С какво ви дразнят свекървите- 85

• 66 216
  • 845
  •   1
Отговори
# 375
Ужас. И такива никак не са малко. Кога ще се научат да не се бъркат там, където не им е работа...

# 376
Но днес в нета ми попадна една изповед на свекърва, която ме потресе.

Готова съм да се хвана на бас, че това не е писано от свекърва.  Laughing
По-скоро от снахата или просто литературна измислица.

# 377
Синът и  снахата са заедно то студенти,той  учи,прекъсна ,започна отново.Завърши година преди нея.Дванайсет години след  общия  живот сключиха брак ,на 15-тата си родиха деца,тогава пожелаха.Вече бях  решила,че няма да имат деца,въпреки  думите им,че  ще имат.Заченаха с първия  опит близнаци,та  околните мислят,че са ин витро,след толкова години заедно.
Получих си внуче по две, ревах като магарица от радост.Не  всеки има репродуктивни проблеми ,но около 30-те е  добре да имат дете.Случаят на анонимната  не  е  забавяне,едно дете идва когато е желано  и си готов за него. Тя  учи и работи,има време -Ако непредвидено  се зачене дете,те решават,може да приемат помощ или друго.
Това са лични планове  и няма място за намеса и  натякване.Ако се отвори темата,се говори.Те  говорят.
Не  изкарвайте момичето виновно за нетактичната свекърва.Може да иска всичко,те имат думата да решат кога и какво.

# 378
 Моята ако разбере, че съм казала на сина й как деца от мен няма да види сигурно публично ще ме скалпира.

# 379
Но днес в нета ми попадна една изповед на свекърва, която ме потресе.
Това е толкова малоумно, колкото и  онава за майката кралица, което пусна КАГ преди време. И то във фейса циркулираше.

Антигона, недей с лошо, де. Може пък да се зарадва жената.  Mr. Green

# 380
  • София
Да бе, никой не визира. Я прочети КАГ отново. Според нея са толкова мнооооого примерите. Чак да се чуди човек има ли нормални двойки.

Лично познавам няколко двойки с такива проблеми. Ще кажа само, че при по-голямата част от тях не е била проблем възрастта, а други неща.

Лично познаваш няколко двойки и вече трябва да се водим по тях, за да правим изводите?
Има статистика, има изследвания и да твърдиш, че примерите не са толкова мноооого, е прост инат и нищо друго.
270 000 са проблемните двойки в България.
Това, че ти си хванала от раз на 30, че аз на 35 съм родила, след като съм се " трудила" само няколко месеца и то неособено съвестно при правенето, нищо не показва.
Доказано е, че след 30 забременяването започва да се затруднява- няма да ти изброявам причините- достатъчно си грамотна, за да се осведомиш.

# 381
Затрудняването не го прави невъзможно, нито гарантира минимум 10 години напразни опити. Ако дадена двойка е решила, че не иска да има деца преди 30-те изобщо няма да й пука за биологични часовници и приказки като черни прокоби колко труууууууудно се забременява след 30. Хората не щат и това е.

# 382
  • София
Разбира се, че никой насила не може да накара никого.
Но, си мисля, че човек може като се изживява на около 30 като на 20, все пак да се поинтересува как стоят нещата, а не да повтаря като мантра " в 21- ви век сме, можа да родя когато си искам", защото е пълна заблуда.
Нищо повече.

# 383
Няма нужда да се поинтересува, нали си има свекърва, тя подробно ще обясни какъв зор е да се забременее на всяка възраст след желаната от самата нея.
Относно заблудата, светът вече познава достатъчно жени станали майки на 50,60, че и 70.

# 384
Аз определено мисля, че има мнооого глупав народ, имащ се за умен естествено, да смята и пресмята на чужд живот параметрите със собствени мерки.

# 385

Относно заблудата, светът вече познава достатъчно жени станали майки на 50,60, че и 70.

Както е тръгнало, нищо чудно в скоро време бабите да си раждат внуците и да си ги гледат.  Laughing

# 386
  • София
Аз определено мисля, че има мнооого глупав народ, имащ се за умен естествено, да смята и пресмята на чужд живот параметрите със собствени мерки.

О, да.
Чудя се на абсолютно излишното търпение на жертвите им.

# 387
Огромните порции храна, които трябва да се изядат, гледането непрестанно в чинията ти, какво ядеш, кое ти свършва, леле, ужас, бе!
Желанието да се помъкнат тонове багажи.

# 388
Огромните порции храна, които трябва да се изядат, гледането непрестанно в чинията ти, какво ядеш, кое ти свършва, леле, ужас, бе!

Моята е същата. А кажеш ли, че нещо не ядеш и се почва с дежурното "Ама ти само го опитай, да видиш АЗ как го правя. Само една хапка, да кусаш, че иначе ще ме обидиш." Последният път й казах, че от тънкообидни хора не се впечатлявам и й бутнах чинията пред мен. Аман!

# 389
  • София
Няма нужда да се поинтересува, нали си има свекърва, тя подробно ще обясни какъв зор е да се забременее на всяка възраст след желаната от самата нея.

Не знам какво целиш с писанията си.
Да, има разни откачалки, родили и на 50, 60 и 70 години.
Дай момичето да седи неграмотно като ония- от темата с въпросите за бременността, докато влезе в менопауза и тогава да хукне да зачева?

Общи условия

Активация на акаунт