Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 712
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Точно това не съм, но взех една празна кутия, сложих на око от двете(повече кокосово, защото другото ми е твърде силно) и разтопих на водна баня. Не съм бъркала с миксер.

# 286
    Точно това не съм, но взех една празна кутия, сложих на око от двете(повече кокосово, защото другото ми е твърде силно) и разтопих на водна баня. Не съм бъркала с миксер.

А седи ли после меко?
    Какаовото ми е много твърдо и не ми е приятно да го мажа после..
    Иначе кокосовото след едно разтапяне на водна баня седя течно около 3 седмици, гледах че е стегнало малко сега, сигурно защото стана по-студено, но пак с едно докосване се разтича, докато какаовото ми седи твърдо по 3-4 минути в ръката..

# 287
    Доскоро беше абсолютно течн(държа го в шкаф), а при сегашните температури стои като .. да кажем мармалад Grinning , ако го сложиш в хладилника няма как да е меко.

# 288
    Кокосовото масло се топи на 20 и няколко градуса, май към 25, а какаовото около телесната температура, 30 и няколко. На стайна Т би трябвало да не е течна сместа, дори и да не е съвсем твърда. В хладилник си стават на твърда буца и двете, но при нанасяне би трябвало да се стопява лесно върху кожата. Е, няма как да е като купен крем но ако се взема по малко, се разнася. Само през лятото ги държа там, през по-хладен сезон не виждам смисъл, стоят на тъмно в един шкаф просто.

# 289
    • Стара Загора
    Аз ползвам това кокосово масло и съм доволна:

Ухае си точно на кокос, но за ядене. Много е приятен аромата. Не е тежък или да има намек на нещо козметично. Не съм го ползвала за тяло, лице или коса, но току що го извадих от хладилника и си намазах кожичките около ноктите. Бяха ми много сухи и почти веднага попи. Ползвам го като си правя яйца или бананови палачинки, мажа тигана с тях. Май и в някакъв сладкиш бях слагала вместо олио. Купих го от Кауфланд в началото на лятото, когато имаше промоция и платих 8 лв за този буркан от 300 мл. Виждала съм го и по други магазини. В Био такива беше около 10 и нещо. Лятото се разтопи и си е точно масло, но в студа се втвърдява.

# 290
    Просто уииииииии!!!!   Hug

Това е нова крем- пяна за ръце. Попива много бързо, ухае невероятно, и много добре омекотява кожата. За разликата от много кремове, с които след половин час все едно че не съм слагала нищо. И на краката сложих, те също се зарадваха.  Simple Smile

# 291
    • Край морето... при пясъка и сините вълни
    За мен тази пяна не струва.Само ароматизира кожата и толкова.Нито подхранва,
    нито омекотява, все едно нищо.

# 292
    • София
    Сетих се да питам някой ползвал ли е скоро този крем за ръце – https://malena-shop.bg/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/9 … nds-yellow-ww.jpg
    Мисля, че в тази тема преди време го бяха похвалили, взех си го, много ми хареса, но наистина накрая има проблем с помпата. Дали са го оправили, знаете ли?

# 293
    • Пловдив

А седи ли после меко?
      Какаовото ми е много твърдо и не ми е приятно да го мажа после..
      Иначе кокосовото след едно разтапяне на водна баня седя течно около 3 седмици, гледах че е стегнало малко сега, сигурно защото стана по-студено, но пак с едно докосване се разтича, докато какаовото ми седи твърдо по 3-4 минути в ръката..
      Направила съм си барчета от какаово и кокосово масло 1:1 в силиконови форми за мъфени, много е удобно за мазане. Лятото ги слагам в хладилника, зимата може и в по-хладна стая. Изглеждат така

# 294
      milenaka, благодаря че ме подсети, не съм го ползвала, но си спомням, че беше много хвален.
      Някой знае ли физически м-н, от който може да се закупи, из някоя от веригите?

# 295
      • София
      Виж във фриз. салон, не знам от кой град си.
      Аз също бях много доволна от крема, но и при мен помпата накрая се развали и не можах да го използвам целия. Затова питах дали някой го е ползвал скоро и дали все още го има този проблем.

# 296
      milenaka, благодаря че ме подсети, не съм го ползвала, но си спомням, че беше много хвален.
      Някой знае ли физически м-н, от който може да се закупи, из някоя от веригите?
      на републиканска срещу пазара на  Славейковото училище , в едно мъничко магазинче, но много заредено с много любезна дама, която съветва много и помага Simple Smile, не винаги го има крема, защото свършва бързо, но с уговорка ще достави и запази Simple Smile

# 297
      Супер, благодаря ти. Не е салон, а тип парфюмерия, така ли? Още утре ще ида да разгледам.
      Иначе само този с аромата на бисквити ли е хубав?

# 298
      да парфюмерия е , до магазинчето има мисля и фризьорски салон или козметичен, не съм забелязала, пред магазина има кафе автомат, за ориентир, собственичката е красива млада дама с черна дълга коса

# 299
      • Бургас
      Последно си купих коприна за коса и много ми хареса,аз съм с чуплива коса и я изправям, та с тях като си сложа чувствам косата си по жива от преди.Това плюс български кристали за коса

Общи условия

Активация на акаунт