Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 549
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
На мен ми допада ванилията. Но просто не ми понасят тежките ванилени аромати и сладките, боли ме глава, имам непоносимост, и с парфюмите съм така. Колкото и да ми харесват са  натрапчиви и не мога да ги търпя. А ванилията тук е тежка, силна и нахална. Лосионите са хубави на ББ. Като парфюми са.
Аз харесвам плодово-цветисти аромати.

# 601
Aз лично предпочитам свежи или неутрални аромати, но като не ги произвеждат, какво да направя. Иначе сапуна или душ гела с една миризма, дезодоранта или стика против изпотяване с друга. Лосиона за тяло с трета. Праха за пране и омекотителя за дрехите с четвърта, парфюма с още по-различна и става една какафония от аромати...

Някои марки предлагат сапун, лосион и парфюм от една серия, но не са в бюджетните или не се намират често.

# 602
adelinda, не си само ти, четох и малко по-назад.
За лице не съм го ползвала, само за тяло, а кожата ми(особено краката) е зверски суха, но въпреки това..

За ароматите и аз съм като теб, имах един любим лосион на ДМ-нежен и дискретен аромат, като на чистичко Simple Smile а и откъм хидратациями пасваше, но за съжаление го спряха.

# 603
adelinda, не си само ти, четох и малко по-назад.
За лице не съм го ползвала, само за тяло, а кожата ми(особено краката) е зверски суха, но въпреки това..

За ароматите и аз съм като теб, имах един любим лосион на ДМ-нежен и дискретен аромат, като на чистичко Simple Smile а и откъм хидратациями пасваше, но за съжаление го спряха.

Пробвай това тогава. То е и една идея по-мазно. Вероятно това търсиш като ефект:
Скрит текст:

Но аромата им е силен и не го ползвам често, макар да съм доволна ако ефект.

Това също не е лошо:

Скрит текст:

# 604
Може би по-нататък, в момента съм бременна и наблягам на масла, какаовото ми е изключително тежко като аромат, макар и да съм страстен шоколадолюбител, но се налага да го понасям някак.
А тези марки къде да ги търся, в аптеките ли?

# 605
Може би по-нататък, в момента съм бременна и наблягам на масла, какаовото ми е изключително тежко като аромат, макар и да съм страстен шоколадолюбител, но се налага да го понасям някак.
А тези марки къде да ги търся, в аптеките ли?

Koкосово масло ползвам аз. Може да пробваш и ти. Биофреш в специализирания на Биофреш го намирам. Другото от Лекси.

# 606
И аз използвам кокосово, четох доста, че било добре против разпъване на кожата, ама да видим. Попива една идея по-лесно от какаовото и не мирише толкова силно. Поне според мен Smile

# 607
  • София
Ползвам матиращата пурда на CATRICE ALL MATT PLUS:

- много ми харесва!

И една пудра на Буржоа, от която съм очарована - Bourjois Silk Edition Touch - up:

Снимките са от интернет.

# 608
Така е за кокосовото, но какаовото хидратира по-добре при мен, затова се мъча. Смесила съм двете, но какаовата миризма надделява.

# 609
Маслата от ший /карите/ и макадамия също хидратират добре и са подходящ и безопасен вариант при бременност. Първото го препоръчват и срещу стрии и белези.

# 610
Poli, тогава силно ти  препоръчвам лосиона за бременни на Кокона и Майка. Страхотен аромат, нежен и лек. Мазах си корема основно против стрии. Ефект имаше, изкабих 2 опаковки. Приятен е много.
Около 8 лв е.
С шей,карите и какао на Кройтерхов също е много хубав. Но там мириса е една идея по-силен и натрапчив. Аз се мазах само с тези двата( бедра и корем) и с олиото на Джонсън. Имах много малко стрии.

# 611
  • София
Абе и аз мазах с Кокона майка, Мустела, кокосово, какаово и малко свинска мас, ама влизам да ви питам за продукт, минимизиращ стриите? Ползвали ли сте Жоржея?

# 612
  • Deutschland
Да похваля балсам за устни в бурканче на Българска роза. Устните ми бяха сцепени ужасно, имаше и гной не знайно от какво. Сърбеше, пареше и след закупени амнайсет балсама на Алведере, Нивеа и т.н, дъщеря ми откри в раницата си забравено бурканче на Бг роза. С първото намазване, устните ми спряха да парят и след два дена мазане сцепванията почти ги няма

# 613
  • Sofia
Бихте ли ми помогнали с препоръка за избор на хубав лосион за тяло? Предпочитам свежи аромати.

Ето тези на Биотен:

Имам този с годжи бери - много приятна, лека, свежа миризма. Не се задържа много дълго на тялото. Хидратира добре, не е скъп за количеството и доста важно за мен, няма парафини в него Peace

# 614
  • София
Писах същия въпрос и в другата тема за козметика с молбата да ме насочите към бюджетен добре хидратиращ серум.
С нормална към смесена кожа съм, не проблемна.
Ползвам доста кремове и масла, но усещам ще й трябва хидратация.
От двете теми ще събера предложенията ви и ще хода в 1-2 дрогерии да си избера нещо.
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт