Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 44

• 111 724
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • София
sunrise_67 Аз ти препоръчвам този BB крем За съжаление само с поръчка от чужд сайт. Много е лек, не е с голяма покривност, но озарява лицето. Има висок spf50 фактор. Много го харесвам и винаги получавам комплименти за лицето, когато съм с крема  Wink . Аз съм го купувала на по-ниска цена. Недостатък е, че помпичката много бързо се развали. Отворих шишето и го използвам с четка. Този вече привършва, че е на повече от година.. май е време просто да го изхвърля, но съм си купила нов, голд варианта, който още не съм го пробвала дали е също толкова добър. Рядко се гримирам.
Сега виждам, че в Алиекспрес вече не се намира, но в ebay се предлага.

# 346
благодаря

# 347
  • Перник
Скрит текст:
Страхотен крем за коса открих на VELNEA,съвсем случайно.
Много добра фиксация без никакво слепване,особено добре става със сешоар Simple SmileПрепоръчвам го!
Струва 3.99

И къде го откри Simple Smile

Най-вероятно в "Лили" - Velnea е тяхна марка Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 15:42 от bubanka

# 348
Момичета,крема за коса е от ЛИЛИ Simple Smile
Може да се слага на влажна,или суха коса,само дооформяте със сешоара.Няма нищо общо с гел за коса,крем е Simple Smile Силен като вакса,но мек.
Термозащита аз силно препоръчвам Babyliss или KEUNE,достатъчни са миниатюрни количества,така че реално излиза по-евтино Simple Smile Babyliss е спрей,а KEUNE е като кристали за коса-прозрачен,леко фиксиращ серум,дава много блясък.

# 349
  • София
Може ли линк към въпросните два?
Аз също си търся термозащита. Засега си взех олиото на Балеа, тъй като кафявото ми е на привършване, но съм наясно, че надали има така добра защита, въпреки че пише до 230 на шишенцето Simple Smile

# 350
Може ли линк към въпросните два?
Аз също си търся термозащита. Засега си взех олиото на Балеа, тъй като кафявото ми е на привършване, но съм наясно, че надали има така добра защита, въпреки че пише до 230 на шишенцето Simple Smile
http://candyhair.bg/keune/design-line/serum-za-gladka-kosa-blqsak
http://www.beautypro-online.com/product_info.php?manufacturers_i … 028c9b98b8cb55408
Специално аз от тук си ги взех,на обща цена около 55лева и за двата,с доставката Simple Smile
Така като гледам имам за една година,даже ще изхвърлям недовършени Simple Smile

# 351
Аз ползвам това кокосово масло и съм доволна:

Ухае си точно на кокос, но за ядене. Много е приятен аромата. Не е тежък или да има намек на нещо козметично. Не съм го ползвала за тяло, лице или коса, но току що го извадих от хладилника и си намазах кожичките около ноктите. Бяха ми много сухи и почти веднага попи. Ползвам го като си правя яйца или бананови палачинки, мажа тигана с тях. Май и в някакъв сладкиш бях слагала вместо олио. Купих го от Кауфланд в началото на лятото, когато имаше промоция и платих 8 лв за този буркан от 300 мл. Виждала съм го и по други магазини. В Био такива беше около 10 и нещо. Лятото се разтопи и си е точно масло, но в студа се втвърдява.
Аз си закупих кокосово масло на Rivana , имате ли някакви впечатления от марката ? Бурканчето е само 55 ml и струваше към 2.50 .

# 352

Аз си закупих кокосово масло на Rivana , имате ли някакви впечатления от марката ? Бурканчето е само 55 ml и струваше към 2.50 .
[/quote]

Да, аз го имам и не съм доволна, защото когато го ползвах на лицето си, едното ми око отделяше жълтеникав секрет и сега го ползвам за маски за коса. Посъветваха ме на Ривана и Икаров да не си купувам.

# 353
Мерси за инфото Simple Smile Аз го използвах вчера за първи път за коса , разтопих го на водна баня и смесих с бадемово и зехтин . Остатъка от сместа нанесох на лицето и си направих маслена баня ... кожата ми стана мекичка , а косата ми се разресва по-добре и има блясък . Като цяло за Икаров знам , че са боклуци , но за rivana нямах отзиви .

# 354
Вчера и аз си правих маска за коса с него Simple Smile , но го смесих с една маска на Агива и косата ми живна Simple Smile , но на лицето вече не слагам.
Сега съм се насочила да си купя това, което са препоръчали по-горе - бурканчето 300мл. от Кауфланд и ще го пробвам на лицето.

# 355
маслото, което е показала Ивчето, е 300 мл. за 10 лв. и определено е по-изгодно, последно го взех на промоция в супермаркет за 7 лв.
освен това става за консумация /както директно, така и термично обработено/ за разлика от икаров и ривана
предлага се в два варианта - с аромат и обезмирисено
от поста ми предполагам става ясно, че и аз го хваля  Heart Eyes

# 356
  • Варна
Кокосово вече няколко пъти си взимам от dm.Цената е под 10 лв (някъде 7-8) за бурканче 200-300гр.Хубаво е, студено пресовано,с аромат на кокос.Използвам го за косата ,а през лятото и за тялото,сложих и към един домашен крем.

# 357
дм-ското е 8 лв. 220 мл., също не е лошо

# 358
Ентусиазирана от коментарите за матиращия фондьотен на Лореал реших да си взема, обаче нито един от цветовете им не се доближава до моя😥😥😥

# 359
Пробвай Maybelline fit me. Той има добра цветова гама. Освен това е супер фдт; на мен ми е любим.

Общи условия

Активация на акаунт