Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 664
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Иначе - железни сте, за 5 часа направихте 58 поста. Влизам и се опулих.
И в понеделник само ти и аз ще коментираме,защото всички те вече са го гледали. Joy

Олена - адмирации.Цялата й роля беше достойна и си замина също толкова достойно.

# 61
бърз запис

# 62
Изтеклият епизод:

Скрит текст:
Защо Литълфингър се спече от "Хаосът е стълба" на Бран:

https://www.youtube.com/watch?v=PxlIraEV8n4  Party

2:06

Това го бях забравила.

# 63
  • Вестерос
О много добро, изтървала съм го хахаха Wink

# 64
Къде го гледате този 4-ти епизод?

Аз също да кажа, че това със спойлърите не е хич приятно, особено ако не са в скрит текст и когато епизода още не е излязъл. За след това - разбирам.

# 65
След като се наспойлнах за следващия епизод, нямам търпение да го гледам Simple Smile

# 66
Къде го гледате този 4-ти епизод?

По всички торенти го има вече. Peace

Още за изтеклия епизод:

Скрит текст:
Литълфингър и срещата му с Бран - отиде да се подсигури и пред Бран, защото Бран е последният легален мъжки наследник от рода Старк. Сякаш си мислеше, че ще срещне момче като Робин и ще му замаже очите с някаква играчка и с жална история. Но удари на камък - чу своя реплика, на която само Варис е бил свидетел преди много време. И веднага се почуди дали е случайност. Mr. Green Бран е голям трололол.

# 67
Скрит текст:
Цитат
Кутрето трябва да спечели и Бран, само дето това не е малкия Робин и още повече не е същия Бран вече. Хареса ми как на бързо му разкара самодоволната мазна усмивка.
Кутрето ми беше много смешен. "Здравей, аз съм твоята майка". Е не буквално де, ала-бала обичах майка ви, пък тя ви обичаше вас, пък сега аз ще ви обгрижвам. Ей богу, съвсем го направиха изглупял вече  Simple Smile Бе той като че ли не вижда, че Санса вече е резервирана към него, ами тръгнал с Бран да се лендзи, дето откак се е върнал в ЗХ даже със сестра си е студен и дистанциран...

Цитат
Какво имат предвид под "Jon pets one of her dragons"  newsm78
Ми аз го разбирам като "опитомява". "Pet" е домашно животно, да "pet"-неш нещо буквално е да го одомашниш, но по-скоро използваме "опитомиш". Може и по-широко тълкувание, защото опитомяването го свързваме и с подчинение някак. Но ако приучиш една дива улична котка, примерно, да идва при теб да я храниш, постепенно да ти позволи да я докосваш, изобщо вече да не те чувства заплаха, а "свой човек", също си я "pet"-нал донякъде.

# 68
Спойлър за следващи серии:

Скрит текст:
Цитат
Какво имат предвид под "Jon pets one of her dragons"  newsm78
Ми аз го разбирам като "опитомява". "Pet" е домашно животно, да "pet"-неш нещо буквално е да го одомашниш, но по-скоро използваме "опитомиш". Може и по-широко тълкувание, защото опитомяването го свързваме и с подчинение някак. Но ако приучиш една дива улична котка, примерно, да идва при теб да я храниш, постепенно да ти позволи да я докосваш, изобщо вече да не те чувства заплаха, а "свой човек", също си я "pet"-нал донякъде.

Pets е глагол и тук трябва да означава "галя". Pet-ват се кучета, котки и т.н. Т.е. Джон е погалил/докоснал един от драконите. Peace

# 69
Да, в случая за това са използвали "pets":
Скрит текст:
Цитат
When she arrives at Dragonstone Jon Snow is there waiting for her, Drogon lands in front of Jon which is this scene http:...... and when she does Dany uses it as a show of power and Jon is a little taken back at first since well it’s a dragon but when Drogon (the most ferocious of the three) gets close, Jon pets him a bit and Drogon allows it which leaves Dany in shock and continues her Intrigue for Jon.

# 70
Кой putlocker? В този, който аз знам, го няма.

Трябва ми мобилна версия, не мога да свалям торенти.

# 71
Сега погледнахме в замунда, няма го качен 4 еп. Къде го гледате наистина?  newsm78

# 72
  • София
Има го, като цъкнете на Сериали ще го видите или просто потърсете Game of thrones, последното качено е Simple Smile

# 73
  • София
Сваляш го, качваш на флашка и си го гледаш на плазмата. Аз си го изгледах доволно на телефона, гледайки на кръв, всеки който ме прекъсва и съм доволна. 😁

Е, как пък не точно Троновете ще гледам на телефон или лаптоп. Трябва да е фул ейч ди минимум.
Аз по-обикновени сериали и филми гледам така, какво остава за Троновете.
Ще направя всичко възможно да го гледам в 04:00 ч. понеделник по HBO ако не съм твърде уморен. Серията разбирам била много яка, а и ще има сцени и с Аря.  Crazy Разбрах някои неща за съжаление, но не е нещо съществено, няма проблеми. Надявам се, че следващите епизоди ще са по-добре защитени.  Peace

Аз не мога да разбера от къде изтича тази нформация, като всичко е толкова засекретено. Някакъв испанец разбрах се разприказвал или нещо такова. Тези хора клаузи не подписват ли? И що за плазмоид трябва да си, за да издаваш нещо върху което си се подписал (един вид дал клетва) да пазиш в тайна. Боклуци винаги ще има за съжаление. Явно не се знае кой е, защото иначе дупе да му е яко.
За съжаление при толкова мащабна продукция явно е почти невъзможно да се опази нещо в тайна. Вече е късно, остава само още един сезон, но аз сериозно бих се замислил ако съм в HBO как да предпазя финалния осми сезон, защото е там вече интересът особено за развръзката ще е чутовен. Ако се разбере нещо, със сигурност няма да пиша и чета в темата, а и навсякъде другаде, защото не искам да разбирам от някакъв спойлер кой е надделял в битката, кой е оцелял и умрял и кой ще седне на ЖТ.  ooooh! Close

# 74
Цитат
Аз не мога да разбера от къде изтича тази нформация, като всичко е толкова засекретено. Някакъв испанец разбрах се разприказвал или нещо такова. Тези хора клаузи не подписват ли? И що за плазмоид трябва да си, за да издаваш нещо върху което си се подписал (един вид дал клетва) да пазиш в тайна. Боклуци винаги ще има за съжаление. Явно не се знае кой е, защото иначе дупе да му е яко.
По-точно казано е "преводач на испански". Може и мексиканец да е примерно, а не испанец. Така го написах преди време, като попаднах на тия спойлери, но честно казано не го вярвам на 100%.  Тая история с преводача на испански може и да е параван. Не е изключено да е изтекла информацията от вътрешен човек в сериала. Защото още през октомври, излязоха някои спойлери, които са доста близки по съдържание с новите. Но тогава не бяха така подробни.  Просто прекалено открито демонстрираха произхода на спойлерите, а именно преводача на испански Фрики Доктор, та чак съмнително беше. На колко човека да са го възложили за превод - 5, 10, 20 - няма да са безброй, че да не им хванат следите....

Но това е далеч по-малкия проблем за НВО. Няма да пострадат финансово кой знае колко, за разлика от проблема с торентите и другите сайтове. Дали някой ще го гледа епизода в петък на крадено копие или във вторник в Замундата - каква е разликата за НВО? А пък абонатите като прочетем спойлера и какво - хукваме да си прекратим абонамента ли?  Simple Smile Виж обаче друго е възможно - да се запитам, абе защо плащам тая такса, като в еди кой си сайт го има всичко без пари? Не ми се задълбава повече, няколко пъти писах. Ясно беше, че така ще стане, трябваше да го предвидят и да намерят решение - това е накратко.

Общи условия

Активация на акаунт