Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 112 448
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
# 166
  • Стара Загора

А каква е цената им и от къде могат да бъдат закупени? До сега не съм ги мяркала по магазините ...

# 167
  • Deutschland
Около 7 лева бяха миналата година. Купих ги от Карлово

# 168
Около 4-5 пъти съм ползвала от тези ексфолиращите чорапи. Последният път, вЕрвайте ми, един месец не можах да си обуя кецовете....... То беше ад.... на почивка бяхме и само с джапанки. На бар, на ресторант, на разходка само с джапанки които, също ми убиваха но по-малко.

# 169
Много се изнежва кожата ли?

# 170
Много се изнежва кожата ли?

Да. След излющването беше много чувствителна, особено около ноктите.

# 171
  • Варна
Незнайно защо пиша този пост вече.. четвърти път 🙄
С две думи-последните чорапи,които си купих и бях най-доволна ,бяха тези
Взех ги от Елитис за около 9лв.
НО това не е моята грижа,не са ми достатъчни.Да,бели се кожата,но твърде тънък слой за моите нужди.Не са ми напукани,но ми е необходимо по-дълбоко излющване.Много по-доволна съм от пилите като ренденце, които са и от по-абразивните също.
Новата спирала на ГР някой пробва ли я вече?

# 172
  • София
И нова спирала ли имат?как изглежда?

# 173
  • Бургас
Благодаря много за снимката на кристалите. Не съм ги виждала,даже не знаех че имат такъв продукт. Ще ги потърся из магазините.

# 174
  • Варна
Видях я в някоя от темите,мисля че беше тази http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=64 … mp;product_id=683

# 175
  • София
Видях я в някоя от темите,мисля че беше тази http://goldenshop.bg/index.php?route=product/product&path=64 … mp;product_id=683
Не съм я виждала по стелажите на марката никъде по козметичните магазини. Вероятно все още е на поръчка от техния сайт.

# 176
  • Варна
Възможно е

# 177
Тези дни съм на ексфолиация и пр., загледах тези чорапи, дали имат някакъв ефект според вас, на доста ниска цена са и се съмнявам, че има нещо нередно.

За тези чорапи мога да кажа, че при мен не свършиха абсолютно никаква работа.

# 178
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
НО това не е моята грижа,не са ми достатъчни.Да,бели се кожата,но твърде тънък слой за моите нужди.Не са ми напукани,но ми е необходимо по-дълбоко излющване.Много по-доволна съм от пилите като ренденце, които са и от по-абразивните също.
Благодаря, че сподели за тези чорапи.Ще ги взема за проба, от чисто любопитство.Като цяло съм доволна от продуктите на PureDerm

# 179
  • София
Скрит текст:
Аз също съм много доволна от тези чорапи, но други не съм пробвала. За мен ексфолират перфектно, нооо ефекта идва след около седмица.
Продават ги и в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт