Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 945
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • Русе, България
Flee, you idiot.
...
You idiot.
You fucking idiot.

Това са репликите на Тирион. Няма за убиване.
Благодаря, значи грешно сме чули. И теориите, които почнахме да развиваме в духа на чутото, са безпочвени.

# 211

Дотраките ли ще стрелят с катапултите?Пък и Денерис не иска много жертви, иска да й се предадат. Иначе просто щеше да прелети няколко пъти с трите дракона.

Именно де, може да направи обсада ако иска. Неопетнените се научиха да стрелят с катапулти та дотраките ли няма. Пък и неопетнените трябва да дойдат по някое време. Трябва да го направи, но какво ще стане никой не знае Simple Smile

# 212
  • Варна
Именно де, може да направи обсада ако иска. Неопетнените се научиха да стрелят с катапулти та дотраките ли няма. Пък и неопетнените трябва да дойдат по някое време. Трябва да го направи, но какво ще стане никой не знае Simple Smile
Дотраките са недисциплинирани воини, според мен е въпрос на време да започнат да вилнеят из континента. Неопетнените пък напротив прекалено дисциплинирани до там, че трудно вземат решения.
Ех, и с уговорката , че това важи по-скоро за книгите, във филма са такива каквито им трябват на режисьорите и сценаристите. Simple Smile

# 213

Sunglasses
Сега гледахме частта с Рандъл Тарли, прав си е Балериона за златото. Казва че е преминало през портите на КЧ.
Актьорът който играе Дикон горкият пак е в ролята на Били от Black sails, подчинен и несигурен в "шефовете" си и неуверен в това което прави Nerd Явно са си го харесали са играе 1:1 Grinning

# 214
Цитат
Въпреки изтеклите спойлери все още не е съвсем ясно дали Денерис и Джон имат или ще имат връзка.
Скрит текст:
Сексът на лодката/кораба, a.k.a “EL BOATSEX” вече e легендарен, пък не знам какво друго ще има.  Simple Smile Всъщност имам предположение, ще има чувства между тях и то по-скоро породени от уважение и възхищение, не толкова от страст и физическо привличане. Загатва се още в спойлера за следващия епизод, когато ще я заинтригува отношението на Дрогон към Джон. А и вече направиха няколко паралела между тях като лидери на хората си - всеки заради качествата си, не толкова заради някакви права по наследство. /Дето ви се видя толкова излишна сцената с Мисандей и Давос, и тя е част от това/. Няма как да не изпитват взаимно уважение. На плажа в момент на неувереност тя поиска неговия съвет, тогава, когато отказа да слуша останалите. Вече усеща, че е като нея. Тя го усети, драконът ще го усети, мда, ще се взимат май младите.

# 215
  • Варна
Скрит текст:
Сексът не е връзка, мисля, че това е което вълнува феновете. Дали двамата имат бъдеще заедно и дали ще има брак между двамата, както и кой от тях ще е шефа. Trollface
Еднократен секс, както е според изтеклите спойлери не значи нищо.

# 216
  • Сидни
ох това много ме разсмя

Може Джони да е прав хахахаах

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 16:12 от elenaz

# 217
Здравейте! Аз идвам с едно въпросче, като искам да уточня, че тъкмо почнах да чета книгите и съм още в началото на първа, та ако там е обяснено няма как да знам.
Чудя се за момента, когато Бран се варгна в Ходор, за да опази вратата и крещейки му той и Мийра "hold the door" изведнъж дадоха как в миналото това е побъркало младия Уилям (дано не бъркам името.. )
Та въпроса ми е как така това му се отрази в миналото, нали Бран се варгна в него в бъдещето, а не е влизал във видението, за да промени миналото.. Не знам дали ме разбрахте какво имам предвид.

# 218
  • Варна
Здравейте! Аз идвам с едно въпросче, като искам да уточня, че тъкмо почнах да чета книгите и съм още в началото на първа, та ако там е обяснено няма как да знам.
Чудя се за момента, когато Бран се варгна в Ходор, за да опази вратата и крещейки му той и Мийра "hold the door" изведнъж дадоха как в миналото това е побъркало младия Уилям (дано не бъркам името.. )
Та въпроса ми е как така това му се отрази в миналото, нали Бран се варгна в него в бъдещето, а не е влизал във видението, за да промени миналото.. Не знам дали ме разбрахте какво имам предвид.
Уолдър.
Честно казано не разбрах въпроса ти.
Бран се варгна в него в миналото (т.е. ОТ бъдещето), а не в бъдещето.
Питаш как му се е отразило в настоящето ли?

# 219
Уолдър.
Честно казано не разбрах въпроса ти.
Бран се варгна в него в миналото (т.е. ОТ бъдещето), а не в бъдещето.
Питаш как му се е отразило в настоящето ли?

Нее, Бран не се ли варгна в него в настоящето, там при нападението на Другите влезе в съзнанието му, за да може Ходор да ги предпази, като задържи вратата с ръста си.
А пък после видяхме, че това му се е отразило в миналото някак си и тогава той губи речта си и почва да повтаря ходор, ходор, ходор.. Аз останах с впечатление, че Бран се варгна в него в настоящия момент, а не е получавал видение за миналото, над което да въздейства.

# 220
Уилис Wink
Бран беше в миналото без да се е варгвал, разбра какво става в настоящето и се варгна в Ходор докато е в миналото. Така бъгна съзнанието на младия Ходор, който чуваше командите на Мийра от бъдещето през Бран.

# 221
  • Варна
Нее, Бран не се ли варгна в него в настоящето, там при нападението на Другите влезе в съзнанието му, за да може Ходор да ги предпази, като задържи вратата с ръста си.
А пък после видяхме, че това му се е отразило в миналото някак си и тогава той губи речта си и почва да повтаря ходор, ходор, ходор.. Аз останах с впечатление, че Бран се варгна в него в настоящия момент, а не е получавал видение за миналото, над което да въздейства.
Не. Бран беше в миналото и наблюдаваше Ходор в Зимен хребет, тогава започна нападението и Бран явно не можа да се върне в настоящето и се варгна в Ходор в миналото. Оттова Ходор е полудял

# 222
Не. Бран беше в миналото и наблюдаваше Ходор в Зимен хребет, тогава започна нападението и Бран явно не можа да се върне в настоящето и се варгна в Ходор в миналото. Оттова Ходор е полудял

Да, мерси много  bouquet

# 223
Джони, извинявай, но то е нелепица след нелепица... Джон можело да бил направил рисунките в пещерата Grinning И това втори пост го пишеш! Много му отива на Краля на Севера да драска пещерни рисунки с цел приобщаване на съюзник към каузата, нали? Така и така му е скучно на Dragonstone вече... Grinning
Рикон да възкръснел!?!?! Да откриели тяло на Друг в пещерата....?!?!!?! Изумителни идеи в стил "Досиетата Х"... Simple Smile

Старк, за теб е нелепица, а за мен е нелепица, владетел който претендира да седне на ЖТ, да види някакви пещерни рисунки и  от тях да се убеди, че  този който не иска да се подчини като васал е прав. Рисунките може всеки да ги нарисува. Лично днеска аз нарисувах на една скала на морето с камък разни рисунки, които не бяха по-лоши, от тези които Дани видя в сериала.
Краля на Севера е абсолютно отчаян, готов е на всякакви мерки.
Не знам за "досиетата Х",$ ама в тази поредица масово възкръсват герои, така че това е нещо съвсем нормално.

Хексе, точно пък "Fuck off"  много лесно се превежда -
Скрит текст:
еби се/шибай се.

На някой може да му изглежда че
Скрит текст:
няма свалка между Давос и Мисандей, на мен ми изглежда като да й се обяснява Давос. Първо я пита как една робиня е станала съветничка на Денерис -  точно той ли ще го задава този въпрос? А как един контрабандист стана Ръка на двама крале? после когато тя обяснява колко била добра Денерис, Давос казва на Джон "няма да ми се разсърдите ако сменя страната" - слага се на Мисайндей. и освен това даваше на Джон разни "брачни съвети" какво да прави с Денерис и колко е мила тя. Айде стига! #Cussing out
Давос бе силен в книгите като образ с верността си към Станис  и докъде може да стигне заради тази вярност. И на него се стремят да му развалят образа.

# 224
Скрит текст:
Сексът не е връзка, мисля, че това е което вълнува феновете. Дали двамата имат бъдеще заедно и дали ще има брак между двамата, както и кой от тях ще е шефа. Trollface
Еднократен секс, както е според изтеклите спойлери не значи нищо.

Скрит текст:
Еднократен, защото сезона свършва горе-долу там някъде  Simple Smile Знам, че сексът не е връзка, в предишния пост говоря, за предпоставката за връзка между тия двамата. Вкарват сцени и реплики, които точно към това развитие водят - да разберат те двамата колко много общо имат помежду си. Това не е поредната претендентка за трона по нечия наследствена линия, нито поредния Крал на Севера, щото носи определена фамилия. И двамата са избрани, щото са яки пичове. Няколко паралела правят вече и тия двамата почват доста се замислят. И да се вглеждат един в друг.

Колкото до пречките за връзката - на първо място ми излиза нежеланието на Джон да се замесва с битката на Денерис. Той си има неговата война, тя нейната. Тя е готова да му помогне, той не. За да имат бъдеще малко от малко трябва да гледат в една посока. Особено тези двамата, които са толкова отдадени на каузите си. По-вероятно е тя да преразгледа приоритетите си след срещата с ББ, отколкото той да отстъпи. От това зависи развитието на отношенията им в близък план. А далечният е трудно да предвидим, но да речем, обединяват си и побеждават врага на Север. След това какво? Джон би ли тръгнал срещу Церсей и съюзниците ѝ? Денерис му каза в прав текст: помогни ми и ще ти помогна и аз. Той не дава подобни сигнали.

Общи условия

Активация на акаунт