Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 112 444
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Тези дни съм на ексфолиация и пр., загледах тези чорапи, дали имат някакъв ефект според вас, на доста ниска цена са и се съмнявам, че има нещо нередно.

# 151
Тези дни съм на ексфолиация и пр., загледах тези чорапи, дали имат някакъв ефект според вас, на доста ниска цена са и се съмнявам, че има нещо нередно.
Аз мисля че няма нищо нередно,тези азиатски продукти по принцип са си на много ниска цена,но са качествени,повечето Simple Smile

# 152
Не знам на каква цена са точно тези чорапи, аз съм ползвала на други марки и еднократна маска за крака, и еднократен пилинг, различни продукти бяха - маската е само за овлажняване и подхранване и е с максимален ефект, след като си ползвал пилинга и напълно се е излющила мъртвата кожа. Ами, маската не е чак толкова финансово изгодна, защото е еднократна и не би трябвало да е много скъпа - върши горе-долу същата работа като да си намажеш вечерта краката с някой подхранващ крем и да сложиш чорапи отгоре и да преспиш така. От пилинга бях много доволна, макар че беше доста грозна гледката, докато ми се лющеха кожичките няколко дни. После няколко месеца ми бяха гладки стъпалата.

# 153
  • София
Благодаря ви, ще си поръчам тогава да ги пробвам. Simple Smile

# 154
Благодаря ви, ще си поръчам тогава да ги пробвам. Simple Smile

На каква цена е, ако не е тайна?

Пише, че е релаксираща маска за крака - за мен не си струва чак толкова, колкото пилинга. Единствено, ако искаш по-бърз и приятен ефект за няколко минути-половин час, вместо 1 или 2 нощи да си мажеш краката и да търпиш да спиш с чорапи, си заслужава.

# 155
  • София
Ето това е офертата. Не е маска, а ексфолиращи чорапи.

# 156
Ето това е офертата. Не е маска, а ексфолиращи чорапи.

Ако са ефикасни, си заслужава много цената. Аз съм си взимала един път от аптека, не се сещам в момента каква марка бяха, и един път съм поръчвала по интернет. И в двата случая бяха корейски брандове май, почти на една и съща цена - около 8-9 лева някъде, и бях много доволна. Месеци наред никакво киснене и стъргане на стъпала. Сега гледам да не натрупвам толкова мъртва кожа, с ензимен пилинг за тяло се старая веднъж на седмица-две да си минавам стъпалата.

# 157
  • София
Ще се разбере, поръчах си, пък да видим.

# 158
  • Бургас
Момичета,препоръчайте ми кристали за коса?

# 159
  • Варна
Поръчах си точно такива чорапи-за съжаление изобщо не са ексфолиращи,а овлажняващи! Казвам го на 100% След тях си взех от аптеката на други две марки,но вече наистина ексфолиращи и да,имаха очаквания ефект-кожата се обели.
Това е.

# 160
  • София
Поръчах си точно такива чорапи-за съжаление изобщо не са ексфолиращи,а овлажняващи! Казвам го на 100% След тях си взех от аптеката на други две марки,но вече наистина ексфолиращи и да,имаха очаквания ефект-кожата се обели.
Това е.

От кои си доволна?

# 161
  • Deutschland

На Българска роза са хубави и ухаят невероятно

# 162
О, и аз искам ексфолиращи чорапи. Ама наистина яки. Това е от онези неща, които са малко гнуснички, но супер удовлетворяващи - като да си огледаш лентичката за нос с милиони черни точки, аххаах!

# 163
  • Бургас

Благодаря ти! Незнаех,че имат кристали. Ще ги потърся!

# 164
  • Варна

Благодаря ти! Незнаех,че имат кристали. Ще ги потърся!
Може ли снимка на кристалите  Peace

Общи условия

Активация на акаунт