С какво ви дразнят свекървите- 85

• 66 155
  • 845
  •   1
Отговори
# 405
  • Германия
Crossfade, че тя си има вече внучета, нали някой спомена, че братът я е ощастливил с такива. Не е като да няма на кого да се радва.

Айдее, то от такова радване на първия внук (11 години му се радва вече), на мойте свекърва не й остана радост за моето дете! И такива ги има понякога..

# 406
и аз се чувствам нещастна от комуникацията със семейството и майката на мъжа ми. не мога да ги търпя. голям проблем си е, нека не се лъжем.

# 407
и аз се чувствам нещастна от комуникацията със семейството и майката на мъжа ми. не мога да ги търпя. голям проблем си е, нека не се лъжем.
Няма ли начина да избегнеш комуникацията с тях или поне да я направиш максималко рядка?

# 408
Нямат изчитане оплакванията, ей Grinning.
Изповедта на свекървата не ми се вярва да е истина, и според мен е писано от снахата. Както и да е.
По въпросите за правилната възраст да се зачева и ражда се сетих за сестрата на мъжа ми. Преди много години ми сподели, че нейната свекърва й признала, че търсела в боклука дамски превръзки, за да разбере дали снахата е бременна вече или не. Да уточня, че първата година след брака явно са се пазили. Потресох се не толкова от действието на свекървата, въпреки че това е малоумщина както и да го погледнеш, но най-вече от факта, че го е казала на снаха си.

Какво толкова правят, че не можеш да ги търпиш? От любопитство питам, не се заяждам.

# 409
нейната свекърва й признала, че търсела в боклука дамски превръзки, за да разбере дали снахата е бременна вече или не.

smile3544

Просто си представям лунна нощ, в тъмнината на апартамента прегърбена сянка сумтейки шумоли из кошчето за боклук. Намира точно каквото не иска и тишината се разрязва от изръмжаното "Пу, мамка му! ЯЗЪК!!!"

# 410
Мани, мани Joy

# 411
На една позната свекървата освен да търси превръзки, помирисвала и стола от който е станала снахата, сещате се за какво. Sick

# 412
На една позната свекървата освен да търси превръзки, помирисвала и стола от който е станала снахата, сещате се за какво. Sick

Стига, бе!  Joy

# 413
Моята ако разбере, че съм казала на сина й как деца от мен няма да види сигурно публично ще ме скалпира.

Koлко си наивна само. По принцип всяка майка иска да има внуци от синовете си, ама ако синът няма прекалено лош вкус за жени, е все едно коя точно ще ги роди тези внуци. Даже може да не те скалпира, а да те почерпи, а като не си ти, ще е някоя друга, ако мислиш, че можеш да развълнуваш свекърва си (ако въобще ти е свекърва, а не наричаш така майката на гаджето си), много се заблуждаваш. А ако си въобразяваш, че мъжът ти (или гаджето ти) ще се примири да остане без деца, защото си се запънала, че няма да раждаш, се заблуждаваш още повече, като ти не щеш, друга ще поиска.

# 414
Янечек, за разлика от теб аз си познавам стоката, така че е нужно да ми казваш как и дали би реагирала. Сама си знам със сигурност какво ще е мнението и позицията й.

Мъжът ми никой не го кара да се примирява с каквото и да е, вратата я знае, като не му отърва може да я затвори от външната страна.

# 415
Коментирам принципно тази постановка, която със сигурност споделят и други жени, а постът ти ползвам само за илюстрация. Просто да си знаете, че на свекървите изобщо не им пука за гаджетата на синовете им, че чак да желаят публично да ги скалпират, защото днес е една, утре е друга, после - трета, така че ако текущата не ще да ражда деца, много бързо ще бъде сменена от друга, когато мъжът поиска, пък тя още не се прежалва.

# 416
Постовете преди твоя говорят нещо коренно различно.

# 417
Е, аз не съм чела всички постове, твоят ми направи впечатление и коментирам него, а че има луди жени, има, но повечето са нормални и ако някое гадже на сина каже, че няма да ражда, това няма да бъде отразено като нещо лошо, заплаха или кой знае какво. За разлика от жените мъжете могат да се сдобият с поколение до по-късна възраст и като поискат дете, няма сила, която да ги спре да го получат, така че свекървите са доста спокойни по отношение на внуците.

# 418
Янечек, за разлика от теб аз си познавам стоката, така че е нужно да ми казваш как и дали би реагирала. Сама си знам със сигурност какво ще е мнението и позицията й.

Мъжът ми никой не го кара да се примирява с каквото и да е, вратата я знае, като не му отърва може да я затвори от външната страна.
Преди брака ли се разбрахте, че няма да му раждаш?
Стана ми интересно. Rolling Eyes

# 419
Аз пък не отричам възможността, свекървата да харесва точно тази кандидат снаха. Синът до сега имаше две "приятелки". Ами едната определено ми допадаше повече.

Досадно е това юркане, но жената може наистина да харесва момичето и за това да говори така.

Общи условия

Активация на акаунт