Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 514
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
За сравнително кратък период си купих два дневни крема за лица - на Елеа и на Арома. И двата ми понасят добре, но мисля, че този на Арома повече ми допада засега. Но като цяло съм много доволна. Ползвам основно масла, но кремчетата за през деня ми идват много добре и като качество, и като цена.

# 91
Момичета, в темата за гримове се обсъждаше преди време, но да споделя и с вас, че постоянно ми се появява във Фейсбук обявата, а сигурно и на много от вас също. Ето тази фирма твърди, че продава оригинална козметика на известни марки и то на доста висока цена. А всъщност продават ментета от Алиекспрес и като им го написах в коментар под снимка, веднага ме блокираха, за да не мога да коментирам отново. Много нагло лъжат хората и им продават боклуци с кой знае колко вредни съставки. Не се лъжете и не поръчвайте от тях.

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 17:59 от esmeralda23

# 92
  • София
И сайтът им е доста криминален, като гледам. Нито физически адрес за контакт, нито МОЛ...

Че и неграмотници. Някой от някъде си "туко що" бил купил нещо си.

# 93
Именно ... без име на фирма, адрес за контакт и тн. е повече от ясно, че става въпрос за фалшива стока. Да не говорим, че Кайли продава само в своя сайт, на сайтовете на Анастасиа и други са написани изрично всичките им оторизирани дистрибутори.

Както и да е, много се ядосвам, като видя, че някой лъже така безогледно. А един куп млади момичета коментират под снимките им и сигурно си поръчват от тези неща. Ако мога да предпазя поне няколко момичета тук от измама, ще се радвам.

# 94
  • София
Някой да си е закупувал дермаролер? Има ли доволни?

# 95
  • на последния етаж
Имате ли впечатления от този продукт - лесно ли се използва, цапа ли?

# 96
Мажеш си го като обикновен лосион, но наблягаш малко повечко в размазването около лакти, колене и глезени. При мен рядко цапа, но ако все пак се случи се изпира без проблем.

# 97
Искам да похваля най-новото ми евтино, но ефикасно откритие по похвала на моя колежка.
Маските за коса на Роза Импекс,  които се водят професионални за домашна употреба.
Ето тази, която е хидратираща.
http://www.rosaimpex.com/sites/default/files/spa_master_2138_teaser.jpg
Предполагам състава не е цвете за мирисане, но прави хубава и мекичка косата, мирише уникално и за тези пари ефекта, който се получава, съм повече от доволна.
Има още 3 маски от серията- за възстановяване с кератин,  с арган и още една, която не се сещам. Мисля да пробвам и тях занапред.
Моля, ако някой друг е ползвал продукти от серията да сподели отзиви. Simple Smile

# 98
  • При децата ми
Момичета, дайте предложения за бюджетни хидратиращи /за суха към нормална коса/ шампоани?

# 99
  • Deutschland
Хриспа, моята коса е същата. Използвам Гарниер с маслина, този с авокадо и един черен Глис наред с прилежащите им маски и балсами. За съжаление ми се налага в момента да ползвам Алпецин ( не е по темата, но в Германия е два пъти по-евтин от в Бг), който изсуши косата ми още повече и направо ми се реве.

# 100
  • При децата ми
Фрау Скитница, благодаря за предложението! Този с маслина на "Гарние" съм го ползвала. Хареса ми.
Забравих да похваля един шампоан, който свърших преди няколко дни. Ето този е:
Добре измива и косата е мека и лесна за разресване.

# 101
Nteri, аз също ползвам маската с арганово масло и кристалите им, косата е мека , сресва се лесно и не е разхвърчана, кристалите не ми омазняват косата, слагам само в краищата и по горния слой за блясък

# 102
  • София
Не е по темата, затова скрит текст

Фрау Скитница
Скрит текст:
Пробвала ли си маски с масла? Мисля, че много добре ще ти се отрази и на скалпа и на косата. Тук, във форума има тема за маслата, но и на много места в нета ще намериш информация кои масла са подходящи за теб. Предполагам кокосово, ямайското черно рициново, може и няколко капки етерично да добавиш за скалпа.

# 103
  • Deutschland
Ваниан, благодаря. Трябва първо да се справя с косопада. Пробвала съм бадемово, прасковено и арганово и се отразяват добре на косата. Слагах ги в шампоаните, но не помня съотношение

# 104
Доволна съм от хидратиращия крем на Биотен с дюля. Много е лекичък, немазен, попива бързо и ухае чудесно. Цената по спомен беше около 5 лв. от Елитис.
Не съм запозната със съставките, но сякаш не ми запушва порите. Ако някой разбира от съставки, моля да коментира.
Скрит текст:

Препоръчайте ми хидратиращ продукт за тяло след баня, но под формата на спрей.

Общи условия

Активация на акаунт