Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 953
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Джони, извинявай, но то е нелепица след нелепица... Джон можело да бил направил рисунките в пещерата Grinning И това втори пост го пишеш! Много му отива на Краля на Севера да драска пещерни рисунки с цел приобщаване на съюзник към каузата, нали? Така и така му е скучно на Dragonstone вече... Grinning
Рикон да възкръснел!?!?! Да откриели тяло на Друг в пещерата....?!?!!?! Изумителни идеи в стил "Досиетата Х"... Simple Smile

# 181
Да, аз писах, че за мен сезона е чист пълнеж...
Скрит текст:
единственото, което се случи, е че Дани мина морето. Както в предния сезон- единствено дето Джон възкръсна и това беше. Почти нищо интересно нямаше. Просто пълнеж, визуални ефекти, фен фикшън...толкова време всичко се заплита, оплита, и накрая...нищо особено. Честно казано, четох спойлерите с надежда някой от главните примерно да умре, или да стане нещо по-различно от Р+Л или Дани+Джон или коя да е от любимите фенски теории...уви, не. Даже май ще се опитат да съчетаят всички фенски теории в едно Simple Smile
Струва ми се, че Брон от сериала измести Тирион от книгите. Това ли е новият любимец? Малко тъпо...

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 14:30 от ♥ HAPPY ♥

# 182
  • Бургас
Брон е добро куче. Вярно и пази докато е живо. Така и трябва. Добре, че Джайм /кривя се с това име/ си заслужава да бъде пазен. Толкова го пазят, че трябва да има голяма "работа" да върши.

Битката ми хареса. Красота си беше. С или без дракон, победата си беше сигурна. Лошото е, че златото вече беше прибрано и дълга ще бъде платен.

Скрит текст:
Само аз ли не искам да гледам леден дракон? Направо ми иде да си спра нета заради тая глупост.

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 10:44 от MeMyselfI

# 183
Лошото е, че златото вече беше прибрано и дълга ще бъде платен.
Скрит текст:
Само аз ли не искам да гледам леден дракон? Направо ми иде да си спра нета заради тая глупост.
Не е чак толкова лошо, че златото е прибрано. Церсей ще може да плати, ако не всичко, то по-голямата част. Това означава, че следващият крал/кралица ще е почти без задължения към Желязната банка.

Скрит текст:
За ледения дракон - ами на мен ми се гледа такова животинче, ама да беше излюпено зад Стената, не да трансформират (или там както ще го представят) Белия. Макар че поне като цвят е подходящ.

# 184
Как ще е прибрано златото? Златото го съпровождаше Джайм и според мен беше в една от каруците по време на битката. Ако Дрогон му е блъвнал, трябва да е едно голямо кюлче нейде в полето. newsm78

# 185
Как ще е прибрано златото? Златото го съпровождаше Джайм и според мен беше в една от каруците по време на битката. Ако Дрогон му е блъвнал, трябва да е едно голямо кюлче нейде в полето. newsm78

Прибраха го. Гледай пак. Даже Джеми го изкоментира.

# 186

Прибраха го. Гледай пак. Даже Джеми го изкоментира.

Пропуснала съм значи... Confused

# 187
Като чета някои мнения и почвам да се чудя един и същи сериал ли гледаме  Grinning
Какви мотиви, какви емоции и замисли се приписват на героите - не е истина просто. Малко повече емпатия, драги зрители. Влезте им малко в обувките на тия герои. Много логични и добре завършени образи са, ако следвате развитието на действието. Аря била надменна, Дани такава, Санса онакава, ще падна вече от  smile3540 Такива са, каквито ги е направило времето. Напълно логично развитие на характерите. Единственият нелогичен образ за мен е Церей, която загуби и трите си деца, но грам не се промени. Пък и да не говорим, че ги ползваше за инструменти без да ѝ мигне окото. Нечовешка работа, не я разбирам. Може би просто отказвам да я разбера, не знам. Това са едни много гнусни обувки, в които не желая да влизам. В реалния живот на една жена ако ѝ се случи нещо подобно рухва. Може и да откачи ако има виновници и да се отдаде на мъст. Но тази си остана каквато си беше - ни по-добра, ни по-лоша.

# 188
Аря - надменна идва от играта на Мейси според мен. Не ми харесват тънките ѝ усмивчици. Циркът с Бриен беше излишен и чисто фукане. Мисля, че тактически по-хитро за Аря би било да не разкрива публично уменията си, а да ги сподели само с най-близките. Така всички ще я подценяват. Peace

# 189
Е, тя дълго време нямаше пред кой да ги разкрие и да се изфука, това е един вид демонстрация на близост- разкрива си картите пред тях, но по неин си начин. Няма да седне да бродира и да си лафи със сестра си Simple Smile А ще й покаже какво може...предполагам де. Иначе и мен не ме кефи екранната Аря. Напълно съсипан образ.

# 190
  • Бургас
Да не забравяме, че въпреки всичко Аря е все още хлапе. Кое хлапе не иска да се фука?
Церсей е просто поредния психопат. На садизъм отива дори. След като отрови дъщерята на Елария и ги върза, отиде на прави любов. Явно добре и действа на възбудата да мъчи и убива. Няма каква промяна да чакаме там. Все едно Рамзи да го удари на сантименталност. Смятам, че точно това ще я погуби. Все ми се щеше да си остане сама и да пукне от ужас, че може да командва само оная мумия Грегор Клегейн, но няма да стане.

# 191
Момичето мина през ада, за да открие себе си. Нормално е да е самоуверена. Това с "аз съм никоя" категорично остана зад гърба ѝ. Не е надменна, гледа с широко отворени очи останалите, изучава ги, преценява ги внимателно. Надменните не правят така.
Цитат
Мисля, че тактически по-хитро за Аря би било да не разкрива публично уменията си
Ама тя е вълк, не е лисица. Защо да е хитра? Открита и пряма е, също като Джон, и съвсем типично за един Старк. Я как се изцепи пред войниците, че отива в КЧ да убие кралицата. При нея няма лъжи и притворност. Много често лъжата е средство да се представим като такива, каквито не сме, но искаме да бъдем или да ни възприемат като такива. Тя просто постигна това, което искаше да постигне, стана тази, която искаше да бъде. Защо да лъже?

# 192
Защото не е безмозъчна машина за убиване, уби ги там по списъка и айде, приключи ролята...нека си трае, може да й потрябват тия способности...дойде в ЗХ и не знаеше нищо- ни кой е там, ни каква е ситуацията...да се беше поогледала малко. Но тя не е по мисленето, а по действието Simple Smile

# 193
Тоя дракон ли да го броя вече към КН?

Какво прибрано злато ви гони. Ойде златото у ряката!

# 194
Тоя дракон ли да го броя вече към КН?

Какво прибрано злато ви гони. Ойде златото у ряката!
Явно не гледате филма както трябва. Брон пита Джейми точно за това и той каза, че вече е двореца. Те пътуваха с обоза с реколтата.

Общи условия

Активация на акаунт