Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 112 374
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Ако можеш да намериш някъде на Detol душ-гела с лилия  ❤❤❤
Трета опаковка изхабявам и няма да го заменя скоро. Цялата баня ухае на него.
https://www.poundstretcher.co.uk/media/catalog/product/cache/1/i … rofresh-silky.jpg

ужасен е, точи се като сопол, моят го изхвърлих след 1-2 ползвания

# 271
Благодарим, че се регистрирахте, за да ни кажете това.

Благодаря, момичета!
Сетих се да споделя и още една от последните му покупки - Балеа, лосион за тяло, под формата на спрей. Някой тук ми го написа или аз четох в един блог за него (не помня), но съм доволна. Пръскаммммм (Joy) и разнасям, упражнението става за секуди, попива бързо и е много нежен. 10% алое вера и глицерин.
Малко си го взех към края на лятото, но все пак съм доволна от покупката и ще си го доизхабя, а после ще ви питам и за нормален лосион за тяло за по-студените период. Ползвала съм многооо отдавна Бетина Барти, не знам дали са ги променили, но тогава бяха в супер големи разфасовки и с много траен аромат.

# 272
  • Стара Загора
До сега не съм използвала фиксиращ спрей и искам да пробвам някой. Предполагам няма да може да ми фиксира грима на лицето толкова, защото кожата ми се омазнява, та може би най-вече ми е интересно как ще се нанасят сенките за очи с намокрена с фиксиращ спрей четка. Да препоръчате някой не скъп? На AVON как е?

# 273
Препоръчвам фиксиращия спрей на Римел. На Ейвън не съм пробвала.

# 274
  • Стара Загора
В интернет ми излезе цена около 16 лв. Определено не бих дала толкова парички за нещо, което не знам дали въобще ще използвам.
Видях, че Golden rose и Aura имат също такива спрейчета.

# 275
Да, към 15 лв е, но е доста добър.

Ако ти трябва само за пръскане на четките със сенки, можеш спокойно да ползваш вода. Върши същата работа.

# 276
  • Стара Загора
Трябва да пробвам  Rolling Eyes

# 277
Още един глас от мен за душ-геловете Fa, но само за креммообразните, не за прозрачните гелове. Много са щадящи, поне за моята кожа. И да попитам - някой ползва ли още класически душ-гел (прозрачен гел без овлажнящи съставки)? Аз отдавна ползвам само душ-крем, йогурт и т.н.,защото геловете ми пресушават и дразнят кожата, а не искам да се мажа с лосион по два пъти дневно (или повече лятото). На Дав и сапуните, а и душ-геловете са ми твърде мазни за цялото тяло, но за суха кожа предполагам, че са направо благодат. Сапуните Дав ги ползвам за ръце, там повечко омазняване никога не е излишно.

# 278
Аз ползвам душ-крема на Балеа с лайм и алое вера. Много приятно усещане оставя и нежен аромат. Любим ми е!

# 279
Аз имам суха кожа, но душ-кремовете на Дав са ми отвратителни, както и сапуните им. След като се изкъпя с тях си усещам кожата лигава. Даже си бях купила няколко сапуна и ги ползвам за ръце, не са ми приятни за къпане, въпреки хубавия си аромат. Купувах си и прочутите коледни лимитки на Ив Роше, също не ми направиха кой знае какво впечатление. Обикновен душ гел с приятна миризма, която не се задържа. Любимите ми душ гелове са на Фелче Адзура. В момента ползвам на Буржоа - Уейк ми за мен е с много приятен и свеж аромат

# 280
Прочетох за лосион за тяло под формата на спрей, моята мечта..
Препоръчайте някой по-подходящ за студено време и суха кожа? По краката направо съм като змия..

# 281
  • Стара Загора
Спрей лосионите според мен са си за лятно време и не дават някаква особена хидратация, да не кажа изобщо.
Попиват за секунди и по-скоро освежават, охлаждат. За суха кожа и срещу зимата, само масло или някакъв богат крем. Със спрейче няма да ти се оправят сухите крака....

# 282
И аз като "змия" мога да ти споделя, че само кокосово+каково ми оправят лющенето.

# 283
За суха кожа най-добре да се използва душ олио, а не душ гел. Аз съм с дерматит и ползвам това, което са ми предписали, но съм виждала и по-евтини:

https://remedium.bg/atopic-skin/mixa-baby-atopiance-shoothing-cl … ir-oil-250ml.html

https://sapun.bg/product/kaloderma-dush-olio-s-maslo-ot-karite-i-bademi-500ml

https://www.enzo.bg/lirene/shower-oil/

След това, естествено, мазане с подходящ крем или лосион за тяло (спрейовете действително не стават за суха кожа, особено в студеното време), но при мен без първоначалното измиване с нещо по-щадящо и кремовете не вършат максимална работа.

# 284
Благодаря, момичета. Ще потърся.
Аз имам кокосово и какаово у дома, исках да го направя като кремче (смесваше се течно с твърдо 1:4 и се бърка с миксер), ама нали съм си Тома Неверни и не се доверявам на рецептите в нета.
Някой пробвал ли го е?

Общи условия

Активация на акаунт