Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 744
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
Мартин е доста надценен, сериала също не достига потенциала си, но нейсе Simple Smile

# 361
На немски са преведени що годе ок...Аря е Ария

# 362
1. Това не е ли тема за сериала, а не за преводите на книгите?
2. Няма ли как да се блокира от тази тема Сноу, който си измисля през 2 коментара негови си филми и все се опитва да намеси книгите и тук?

# 363
Джони и аз искам от тая трева Simple Smile
Гледал си някои от фен клипчетата в които използват кадри от други сериали и филми. Има доста такива, в някои от тях за Регар използват кадри от Властелина. Някой от тях са доста добри.

# 364
  • Вестерос
На мен книжния превод не ми харесва. феновете на сериала доста се объркваме като влезем в темата. Може би най-дразнещи са ми прочутия Вал, който всъщност е the Wall, тоест Стената. Другото е Кралския Чертог за Kings Landing. Чертог е старобългарско за дворец, палат, има малко номадаски привкус. Нищо общо с landing. Този преводач много се е пънал да е много художествен и интересен и се е престарал. A как High Garden става Планински рай идея нямам. Simple Smile
Валът е по подобие на Андриановия Вал, не е просто стената.

В бг  книгите е Церсей и Джайм, на галено Джейми.

Не смятам да си сменям кое как го знам от 6+ години , само защото на някой му било неудобно... Ай сиктир!

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 23:10 от Tiffany А

# 365
Аз младия Нед още не мога да го преглътна. Къде го намериха тоя момък, не знам. За млад Регар, какъвто и избор да направят, няма как да се шокирам вече.

# 366
Къде е Орландо Блум изрусен, че не разбрах? Simple Smile

# 367
Скрит текст:
Ще имаме бебееее  passifier

или няма да имаме, в предсказанието май се казваше, че ще има 3 деца?  Crazy

Скрит текст:
Не беше лоша и тая серия, твърде много телепорт ....

# 368
  • Вестерос
Къде е Орландо Блум изрусен, че не разбрах? Simple Smile
Май в някакво клипче фенско Grinning

Брадли
Скрит текст:
Секс ли имаше?

# 369

Брадли
Скрит текст:
Секс ли имаше?

Скрит текст:
Не
Ланистъровата кралица е бременна пак  Mr. Green

# 370
Скрит текст:
И какво сега, във всички лийкове пишеше, ча Джили прочита за сватба между Лиана и Регар,
 а не стана така. То пак се разбра, анулиран брак, тайна церемония, ама Сам я прекъсна. Дали натовариха тази книга в каруцата, че да го прочетат по-натам? Laughing

И друго разминаване имаше, около срещата на Джон с Дани и дракона. Трябваше и другите два дракона да са наоколо, а тя трябваше да го попита: "ти не побягна?", той да отговори нещо като: "реших, че няма да стигна далеч". Иначе в по-голямата си част са точни лийковете на сценариите.

Прав си Брадли, в предсказанието за Церсей е казано три деца, и трите ще ги погребе. Ама според лийковете ще пометне, тъй че...

# 371
Средна хубост епизод.

Скрит текст:
Много ми хареса как при първия рев на дракона полвината коленичиха, а като изгори Тарли всички Simple Smile Трябваше само и те да станат на пепел директно. Джон и дракона - преквасно Simple Smile
Брон ми хареса този път, ще зареже Джейми така както заряза Тирион. добре, че му взе и меча долу в мазето Simple Smile
Сам за сега пропусна факта на фактите,  ще видим как ще излезе наяве и тази истина. Харвсва ми как ограбва всяко място от където си тръгва Simple Smile
Източен страж също ми хареса. Зарязаха всички вражди и тръгнаха към общата цел. Е на Тормунд още нещо му се искаше ама...

# 372
Тийзъра за 6 серия

# 373
Скрит текст:
И на мен ми хареса Тормунд как си поиска Бриен  Grinning. Хареса ми Джон как погали Дрогон. Иначе средна работа епизод. Джендри копие на Робърт ли ще го играе? Нахакан и с чук в ръка.

# 374
Скрит текст:
Не ми стана много ясно с Аря и Мидълфингър какво стана. Тя друга бележка ли намери, някаква,
 която той й остави нарочно?

Общи условия

Активация на акаунт