви отново с нов проект.  Peace

# 65
Добро утро! Hug Hug Hug

Ринка HugКате HugБоби HugКанти Hug,радвам се че сте се отбили в темата! bouquet

Ринка Hug
Скрит текст:
Дано всичко вече е отминало! PraynigА здравната система си я знаем каква е! ooooh!

излизат колажи с различни асоциации  Simple Smile

Денят за сега е прохладен да видим как ще е по обяд! Laughing

Приятна сряда,девойки! Wink Hug

# 66
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте!

Скрит текст:

Лек и прохладен ден!

# 67
Здравейте и от мен  wavey

Заредили сте кафето с хубава закуска  и прекрасна компания - Злати Hug, Кате Hug

Кате
Скрит текст:
когато мога се отбивам и насам, но освен лятна тръстика съм и  в ремонт Mr. Green тези дни малко се поотпушиха нещата, така че може би ще наминавам по-често Whistling

Още няма новини от патроните за следващ проект Crossing Arms Освен, че Киво чака партньорка за заснемане на игралния филм, защото Кейти Холмс не го познавала ooooh! Ами да се запознае с него - не е проблем. Като начало може да изгледа игралния филм "Съня на пеперудата" Whistling

Време е и за по едно коктейлче Heart Eyes

Хубав следобед!  love001

# 68
Здравейте! Приятен следобед!  Hug
Злати, Кати, Боби, Канти,  Hug благодаря за споделеното в темата!  Hug
Канти,  Hug коктейлче е супер идея особено в такава компания!  Peace
Тъкмо ще създадe допълнително настроение за асоциациите, които Злати  Hug  ни е показала.  Peace
Кати,  Hug къде е Кейти, къде Кукузел.  Joy Joy Joy Кейти губи при всички положения.  Laughing Laughing
Боби,  Hug уверено вървиш към финала.  Peace
Интересно какво ли заглавие ще измислят на "Дръзки и красиви" от BTV?

# 69
  • гр. Върбица обл. Шумен
Ринка, сериалът по БТВ вероятно ще се нарича "Дързост и красота", по аналогия с американската безконечна версия, която скоро прекратиха. Вече имаше "Кварталът на богатите"...Ако питат мен, "Джесур и Сюхан" си е перфектно и отговаря на оригиналното название. Смятам, че няма нужда от завъртяни асоциации.  Сценаристите са го назовали, не е нужно да се променя. Мое мнение...

Скрит текст:
Като споменах Кукузел, исках да подчертая, че спрямо американците, народите на "стария континент" сме доста напред в културно отношение. Само си представи един от най-важните им празници  - Денят на благодарността. И какво велико събитие се е случило - няколко индианци, негри и бели са седнали да ядат заедно на една поляна. Големият ден...не понасям подобно голо национално самочувствие. И Киво се ядоса.

Лек и ползотворен ден!

# 70
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Кате HugКанти HugРинка Hug,вече сте наминали в темата!Благодаря ви за споделеното! newsm51

# 71
  • AMS

Привет на всички!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 bTV заслужава поздравления.
 Само това с "турския Брат Пит" не ми харесва,
 защото не е точно.
 Иначе нямам нищо против  
 американци, черни, бели и ... да се хранят на една маса.
 Не съм привърженик на дискриминацията
 и на биенето в гърди - аз съм най.
 Колкото до Стария Континент, той за това е стар.
 Впрочем, всеки народ е дал нещо на света.
 А на сериала май вече са му избрали името.
 Нашето "Дръзки и красиви" е много сполучливо.

# 72
Привет на всички момичета,пишещи в темата Hug Hug
Извинявам се за нахлуването,но ми се иска да споделя с вас инфо за една екскурзия,която открих и съм безкрайно щастлива,че се прави.Обхваща Черноморска Турция и се посещават много от местата,където са снимани любимите ни сериали Heart EyesКато се почне от Полонезкьой,Ава,Шиле и др.невероятно красиви и живописни селища. Гледайки филмите съм си мечтала да мога да отида там,както предполагам и много от вас LaughingЗатова реших да споделя ,ако има желаещи да се присъединят и да минем по стъпките на Туба и  Къванч Heart Eyes Heart Eyes

http://partner-travel.com/turkey/excursion/Ekskurziya-do-Chernomorska-Turtziya/

Желая ви хубава вечер!

# 73
Дива Hug

Елена Hug,благодаря за предложението! Peace

Нови снимки от днес!
#New
Туба / Стамбул 16.08.2017/

кратко видео от разходката на дечицата
https://vk.com/clubtuba507?z=video179630476_456239147%2F29bcb8f1 … pl_wall_-63875573

# 74
Привет ,момичета... wavey
Благодаря за всичко ...на всички... Flowers Bouquet lovekiss
Вчера нямах възможност да ви поздравя с празника ,та ще го направя сега... yes thumbsup

Честит празник, Успение Богородично ! Hug

Радвам се ,че нашите са закупили сериала ...за Вътре също...аз не гледам БТВ,но ще направя изключение... Peace Joy Joy JoyИ заглавието нещо не ми допада ,ако е "Дързост и красота" ,де...веднага се сещам за оная гооооооооляма глупост ,дето я даваха 20-30 години /не си спомням точно колко newsm78/ .По добре "Джесур и Сюхан",както е писала Катето. bowuu HugДа видим каква ще я измислят нашите умници...Дано не постъпят като тези ,които са измислили или написали тази глупост... ooooh! #Crazy #Cussing out

#diziturkHaber #SerenaySarikaya #TubaBuyukustun

Замена Тубы Бюйюкюстюн

Из-за скандала вокруг отношений Тубы Бюйюкюстюн и Умут Эвирген, UNICEF решил разорвать отношения с актрисой. По последним данным, UNICEF хочет назначить Серенай Сарыкаю новым «Послом доброй воли».

И още... #Crazy

Скрит текст:
Газета Таквим пишет сегодня:
Туба уходит, Серенай приходит

Имя Тубы оказалось замешанным в скандал с запрещенной любовью с Умутом Эвиргеном, ЮНИСЕФ предпринимает действия. На повестке дня - замена Тубы Бюйюкюстюн на Серенай Сарыкая в качестве посла доброй воли ЮНИСЕФ

Туба Бюйюкюстюн, не исчезающая из заголовков газет, потеряла авторитет. Разведясь с Онуром Сайлаком несмотря на двух девочек после шестилетнего брака, по слухам, даже не успев развестись, она надула паруса новой любви с Умутом Эвиргеном. Когда тайно живущая в любви пара была застукана журналистами, подключился Эвирген, и его люди угрожали журналистам.
После происшествия Эмут Эвирген был арестован, Туба Бюйюкюстюн так же исчезла. Проведя короткий отпуск с возлюбленным во Франции, Туба Бюйюкюстюн потеряла доверие из-за этого происшествия. Имя актрисы, кроме как в Турции, обладающей большой массой поклонников в арабском мире, замешанное в скандал с запретной любовью привело к тому, что после скандала, ЮНИСЕФ, по слухам, приняло радикальное решение - положить конец деятельности Тубы Бюйюкюстюн на этом посту, который она занимает с 2014 года.
Вместо попадающей сенсационно с любовной жизнью на повестку дня Бюйюкюстюн назначить успешную актрису Серенай Сарыкая, которая живет личной жизнью, далекой от глаз.

Вижте и мамашите какви са бойки...и аз не харесвам Серенай...хич... Naughty no Angry

Новое лицо Уницеф Турция #Crazy #Crazy #Crazy
Кошмар кошмарович!!!!!!!!!! Это не тупость и не ужас и не кошмар а какая то провокация.

На днях красавица актриса Туба Буйукустун со своими близнецами Маей и Топрак была замечена в торговом центре «Akasya» они вместе сделали покупки, а потом поужинали в ресторане, который находится внутри торгового центра. Также в ресторане актриса всретила своих поклонников и любезно с ними сфотографировалась. Таким образом все новости о том, что она отдыхала с Умутом Эвиргеном во Франции и что он является её возлюбленним опровергаются.

Последна редакция: ср, 16 авг 2017, 22:20 от Svet_sz

Общи условия

Активация на акаунт