С какво ви дразнят свекървите- 85

• 65 514
  • 845
  •   1
Отговори
# 795
Сори за офф топика, но наскоро четох статия за репродуктивните проблеми. Беше от ежедневник, но цитираха изследване, според което възпроизводствените възможности на мъжкия пол силно и осезаемо намаляват. Проблемът е наблюдаван не само при хора, но и при животни, включително и диви.

Обяснението им беше в използване на хормони в храните и наличието на хормони във водата от храните и от противозачатъчни.

# 796
Ако жената е сама, не бих нарекла "подли женски номерца" желанието ѝ да се види с децата си. За възрастните хора самотата е страшна.

Явно си прочела само началото..
Казах, че за виждането с нас, само с него или само с дъщеря ѝ нямам нищо против. Да идем, да се разходим заедно, да хапнем, да ѝ напазаруваме - ОК!!! Но тя лъже и си измисля причини поради които да отидем там (или той да отиде), защото ѝ е скучно.И обвинява нас за безумното си поведение - лъже, обвинява другите за нещо,  измисля си, мрънка до безкрайност за всичко - всеки път.

# 797
А колко често го прави?

# 798
А вие колко често ходите? Или чакате специална покана? Ами кажете си...

Между другото, темата вече е на 54 страница. Някой ще пуска ли нова?

# 799
  • София
Какво значение има колко често ходят? Тя ако ги метне да отидат 7-8 пъти в месеца, как да имат мерак за допълнително ходене, а и време си трябва. Лана не се ядосва на ходенето, а лъжливите поводи, които свекърва й си измисля. Като иска да ги види да каже, че иска да ги види, да се уговорят в удобно за всички време и да се виждат, ама да ги извика примерно да берат плодове, с ясното съзнание, че плода е зелен - пак има късмет, че още й се връзват и ходят.

# 800
Има значение, разбира се. Както има значение и колко често тя си намира повод да ги извика. Видима с просто око е разликата между веднъж в месеца и три пъти седмично (примерно).

# 801
  • София
А дали ще ти хареса да те извикат за нещо конкретно и като отидеш да се окаже, че нещото не може да свърши в момента в който си там, а след 1 седмица примерно. За да отидеш обаче си направила разместване в личната си програма и разходи по пътуване, освен това не е единичен случай, че да кажеш "айде случило се веднъж", а редовно?

# 802
Аз не съм сигурна , че като ви каже елате ,защото тъгувам , ще закрачите бодро и незабавно натам. Вероятно е опитвала този начин , но вие сте отклонили "капризите и " с мотив , че си имате друга работа.

# 803
Аз не съм сигурна , че като ви каже елате ,защото тъгувам , ще закрачите бодро и незабавно натам. Вероятно е опитвала този начин , но вие сте отклонили "капризите и " с мотив , че си имате друга работа.

Айде, ся! Трябва да си пълен темерут, че да сметнеш за каприз това, че родителят ти тъгува за теб.

# 804
Е, ако си снаха, може и без да си темерут.  Laughing
Фактът, че на жената ѝ се налага да си измисля поводи, на мен ми говори много. На вас – не знам...

# 805
А дали ще ти хареса да те извикат за нещо конкретно и като отидеш да се окаже, че нещото не може да свърши в момента в който си там, а след 1 седмица примерно. За да отидеш обаче си направила разместване в личната си програма и разходи по пътуване, освен това не е единичен случай, че да кажеш "айде случило се веднъж", а редовно?
Е, нали точно затова питам дали е инцидентно или система.

# 806

Айде, ся! Трябва да си пълен темерут, че да сметнеш за каприз това, че родителят ти тъгува за теб.
На практика е много трудно . Имам син на 26 . Отделен е от 18 г. , нали и мъж възпитах. Откакто чета темата , си промених много вижданията по въпроса дали трябва да поставя личната си потребност да го / ги / видя , пред техните планове и програми , в които , естествено , не се вписвам. И аз си мислех , че е простичко да кажа- ела , имам нужда да те видя. Ама и той е с девойка. Значи- елате. Елате , обаче , не е като да си видиш детето. И тук става тази колизия между моите потребности и къде е границата. Доста снахи , в това число и последната , показвам и на мен , включително , другата гледна точка. Та, четейки , аз лично , се дистанцирах дотам , че синът ми да ми звъни и да ме пита какво става и защо не се обаждам. Ами...защо. Защото , да не излезе , че нещо обсебвам. Истината е , че има неща , събития и ситуации , за и на които разчитам САМО и единствено на него. Не на мм , не на приятели- на него. И когато го потърся точно в такива моменти , е на линия. Надявам се да го знае и да не си мисли , че се лигавя.
Бе трудно си е.

# 807
Сийке, ти на снахата ще й пишеш ли "Ела, че ми е мъчно за теб."?  Laughing

Свекървата не знам дали и доколко си ги измисля, но тази на майка ми определено не си търси причини да види някого от мъка по него, ами ей тъй - да им се въртят на пета, да ги обслужват и други глупости. Съмнявам се да е единствената.

Tays, грам не бива да те вълнува дали снахата или Гинка от форума ще те помислят за обсебваща. Ти, ако беше такава, нямаше да го умуваш толкова и по своя воля да внимаваш колко контактуваш с детето си.

# 808
Сийке, ти на снахата ще й пишеш ли "Ела, че ми е мъчно за теб."?  Laughing

Ако я харесвам, със сигурност и за нея ще ми е мъчно, ама няма да ѝ го напиша.
Всъщност, и на сина няма да пиша. Щом сам не се сеща...

# 809
Ако я харесвам, със сигурност и за нея ще ми е мъчно, ама няма да ѝ го напиша.
Домъчня ми за свеки като го прочетох. Май ще се стегна да отида тази година.

Общи условия

Активация на акаунт