Проблеми с партньора, съвети?

• 8 267
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
карма е всичко, приеми живота като страдание и изпитание, няма формула за успех, ще преминеш през ада преди да стигнеш до рая ако изобщо стигнеш, всяко изпитание ще те направи по силна. Живота е битка без край....понякога всичко върви надолу но ти не спирай да се стремиш към това за което си дошла на този свят.
много добре звучи .Аз сущо минавам през трудност,но,като цяло постояно е така.Но трябва да устоим заради децата трябва да гледаме хладнокрувно и практично ж по дулуг аспект това ще има вузмездие.

# 16
карма е всичко, приеми живота като страдание и изпитание, няма формула за успех, ще преминеш през ада преди да стигнеш до рая ако изобщо стигнеш, всяко изпитание ще те направи по силна. Живота е битка без край....понякога всичко върви надолу но ти не спирай да се стремиш към това за което си дошла на този свят.

Това е цитат от книга, нали?
Ми, цитирай автора. Peace
И бих те посъветвала да не приемаш едно към едно писанията.
Животът е за живеене и има в него всичко, не само страдания и изпитания, и най- пагубната настройка е, докато преминаваш през него, да се бориш като свиня с тиква.
Адът и раят са вътре в нас и пак от нас зависи накъде да хванем.
не е цитат от книга, автор съм аз, но е в резултат от четене на книги, въпрос на философия, тибетска, християнска, антична, модерна.... но всичко е едно - центъра е в смисъла на човешкия живот и смисъла който трябва да го предопредели самия човек който е и собственик на самия себе си !!
И аз мисля почти като теб, но не в опитвам се да бъда по-позитивна! Съглсна съм, че всеки е собственик на живота си, може да контролира мислите, чувствата и постъпките си и дори да промени съдбата си! В крайна сметка, ако се научим да обичаме себе си, да се грижим за тялото си и да избираме хората, които да са в живота ни, тогава можем и да бъдем щастливи!

# 17
  • София
Сестри, трябва ми помощ! Преди четири години изпитах голям щастие като срещнах моето парче в едно кафе.
Паснахме си адски яко. Тръгнаха срещите, последва сексът и преди 6 месеца ни се роди красиво момченце. Обаче от тогова нещата не са добри, той ме обижда постоянно, не сме сексуално активни и не е отговорен изобщо. Едно млеко не може да купи без мен. Не мисля, че връзката ни е стабилна. Не можем да говорим спокойно и той не иска да изгладим отношенията. Не бих искала детето да остане без баща. Идеи??

Опитай се да поговориш с него, най-вече заради детето. Каквито и чувства да има вече към теб, каквото и да се е случило, няма как да е безразличен към детето си, затова опитай просто да поговорите за общото бъдеще. При всички положения, ще ти бъде доста трудно и емоционално затормозено особено ако все още имаш чувства към него, но нямаш друг избор. Подготви се психически дори за раздяла, защото може би това ще е много по-добър вариант за всички, най-вече за детето, отколкото да оставите нещата по течението и да търпиш ежедневно унизително отношение Sad

Общи условия

Активация на акаунт