Game of Thrones 27- Enough with the clever plans!

• 42 685
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
"Wasn't sure I'd find ya, thought you might still be rowing."

https://www.youtube.com/watch?v=Z_ciCyylN2I

Ако не са използвали meme от Deadwood значи за нищо не стават meme авторите!

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 21:28 от Hulk1

# 466
  • Вестерос
Хаха да Joy

# 467
Заболя ме пръста да отварям скрития текст. 🤐
Серията не ми хареса. Много мудно се случват важните неща.  А има още колко- 3 серии до края?

# 468
Знате ли започвам да се кефя максимално на сериалния Бран.
Скрит текст:
Един такъв ....студен, отчужден.
А  каква сцена с гарваните имаше - не е истина. Това е една от най-добрите сцени. В пъти бие сцената с Дрогон. Жестоко! Как Бран контролираше гарваните и как КнН ги огледа. И слава Богу, че най-накрая показаха Другите. Би трябвало те да са центъра на всичко, а този сезон почти не сме ги видели. Явно всичко ще оставят за последните две серии.

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 22:45 от Джон Сняг

# 469
  • Вестерос
Mудно? Те за 1 секунда се пренасят на хиляди километри...

# 470
  • Варна
Най-накрая смислен епизод ....
Дези, има един начин да напуснеш Нощния страж ..... да умреш!
ПП Церса няма как  да роди .... С5Е1!

# 471
Признавам, телепорта им се получава.😉

# 472
 Веско, Да, умреш не  е достатъчно, за да напуснеш нощния страж. Добре би било и да  възкръснеш. СПравка - Джон Сноу! hahaha

# 473
Ох, сега го изгледах и аз, спря ми дъха.
Какво стана с Ария и онази отрепка Литъл Фингър-успя ли да я надхитри? Какво пишеше на това листче? Dizzy Face

Много ми стана мъчно за двамата Тарли, тази Денерис вече взе да дразни, уж добра, бори се за справедливост, а убива наред. Днес за първи път се издразних от персонажа.

Църсито дали лъже, че е бременна? Голяма лисица е тази, чак и за Тирион разбрала ...

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 01:53 от Adriana11

# 474
  • София
Това е щото прозря, че тия са като наще феодални старци от БАН и не искат да правят наука ами си кротуват там на държавна издръжка Simple Smile
хахаха Laughing Общо взето, да

На мен сцената с Дрогон и Джон не ми допадна, лигава ми дойде, предсказуема и изобщо- невълнуваща.
Допадна ми в началото с двамата Тарли. Беше хубава сцена, имаче чест в нея, персонажите на двамата ми харесаха. Досега не бях им обърнала внимание.
Денерис и за мен е непоследователна, наивна и дори на моменти глупава, чакаща на "съотборниците" си за съвети и чакаща на разни диваци и дракони да се сражават за нея. Нито е стратег, нито е боец, без дотраките и драконите е единствено Денерис Стормборн, изнасилена за пред едните, но лудо влюбена за пред другите, после Влюбената в принцеско от близката махала, Русата с интонация на пенсионерско радио, Скучната кукувица, повтаряща като латерна bend the knee.

Хареса ми как Тарли гледа, когато драконът изрева.
http://picbg.net/img.php?file=650bf13ba4447b2b.JPG

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 01:56 от The Catcher in the Rye

# 475
Църсито дали лъже, че е бременна? Голяма лисица е тази, чак и за Тирион разбрала ...

Аз пък си мисля, че може да е бременна, но не  от Джайм. Само си обезпечава лоялността му по още един начин.

# 476
  • Варна
Аз пък си мисля, че може да е бременна, но не  от Джайм. Само си обезпечава лоялността му по още един начин.
Ех да, от кого ли друг може да е бременна. От Кибърн? Естествено, че от брат си. То няма друг подходящ, Церсей не е по безразборните връзки. Освен това тя разбра, че Джайм й е лоялен, когато и призна за срещата с Тирион. А знае и , че нямат друг избор, тъй като Джайм е убил бащата на Денерис, нещо което едва ли ще бъде простено.

На мен сцената с Дрогон и Джон не ми допадна, лигава ми дойде, предсказуема и изобщо- невълнуваща.

Допадна ми в началото с двамата Тарли. Беше хубава сцена, имаче чест в нея, персонажите на двамата ми харесаха. Досега не бях им обърнала внимание.
Ами, чест. Дъртия Тарли е ясно, че е голям инат, но му се щеше синчето да не следва примера му. Тирион правилно му напомни, че вече един път е предавал кралицата си (Олена). А и изгарянето беше направо бърза смърт в сравнение с обесване, да речем.

Великолепната седморка зад Вала страшно ме издразниха, че ходят в този лют студ без шапки. Много недостоверно, малка подробност, но от важно значение според мен. Каква е според вас целта на братството да иде зад Вала. Ясно да се борят срещу бродниците, но все пак са само двама.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 07:04 от Хексе

# 477
  • Варна
И аз се чудех какво ще търсят Кучето и другите двама зад вал. Издразних се че Сняг отива на север без вълчището. Церсей манипулира. Страхува се, че Джейми ще я изостави и ще застане зад друга кауза. Той мечтаеше да бъде баща на децата и отдавна я врънка да се обявят и да не се крият. Церси го удари по тънката струна.

# 478

Какво стана с Ария и онази отрепка Литъл Фингър-успя ли да я надхитри? Какво пишеше на това листче? Dizzy Face

Това беше писмото, което Церсей накара Санса да изпрати до ЗИмен Хребет когато Нед беше в затвора.

За напускането на Нощния страж- пак ли да напмня, че след победата над Бродниците няма да има страж?
Този страж е направен с цел. На кой му трябва да гние доброволно на Вала, след като може да има нормален живот на юг. Няма Вал- няма Страж.

# 479
Аз пък си мисля, че може да е бременна, но не  от Джайм. Само си обезпечава лоялността му по още един начин.
Ех да, от кого ли друг може да е бременна. От Кибърн? Естествено, че от брат си. То няма друг подходящ, Церсей не е по безразборните връзки. Освен това тя разбра, че Джайм й е лоялен, когато и призна за срещата с Тирион. А знае и , че нямат друг избор, тъй като Джайм е убил бащата на Денерис, нещо което едва ли ще бъде простено.

Ами, чест. Дъртия Тарли е ясно, че е голям инат, но му се щеше синчето да не следва примера му. Тирион правилно му напомни, че вече един път е предавал кралицата си (Олена). А и изгарянето беше направо бърза смърт в сравнение с обесване, да речем.

Великолепната седморка зад Вала страшно ме издразниха, че ходят в този лют студ без шапки. Много недостоверно, малка подробност, но от важно значение според мен. Каква е според вас целта на братството да иде зад Вала. Ясно да се борят срещу бродниците, но все пак са само двама.

Хексе,  зависи от гелдната точка. в книгите  
Скрит текст:
Куентин бе изгорен от дракони и остана жив три дни. Това е невероятно болезнено и въобще не е милостиво. обесването става за минути, а ако бяха използвали обезглаване или чук с който се трошат глави - за секунди. Освен това  точно преди да умреш изпитваш невероятна болка от огъня,  това е голяма жестокост.

Великолепната седморка, аз съм убеден че ги събраха, защото в следващата серия, ще "разчистят" някои от тях - да речем Торос и Берик., може би и Джендри, но няма логика да ни го показват в единия епизод и да го убиват в другия. Другите - Дж.Сн., Давос, Джора, Сандор са по-важни, няма как да умре точно някой от тях.

Дейзи, зависи какво разбираш под победа на Бродниците? СТража е направен, за да защитава човечството, от Бродниците, Вала може да падне, човечеството, ще продължи да си съществува, заплахата пак ще е реална, така че НС просот ще изгуби твърдината си, но няма да спре да съществува, а ще се премести по-на юг. Има Бродници и човечество - има Страж, без значение дали има Вал или не.

Общи условия

Активация на акаунт