Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 762
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ами ти го каза - мащабна продукция,работят стотици по филма и няма чак такъв стриктен контрол.
Все някой от тях ще се разприказва.

# 76
Аз го гледах на телефона от файла, който даде Хеске. Не съм го теглила. Във фейсбук също са го пуснали.

# 77
  • Варна
Бърз запис и от мен, ще гледам да не ви чета до понеделник Stuck Out Tongue

# 78
  • Вестерос
Само да уточня за мрънкащите, че никой нищо не е издал и всичко ви е в спойлери! Или смятате за спойлер- уау беше велико, последните 15 минути бла бла
И в замунда го има и в арена.

# 79
  • Варна
Е, ся... Тиф, тук там има мааалко изтървано инфо, но наистина незначително, едва ли не става ясно, че е имало битка и нищо повече. И аз не смятам това за спойлер, но не искам да скачам с контрареплики, дори напротив, когато коментирам, ставам дори още по-пестелива и сдържана, пък било то и когато коментирам в скрит текст. Разбирам ги хората, че хем искат да следят новините около сериала (има ли нови кастинги, има ли интервюта, кво стааа с тия книги мамицата му, какво планирал Мартин и т.н. новости) и ги блазни да надникнат в подобни теми, хем не им е приятно, когато новините са около развръзката на конкретния епизод и то поднесени едва и не като рекламен билборд.

# 80
  • Вестерос
Нови канстинги и новини по време на самото излъчване-едва ли ще има. Като им е слаб ангелът да влизат в темата-техен проблем. Ако не искам да знам нещо- не се ровя да чета. Как искат да има дискусия за трети епизод, като масово искаме да обсъждаме 4-ти и това ни вълнува. Всеки сам си решава, не са му длъжни другите. Важните неща ги крием да. Но е дразнещо през 5 поста да се появява някой (в повечето случаи за сефте) с претенции.

# 81
Аз в дискусията за 4-ти епизод нито нескрити спойлери видях, нито мрънкане. Не знам за какво говорите.

# 82
  • Вестерос
Къде го гледате този 4-ти епизод?

Аз също да кажа, че това със спойлърите не е хич приятно, особено ако не са в скрит текст и когато епизода още не е излязъл. За след това - разбирам.

Благодаря за темата. Само се записвам, че скритият текст ми е в повече и явно дискусия няма да има до около вторник другата седмица.

Поводът да се изкажа и повече не смятам да го коментирам, който се цупи да се цупи. Причините са всички други от предната тема, не точно тези конкретни потребителки Flowers Hibiscus

# 83
Серията е изтекла, като май богаташи си ги купуват. Пише, че е за лично/ частно/ вътрешно ползване.

# 84
  • София
Но това е далеч по-малкия проблем за НВО. Няма да пострадат финансово кой знае колко, за разлика от проблема с торентите и другите сайтове. Дали някой ще го гледа епизода в петък на крадено копие или във вторник в Замундата - каква е разликата за НВО? А пък абонатите като прочетем спойлера и какво - хукваме да си прекратим абонамента ли?  Simple Smile Виж обаче друго е възможно - да се запитам, абе защо плащам тая такса, като в еди кой си сайт го има всичко без пари? Не ми се задълбава повече, няколко пъти писах. Ясно беше, че така ще стане, трябваше да го предвидят и да намерят решение - това е накратко.

Ами според мен има едно решение. Да качат целия осми сезон в HBO GO (като нетфликс, хулу, амазон и т.н.) легално и срещу малко по-солено заплащане (ама малко), така хем ще спечелят, хем ще играят открито и който иска ще си направи маратона за едно денонощие и после може пак да си ги гледа всяка неделя/понеделник по оригиналния тв канал (даже повечето така правят ако имат HBO).
Аз друго решение не виждам, защото съм на 99% сигурен, че няма как да скрият инфо от последния осми сезон.
Ако направят така, пускам си всичките 6 епизода един след друг, тия 6 часа няма и да ги усетя сигурно. Няма да има драми с изтекло инфо, с торенти и какво ли още не. То пак ще има, защото не всеки има HBO GO, но мисля ме разбираш. А пък така ще накарат и много фенове да си платят за платформата, защото качеството на картината и звука е перфектно и т.н. А не да теглиш некъв торент с индийски и китайски букви и с гаден звук и резолюция.

# 85
Tiffany А, изтърва черешката - дамата, която се цупеше на скрития текст, защото като влизала през телефона нямало скрит текст, а се четяло всичко  Wink

Diavolo, това е добро решение, но нали се сещаш, че веднага ще бъде пуснат целия сезон в торентите Simple Smile Като цяло, с тази глобализация, цифровизация и каквото там се води, създателите на продукции ще печелят все по-малко. Почти няма нещо, което да не можеш да откриеш безплатно. Е, аз си търся един късометражен филм - Cargo, innocence lostи съм сигурна, че съм единствен човек на планетата, който не успява да открие нещо, което търси  Laughing Laughing Laughing

# 86
Цитат
Ами според мен има едно решение. Да качат целия осми сезон в HBO GO (като нетфликс, хулу, амазон и т.н.) легално и срещу малко по-солено заплащане (ама малко), така хем ще спечелят, хем ще играят открито и който иска ще си направи маратона за едно денонощие и после може пак да си ги гледа всяка неделя/понеделник по оригиналния тв канал (даже повечето така правят ако имат HBO).
Точно това писах и аз вече няколко пъти. Но това си е нашето виждане, тъй като ползваме по-нови форми. Колко ли повече са останалите, които си държат на стария формат на ТВ - програмата по часове, дистанционното и т.н - не е ясно. Ще стане и това, но постепенно. Както уебсайтовете въвеждаха постепенно мобилните версии - просто си следят аудиторията с какви устройства влиза и преценяват кога да го направят. Да не забравяме и че телевизорите с интернет все пак са сравнително отскоро, а HBO-Go работи онлайн. Тъй че няма да го подкара на всеки тв, а има и много хора, които държат да гледат на голям екран. Въпреки всичко смятам, че трябваше да го направят. Да, можеше да им се отрази на гледаемостта на тв каналите, но щяха да прелеят към другия формат - HBO GO.

# 87
Цитат
Diavolo, това е добро решение, но нали се сещаш, че веднага ще бъде пуснат целия сезон в торентите Smile Като цяло, с тази глобализация, цифровизация и каквото там се води, създателите на продукции ще печелят все по-малко.
Змимка, а как става така, че сума ти филми ги опазват от торенти поне няколко месеца след премиерата? Докато се появи някой заблудент торент и набързо изчезва от тракера. Значи не са толкова безпомощни според мен носителите на авторските права, имат начини да го направят.

# 88
Аз току-що бях обвинена от колега, че съм гледала 4 еп нелегално и заради такива като мен HBO нямало да имат средства да плащат на сериала и да излъчват продукцията, хаха.

Много ми хареса иначе, най-добрия до момента, но аз също се чудя как така изтича тази информация и няма ли глоби/съд за такова нещо ...

# 89
Права си. Крал Артур го гледахме на кино, рекламираха преди филма Жената чудо и още няколко. Въпросните 'предстоящи' излязоха в Замунда, някои дори на Блу-рей, Джакс чакаше на опашката бая време, докато го пуснат. Явно наистина си имат начини....

Аз току-що бях обвинена от колега, че съм гледала 4 еп нелегално и заради такива като мен HBO нямало да имат средства да плащат на сериала и да излъчват продукцията, хаха.

Ти като си си платила НВО-то, дали за тях има значение дали си го изгледала събота, или си чакаш понеделник? Инцидентно имаме лийкнат епизод, обикновено си ги гледаме понеделниците.

Общи условия

Активация на акаунт