С какво ви дразнят свекървите- 85

• 65 516
  • 845
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Оставям на мм да прецени какво да и поднесе като информация. Не искам да се обяснявам , но и не искам да се конфронтирам. Гледам да не се сближаваме прекалено, усмихвам се просто на "подседките". Не искам да настройвам мъжа ми. Той също се дразни, но е негова работа да обясни, ако прецени. Аз комплекси , че съм "ялова" нямам. И не ми дреме, дали някой ще ме обсъжда пред блока. На моите родители съм обяснила и те се съобразяват (не винаги , но има разлика) . И двата комплекта са добронамерени , но факт , че това намекване много дразни.

Глупостта "Успокой те се и ще стане" я слушам достатъчно често от приятелките ми. Ама сития на гладния не вярва.

# 781
  • София

Глупостта "Успокой те се и ще стане" я слушам достатъчно често от приятелките ми. Ама сития на гладния не вярва.

Когато решихме да имаме второ дете, пощурях- ходех да взимам мъжа ми от работа и заничах по детските колички като невидяла бебе.
9 месеца не се получаваше и решихме, че просто няма да го бъде.
Приех го, успокоих се и на следващия месец се оказах бременна.
Така че, ако можете да си наложите да правите секс защото ви се иска, а не защото е точния момент, може да стане по- бързо от колкото очаквате. Peace

# 782
Това, че като се успокоиш ще стане, доста от по-възрастните жени го казват. Във времето преди инвитро май е имало доста двойки с репродуктивни проблеми, при които скоро след като се откажат от бебеправене и осиновят дете са се случвали нещата. Повечето свекърви са много съпричастни ако разберат за такъв проблем, приревават само на приятелки и проявяват разбиране. Но съм чувала и брутални изказвания от типа "първо да забременее, за да се знае, че е ялова, пък после се жени".

# 783

Когато решихме да имаме второ дете, пощурях- ходех да взимам мъжа ми от работа и заничах по детските колички като невидяла бебе.
Така че, ако можете да си наложите да правите секс защото ви се иска, а не защото е точния момент, може да стане по- бързо от колкото очаквате. Peace
Абе, я да са й запушени и двете тръби или да е с изчерпан яйчникова резерв, да видя как ще стане с успокояване и секс за удоволствие.
Затова се дразнят жените с репродуктивни проблеми.

# 784
  • София

Абе, я да са й запушени и двете тръби или да е с изчерпан яйчникова резерв, да видя как ще стане с успокояване и секс за удоволствие.

Да, но не са- поне на авторката, която писа последно.
А, ако всеки се нерви за всичко, което си позволят да му кажат, когато сам е изложил проблема си, е негова работа.

# 785
  • София
Момичета, темата е "С какво ни дразнят свекървите?" Съответно, аз споделих с какво ме дразни моята.
Тук не е мястото да обсъждаме репродуктивни проблеми. Не съм споделяла какви са моите и не съм искала съвет как да забременея.

# 786
Не съм казала, че се нервят, а че се дразнят.
И аз съм давала съвети като твоите, но преди да се запозная отблизо с проблемите.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 11:38 от kati_v

# 787

Скрит текст:

Скрит текст:
Когато раждах първото ми дете, с мен за секцио чакаше една дама, която преди година и половина бяха осиновили момченце. С извънматочна бременност и отстранена една тръба, а втората 100% непроходима. Беше забременяла 7-8 месеца след осиновяването. Роди живо и здраво момиченце.
Така, че чудесата съществуват. В миналото, когато не е имало инвитро са били по-често явление, като че ли.

# 788
Тони,
Скрит текст:
знам за случаи,в които жената прави цветна снимка, установяват се 100 % непроходими тръби и после забременява. Предположението на лекарите е, че са се отпушили тръбите по време на изследванията. А има и чудеса, не го отричам. Peace
Обаче наистина темата не е за това.

# 789
Съгласна съм.

# 790
  • Варна
С извънматочна бременност и отстранена една тръба, а втората 100% непроходима...Така, че чудесата съществуват.
Те чудеса може и да съществуват, ама това не е никакво чудо, а некадърен лекар, направил калпава цветна снимка на допотопен рентген и изпляскал диагноза, която няма нищо общо с истината. Такива случаи са толкова често срещани, че отдавна излизат от графата на чудесата.

Но да, това няма нищо общо с темата. Отвратително, досадно, грозно и дори глупаво е да дрънкаш на хора, за които почти нищо не знаеш, "успокойте се и ще стане", " една комшийка ей така, 10 години се мъччиха и накрая като се отлазаха и хоп - стана"... Такива ми идеше да ги хлопна с нещо.
Те тия същите от както родих, все ми обясняват, че сега съм щяла да видя как ще станело второто ей така, ама вече година и седем месеца не става...

# 791
  • Най-красивата страна
Аз не знам защо все на жената се правят намеци.Ами често се оказва,че проблема е в мъжа.
Ако е така,той дали ще иска да обсъжда това точно с майка си?
И как ще се чувства,докато слуша глупости на масата по време на семейно събиране?
Ама за това свекървите изобщо не се сещат.Защото нали всичко лошо е най-напред у жената.

# 792
"Успокой се и ще стане" може да помогне ако сте направили някои основни изследвания и знаете, че няма проблем.
Свекървата явно иска да знае какво става и затова натяква. И аз много се дразнех от такива подпитвания, обаче сега бих казавала каквото си е, в случая пр." работим по въпроса, като стане ще разбереш, и престани да питаш едно и също"

# 793
Дразни ме, че когато минаваме през тях, те все говорят на мъжа ми какво трябвало да свърши, как го очаквали от него и така нататък.

Same here, само че тя е сама и ходи (м) с уговорка предварително.
Ама един път не го е поканила просто да се видят, разходят, поприказват - всеки път за работа.

Много се радвам, че той започна да ми се доверява повече относно нея, защото аз ѝ разбирам подлите женски номерца, които се опитва да му прилага.

Последният път се вдигнахме (повече от 150 км) аз, ММ, сестра му и двете ѝ деца да ходим да "боядисваме стая".
Отиваме, оказа се че част от стените са криви, други изгнили, трети мухлясали и трябва да се викне майстор да сложи грунд и чак тогава да се боядиса. Тоест, работа за няколко дни. А ние имахме няколко часа само.

ММ и сестра му избухнаха срещу нея, защото и двамата са отделили време и средства, за да се занимават с щуротиите ѝ, а тя не ги беше предупредила за състоянието на стаята (те не бяха влизали в нея от години по ред причини). Аз си замълчах, но се изнервих, защото имах работа за вършене и отидох с него единствено да се свърши по-бързо и да се приберем.
На следващата сутрин му казах да си ходим на обратно, защото си имам задължения и тя като чу, само дето не му се метна на врата да го държи. Почна да измисля разни дейности (без смисъл) - премести тоя шкаф тука, мести го той , ааа -така не ми харесва, я на другата страна. След 1 час той я отряза и си тръгнахме.
Тъпото е, че това не ѝ е първия случай, а поредния. Миналата година ни викна да берем плодове за компоти - отидохме, плодовете бяха зелени!!! Тя го е знаела, защото беше ходила до къщата 2 дни преди това, но нарочно ни излъга, само и само да идем да ѝ правим компания.
Много мразя такива селски прояви и затова се дразня.
Да каже като човек, искам да ви видя, елате , пък дори и само него да види, добре. Ама да лъже и да маже и после да се оправдава с това , че не говорела български добре (живее тук от почти 40 години и говори езика достатъчно добре, че да се разбере с някого) е черешката на тортата.

# 794
Ако жената е сама, не бих нарекла "подли женски номерца" желанието ѝ да се види с децата си. За възрастните хора самотата е страшна.

Общи условия

Активация на акаунт