Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 112 446
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Като видях опаковката, се сетих, че и аз на Пуредерм си бях взела ексфолиращи чорапи единия път, от Ремедиум.  Чак такава чувствителност - да не можеш да ходиш, не ми се струва нормална - може би влиза в противопоказанията. Спомням си, че имаше написано на опаковката на тези или на другите чорапи, които си бях взела, да не се използват от хора с диабет и някакви други заболявания, не ги помня в момента.

# 181
  • Стара Загора
Незнайно защо пиша този пост вече.. четвърти път 🙄
С две думи-последните чорапи,които си купих и бях най-доволна ,бяха тези
Взех ги от Елитис за около 9лв.
НО това не е моята грижа,не са ми достатъчни.Да,бели се кожата,но твърде тънък слой за моите нужди.Не са ми напукани,но ми е необходимо по-дълбоко излющване.Много по-доволна съм от пилите като ренденце, които са и от по-абразивните също.
Новата спирала на ГР някой пробва ли я вече?

И аз съм на същото мнение - не са лоши чорапите, но очаквах повече като че ли... поне с моите пети не се справиха, съвсем малко се излющиха, може би трябваше да я повторя знам ли, но като цяло имам нужда от по-силен ефект.
А някой да е пробвал тези на Парасофтинг или нещо подобно, бях ги загледала по рекламите?

# 182
Като гледам, са на сходна цена Парасофтин с Пуредерм, поне като са в промоция, но те постоянно са в промоция:

https://remedium.bg/foot-care/parasoftin-footner-exfoliating-socks.html

Тези евтините от онзи сайт, с невероятната сделка за броени часове, всъщност ги видях и в Ибей, там са към долар и половина за бройка, като за повече бройки има и по-ниски цени.

# 183
И аз съм ползвала само корейските ексфолииращи чорапи, бих казала че при мен свършиха перфектна работа. Наистина, аз нямам много натрупвания, нямам напукани пети, така че за мен бяха много добри. Друг вариант, който върши работа са витамините, които се препоръчват за кожата. Например за кожно заболяване ми бяха предписали таблетки Селен. След като ги пих няколко дни усетих, че кожата на стъпалата ми е идеална. Подобен ефект при мен имат и някои мултивитамини, както и такива витамини, които се препоръчват за кожа (напр Д3, Геритамин и подобни)
Също бих искала да похваля кристалите за коса на Българска роза. Веднага променят моята боядисана и изтощена коса, става лесна за разресване и оформяне, придобива блясък

# 184
Леле, не съм очаквала тези чорапи да имат такъв силен ефект.. сега ме е страх да си ги купя. А майка ми се бори с кокоши трън. Дали ще помогнат?

# 185
  • Варна
Ако са от онези в синята опаковка,не очаквай ексфолиация ,а хидратация.Просто от тези оферти (аз поръчах моите от една страница във Фейсбук) явно умишлено са си поизмислили .

# 186
Сигурно ще са тези на Парасофтин, защото не ми се поръчват такива неща от нета и леко ме съмняват за цената си.

# 187
Teзи сините ги има в ибей с безплатна доставка: http://www.ebay.co.uk/itm/Exfoliating-Peel-Socks-Foot-Mask-Callu … 675.c100011.m1850

# 188
Леле, не съм очаквала тези чорапи да имат такъв силен ефект.. сега ме е страх да си ги купя. А майка ми се бори с кокоши трън. Дали ще помогнат?

За кокоши трън,2 пъти съм лекувала с това лекарство https://www.google.bg/search?biw=1366&bih=589&tbm=isch&a … rc=ss4nA1p07BYirM:

Но го има само в Турция,излиза около 5лв.Макар,че скоро го мернах в olx за 15лв,но за 1 седмица мазане накрая нямах и помен от него.

# 189
А майка ми се бори с кокоши трън. Дали ще помогнат?

Този крем  лекува кокоши трън Simple Smile Моят приятел за много кратко време се отърва от него. Много съм доволна от него, за много неща е помогнал https://apteka.framar.bg/30047389/%D0%B1%D1%8F%D0%BB-%D0%BA%D1%8 … -55-%D0%B3%D1%80-

# 190
Момичета,препоръчайте ми кристали за коса?
Преди ползвах тези и бях много доволна Simple Smile сега нищо не ползвам и май трябва и аз да се снабдя Grinning

# 191
  • Бургас
Благодаря ти! И тях ще погледна!

# 192
Искам да си купя патрони за кола маска.Споделете каква марка и вид ползвате и от кои сте най-доволни?

# 193
В момента в ДМ има промоция 3бр. за 7 и нещо. Аз харесвам натуралните, ММ също ползва Grinning Той си купува разни перлени и т.н., но не робувамe на марка.

# 194
Супер,благодаря за информацията.Точно се чудех от къде да си взема, защото на едно място са към 5лв бройката на патрон.Ще проверя в ДМ.

Общи условия

Активация на акаунт